Hirdetés
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guff
csendes tag
Plantronics M100 -rol van valakinek tapasztalata? Hasznalja valaki?
-
jikopp
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék én is venni egy bluetooth headsetet, de nem tudom, hogy milyet vegyek....
Ami miatt filózom, az az, hogy BB 9700-át használok és találtam két BB-s headsetet, de egyikről sincs teszt...ill az egyik elég drága is (15 eFt)
Tud vki segíteni h melyiket éri megvenni?
Plantronics Explorer 210 vs BlackBerry Bluetooth headset - HS-500Várom véleményeteket!
Előre is köszi! -
lindermen
senior tag
Vettem egy explorer 210-est, és nagyon jó, gyorsan megszerettem. Viszont mivel MicroUSB-s a töltője, és telómnak is az, szerintetek lehet tölteni a telefon töltőjével? mindkettő töltőnek 5 V-os a kimenő fesz, de a nokia 1200 mA-es, a plantronics pedig 180. Lenne baja a nokiás töltőtől? vagy csak gyorsabban feltöltődne?
-
veterán
válasz PowerBuldog #58 üzenetére
én is usából rendelnék előre láthatólag, csak nem tudom milyet a stereo füles jobb lenne, de igazából nekem olyan kellene amit lehet stereoként is használni és hagyományos headsetként is ...
-
veterán
Mikor várható a keddre ígért sztereo bluetooth headset bemutató?
-
Scyber
csendes tag
Sztem jobb a hagyományos.
A legszebbdolog a GÉP!
-
veterán
mikor jönnek a sztereo bluetooth cuccok? S mikor jön a multipointos cikk? gyorsan mert headsetet akarok venni
-
DroneZ
aktív tag
válasz PowerBuldog #49 üzenetére
köszönöm, hogy utánanéztél nekem, de én a numerikus rész nélkülire gondoltam. lehet ráírok a cikk írójára
-
Zewa
senior tag
Ez már igen!
Video is frankó, a teszt is frankó, igaz én nem vagyok egy nagy BT headsett fan.
Ilyen közelről látni Bochát kicsit rémisztő volt de tettszett, nagyon is! még - még -még!"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
atike
nagyúr
Ideje vennem. Meg is van melyik lesz az... P. Explorer 210... Köszi a tesztet, pont jól jött!
-
kovy79
őstag
Hasznos cikk, látszik, merre tart a BT technika.
Ám én sztem maradok a 3K-s H350-emnél.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
PowerBuldog
veterán
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Gomez86
őstag
Ha gondolod, a multipointról írhatunk egy külön részletező cikket jövő héten, mert jogos a kérés
Pont most szeretnék headsetet venni, és nálam az lesz a döntő, hogy melyik kezeli a legkönnyebben ezt a módot..."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
DroneZ
aktív tag
hali skacok!
nem tudja valaki milyen billzet van az asztalon? a neve kéne nagyon.
köszi előre is
üvd.: DroneZ
-
szuper-t
őstag
Nem rossz Nem rossz
laza lett a Vidi
jó teszt -
zazahoho
őstag
gratula
moto-t kipróbálnám ill.meg is venném ha kicsit olcsóbb lenneAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
erdoke
titán
Végre az én aktuális headsetem is bekerült a mezőnybe (D975).
Viszont van rajta hangerőszabályzó, igaz csak egy gomb, tehát oda-vissza megy a hangerővel. Ha ez ér még neki +1 pontot, máris ő a győztes.
Én akciósan bruttó 17,x ezerért vettem.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
qky
tag
Az ott egy Nokia C5 az asztalon? TESZTEEEEEEEEET !!!!
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
Bocha
HÁZIGAZDA
~2 hónap és új helyre költözünk, ott lesz egy videós sarok. Másfél éve még nullán voltunk videózásból, egész jól kiműveltük magunkat, innentől a színvonal már egyenesen felfelé fog menni. Köszi az észrevételeket.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
kuchera
tag
Jóvólt!!!
Megint meggyőződtünk hogy a Bluetooth verhetetlen headsetek terén.jelenlegÜdvözlettel: Kuchera
-
Aidan85
aktív tag
Helló!
Kösz a tesztet, nagyon tetszett! Most tervezem BT headset vásárlását, úgyhogy jól jött a teszt... Bár egy régebbi modellt néztem ki magamnak, nevezetesen egy Plantronics Voyager 520-ast. Magyar tesztet nem találtam róla, de külföldiek elég jóra értékelték.Jahm, és várom a cikket az említett multipont technológiáról, mobilos és számítógépes csatlakozásról, hívásvárakoztatásról!!!
-
Agostino
addikt
Üdv.
A videóhoz: több fényt, közelebb a mikrofont, kérlek. Utóbbi még hagyján, de engem személy zavart egy kicsit, hogy kvázi a sötétben ültél. A tartalommal semmi gond, tetszett.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Peetig
csendes tag
Kipróbálnám a Motorolát, nagyon.
A videó hangulata, szerkesztése jól eltalált, átjött a "bontogatás" érzése.
Compaq Armada 7400.
-
Ez a Moto cucc nem semmi. Hiába, a minőséget meg kell fizetni
Jó teszt lett, köszi!
-
ClioRS
őstag
A Plantronics Discovery 975 tetszetős nagyon
-
P100
senior tag
Nekem az a bajom a headsetekkel, hogy túl nagyok. Olyan headset nincs, ami kisujjnyi méretű?
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
lalakov
senior tag
Pont tegnap vettem egyet. Egy napelemest, amit elméletileg sohasem kell tölteni hálózatról, az első feltöltést követően. Kíváncsi vagyok meddig bírja, bár nem is fogom napi pár óránál többet használni, aztán meg kirakom az ablakba sütkérezni.
[SolarVoice 908] -
HyP3b0y
senior tag
Csak én érzem úgy amikor leesik az egyik headset, hogy a szívbaj jön rám?
Kicsit finomabban nyisd azokat a dobozokat, fáj a szívem ahogy széttéped őket"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
ByB
addikt
Csináljatok sztereó BT tesztet is!!! Sennheiser MM200, Sony Ericsson HBH-IS800...
-
Silentfrog
veterán
Jo kis tesztecske!
-
LonGleY
veterán
Most fogtam fel, hogy az a típusszám volt, épp csak beleolvastam, ezért nem értettem. :]
De ez a 210-es formában férfiasabb, mint a 230-as, ez lesz szerintem az első fülesszettem. De ha tudtok bringázáshoz alkalmasabbat, akkor ne sajnáljátok az ötletet megosztani. :]
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
"cserébe az Explorer 210 500 forinttal olcsóbb az Explorer 230-nál"
Ööö, he?
-
GALARDO
addikt
Ez a videó!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ha gondolod, a multipointról írhatunk egy külön részletező cikket jövő héten, mert jogos a kérés. Itt azért nem említettem meg az ilyesmit, mert semelyikkel nem volt gond, de akkor jövő héten visszatérünk magára a technológiára, mobilos és számítógépes csatlakozásra, hívásvárakoztatásra, rendben?
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Janaboy
veterán
Tetszik a teszt grat!...de! Szép és jó, hogy pár szóban összefoglaltok egy-két tesztet, de azt erősen hiányolom, hogy ha már van olyan közülük, ami több telefont kezel egyszerre, hogy az pontosan hogy is működik!? Gondolok arra, hogy ha beszélek egyiken, mi történik ha a másikra hívás érkezik stb.
Nekem van egy Jabra headsetem, ami elég szarul kezeli le ezt a kérdéstDe megjegyzem még, hogy a Jabra headsetet hiányoltam a tesztből!
Janaboy
-
Valzor
aktív tag
Jó a teszt és a videó is! Köszönjük!
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
KeNTaGoN
tag
tenyleg eleg atfogo teszt, latszik rajta a munka, bar en szivesebben olvasnek sztereo blutut fulesekrol...
de attol meg zsir, csak nekem annyira nem relevans.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
hemaka
nagyúr
Jó kis teszt volt, bár én nem használok headset-et, aki éppen vásárolni akar, annak jól jön egy ilyen teszt.
A Moto nem volt benne a videóban, vagy csak elaludtam?crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
<NewL>
addikt
a teszt biztos jó lett,én inkább csak a videó részét néztem meg
a Mac saját? a zene kicsit lehetett volna halkabb,a videó elején legalábbDisc. 975 a legszimpatikusabb,na meg mostmár Bocha
There's an app for that
-
Boxi88
őstag
Tényleg hasznos!
Szerintem az Icon7 VOX Touch nagyon jól néz ki! A többi nem tetszik annyira!
-
JanFe
aktív tag
Jo es hasznos teszt.
"There is nothing permanent except change"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest