- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007
tag
Nos, köszönöm a segítséget, a probléma ott volt hogy én csak LPR protokolt próbáltam beállítani végül a RAW működött.
-
2007
tag
Üdv! Tud valaki segíteni, hogy tudok egy USB nyomtatót megosztani vele a hálózaton? Bocsi, nagyon nem értek hozzá.
Elvileg a router kellene hogy adjon neki IP címet? Úgy próbálkoztam eddig , hogy új, helyi nyomtatót adok hozzá, TCP/IP kódnak 192.168.1.253. Ez így nem működött, a nyomtató a win szerint offline, az eszközök és nyomtatóknál halványan jelenik meg.
Valaki azt mondta itt, hogy ez az IP cím már kívül esik a router DHCP tartományán, pedig az adminisztrációs felületén benne van a tól-ig-ban (már ha az arra vonatkozik). Arra is gondoltam, hátha a nyomtató smart install funkciója is tehet a dologról, találtam egy programot, amellyel ezt le lehet tiltani, bár még nem próbáltam. Vagy abszolút rosszul álltam neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest