- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9579 üzenetére
hát..a speedtestet csak 1 féleképp tudom mérni az adott..a többit megcsináltam 2 féleképpen.
1 szerverröl játék összetevő,közben figyelve milyen gyorsan jön ,1 mega mennyi másodperc alatt jön.
2 ugyanakkora csomag wifi file transferrel töltés.
minden esetben lassulás van.
én nem marketet nézek meg youtubeot,az sztem nem mérvadó,ahhoz elég egy gyengébb netsebesség is hogy betöltsön.
40/20 mega mellett eléggé szembetűnő a változásellenben most kipróbáltam telefonon keresztül azt hogy egy másik sebességmérő oldalt töltöttem be,ami nem speedtest.net,nincs korlátozva a mobil megjelenítéshez...
a GTS datanet oldala 22!10et mutatott,az már barátibb sokkal(de a netemhez nézve még ez is kevesebb)
na akkor ezt nemértem
de ez nem változtat azon hogy lassabb ha azt nézem minden lassabban tölt be vagy jön le mindenhonnan ezen kívül
összevetve véleményem szerint a csomag telepítés után lassabb a wifi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Marvel Snap
- ASUS routerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő