Bluetooth headsetek minden kategóriából

Hirdetés

Icon7 VOX Performa

Az előző két oldalon bemutatott headsetek között foglal helyet a VOX Performa, mely küllemében a sima VOX-hoz, szolgáltatásaiban pedig a Touch-hoz hasonlít, csak épp nem érintésérzékeny a felülete. Külseje nem túl meggyőző, az anyaghasználat nem épp kiváló, ráadásul kicsit bumfordi is a cucc. A külsővel kapcsolatban mondjuk nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy az előző két headsethez is kapott fülpárnák (6 méret, ugyebár) nem rögzülnek elég stabilan magához a headsethez, ha azt kivesszük a fülünkből, akkor van, hogy párnák benne maradnak, ami elég zavaró. Hangerőszabályzó gombok kerültek rá, a nyomáspontjuk nem az igazi. A kis VOX-szal ellentétben ehhez hálózati töltő is jár.

Icon7 VOX Performa

A Performa hangminőségével nincs gond. Két mikrofon és aktív zajszűrő rendszer gondoskodik a krisztálytiszta hangokról, utóbbi jobb hatásfokkal üzemel, mint a VOX Touch-ban. A kényelmi faktor is rendben van, a kiegészítő gyakorlatilag minden fülön stabilan üldögélt. A 6 órás beszélgetési idő nem kimagasló, a középmezőnybe tartozik.

Icon7 VOX Performa

Bruttó 14 000 forintos végfelhasználói árával a VOX Performa jelenleg a piacon lévő egyik legolcsóbb multipoint headset. Hangminősége kiváló, ergonómiájával és külsejével már van némi gond, tehát azoknak lehet jó választás, akik a külsőségekre kevésbé hagynak, de funkcionalitásban és hangminőségben biztosra akarnak menni, miközben pénztárcájukat is kímélik.

Icon7 VOX Performa
Kényelem (max. 20) Stabilitás (max. 15) Beüzemelés (max. 5) Hangminőség (max. 25) Ergonómia (max. 15) Üzemidő (max. 15) Extrák (max. 5) Összesen
16 14 5 22 12 9 4 82

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés