Bluetooth headsetek minden kategóriából

Hirdetés

Icon7 VOX Touch

A gyártó második modellje a VOX Touch névre hallgató dizájnfüles, mely kinézete miatt több neves díjat is bezsebelt pályafutása alatt. Ennek megfelelően gyönyörű szép dobozban érkezett, melyet ugyan alig lehet kibontani, de megéri fáradozni vele, mert ez a mezőny legjobban felszerelt headsetje: microUSB-kábelt, 6 fülpárnát (3 agybadugós és 3 "sima", csak úgy, mint a kis VOX-nál), valamint egy hálózati áramforrást igénylő töltőbölcsőt is kapunk hozzá, melynek segítségével elegánsan és kényelmesen tudjuk tölteni a cuccot.

Icon7 VOX Touch

A töltés mondjuk rá is fér szegényre, a három órás beszélgetési idő a leggyengébb a mezőnyben, úgy tűnik, hogy a szép külsőnek és a kényelemnek ez az ára. Mert kényelmesnek a legkényelmesebb az egész mezőnyben, gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne a fülünkben, ellenvélemény nélkül tudtuk neki megadni a maximális pontot, ami azért lássuk be, egy "friss" gyártó első headsetjétől nem épp rossz dolog. Az ergonómia sem rossz, bár ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények: a headset külső felülete egy nagy érintőpanel, ezzel tudjuk felvenni, elutasítani és felfüggeszteni a hívásokat, elindítani a hangtárcsázást, valamint a hangerőt is ujjmozdulatokkal állítjuk. Utóbbi elsőre furcsa lehet, valószínűleg ezért is került bele automatikus hangerőszabályzó, mely alapvetően jól működik, de néha azért igényel egy kis manuális hangolást.

Icon7 VOX Touch

A Touch aktív zajszűrést is tud, mely a gyakorlatban talán nem működött annyira jól, mint kellett volna neki, nem volt képes 100 százalékben kiszűrni a külső hangokat. A hangminőség ettől eltekintve kiváló, külön kiemelném, hogy a szélzaj gyakorlatilag nem jut be a headsetbe. A multipoint (több telefonnal való együttműködés) már csak a hab a tortán, bruttó 18 000 forintos végfelhasználói árával úgy gondolom, hogy a VOX Touch egy jó headset lehet azoknak, akiket nem akadályoz a rövidke üzemidő.

Icon7 VOX Touch
Kényelem (max. 20) Stabilitás (max. 15) Beüzemelés (max. 5) Hangminőség (max. 25) Ergonómia (max. 15) Üzemidő (max. 15) Extrák (max. 5) Összesen
20 14 5 19 12 4,5 5 79,5

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés