- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
-
pittbaba
aktív tag
Megoldódott a port forward mizéria nálam, igazából bénaság volt, hogy eddig ezt nem próbáltam, de tanulságos, ezért leírom.
A port továbbítás mindvégig jó volt, viszont ha routeren belülről (belső háló) próbálkozol a külső ipdre csatlakozni, connection refused jön vissza. Nem értem miért, de valami biztonsági dolog lehet.
A lényeg, hogy semmilyen belső hálózaton, kábelen, wifin routeren lógó eszköz nem csatlakozhat az internet felé kinyitott majd onnan továbbított portra,ip-re. Az okostelefonomat átraktam 3g-re, és úgy próbáltam csatlakozni a VNC-nek nyitott portra, és működik. Igazából úgy esett le a dolog, hogy megnéztem port checker weblapok mit látnak, és azok azt mondták, nyitva a port...
Szóval valakinek gondja van ZTE port továbítással, írjon bátran, mert kiveséztem a témát.szép napot nektek!
-
pittbaba
aktív tag
Kedves jimmy!
Nekem azt sikerült megoldanom, az u torrent port nyitva:
Application -> Application List
Hozzáadod az alkalmazást és a hozzá tartozó portot pl
Név: Torrent
Protokoll: Tvp & udp
Portokhoz mindenhova a tetszőleges port pl: 66520 (Ezt beállítod az utorrentben is)Ez után Application ->Port Forwarding ( Application List )
Lan host ip: A géped LAN-os ip címe (nem a net felől látszódó IP címed, hanem amit a ZTE oszt neked)
App name: TorrentEzzel meg is vagy.
Ha biztosra akarsz menni akkor a DHCP Bind alatt állítsd be a hálókártyád MAC címét, és egy fix ip címet az osztott tartományon belül.
Bármit nem értesz, szólj.Viszont sajnos azt nem tudtam megoldani, hogy a VNC portját is kinyissam, valamiért az nem megy, nem értem .... nagyon szar ez a cucc, olyan jó volt régen amikor csak kaptunk egy pppoe dobozkát, és olyan routert raktál mögé amilyet akarsz, ez hogy a Tmobil a nyakánál rácsücsül és ellehetetleníti a hálózatomat, szörnyű... én rég kivágattam volna ezt a szart innen, de nem egyedül lakok a lakásban ....
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Lett a port átirányításra valami megoldás idő közben? Én megcsináltam értelemszerűen a beállításokat, de nem megy. Vlc-nek akarok nyitni portot, de nem csinálja amit kellene.
Az application port forwarding részben az utorrent portjának átengedése megy, a VLC a sima port forwardingnál nem.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest