Bluetooth headsetek minden kategóriából

Hirdetés

Plantronics Discovery 975

A Plantronics csúcsmodellje is szerkesztőségünkben járt, a legnagyobb megelégedésünkre. A Discovery 975 az általunk nem tesztelt 925-ös modell utódja, ránézésre egy egyszerű dizájnmodell, de ennél szerencsére jóval többről van szó Kibontás után az asztalon nem csak a fülhallgató, hanem három fülpárna (különböző méretekben), egy microUSB-s töltő és egy bőrtok is volt, utóbbi a készülék legkülönlegesebb része.

Plantronics Discovery 975

Ugyanis nem egy tokról van szó, hanem egy töltőállomásról. Van benne akkumulátor, fel tudjuk tölteni, a benne lévő töltés nagyságát egy háttérvilágított LCD kijelzőn jelzi, csak úgy, mint az épp benne töltődő headset akkumulátorának szintjét. Okos és elegáns módja ez a töltésnek, az önmagában 5 órát üzemelő headsetet a tokról háromszor is fel lehet tölteni, ami összességében 20 órás (!) üzemidőt jelent. Igaz, ezt négy részletben kapjuk meg, de valószínűleg kevesen vannak azok, akik egyhuzamban 5-nél több órát szeretnének használni egy headsetet.

Plantronics Discovery 975

A Discovery 975 nem csak a töltős tokja miatt különleges. A fül mögötti pánt hiányzik róla, senki nem hitte volna, hogy ez egyáltalán megmarad az ember fülében, pedig nagyon is stabilan marad meg, ráadásul ez az egyik legkényelmesebb headset az egész mezőnyben. Beszélgetés közben a hangminőség kiváló, a háttérzajokat és a visszhangot a cucc hardveresen szűri, ráadásul multipoint technológiás, a Bluetooth 2.1 szabványt is támogató kiegészítőről van szó, melyet ebből adódóan párhuzamosan több telefonhoz is tudunk csatlakoztatni. A két mikrofonnak köszönhetően pedig beszélgetőpartnerünk is jól fog minket hallani. Gondot egyedül a hangerőszabályzó gombok hiánya, valamint a bruttó 22 000 forintos végfelhasználói ár jelenthet.

Plantronics Discovery 975
Kényelem (max. 20) Stabilitás (max. 15) Beüzemelés (max. 5) Hangminőség (max. 25) Ergonómia (max. 15) Üzemidő (max. 15) Extrák (max. 5) Összesen
19 14 5 23 8 15 5 89

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés