- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsi2
csendes tag
válasz
bluobluo75 #11658 üzenetére
eBay, ~3-4 nap alatt háznál van (ha UK-ből rendeled), és sokkal olcsóbb, mint Mo.-on bárhol is.
A felhelyezés elég trükkös, ha még nem csináltál ilyet, nézz róla pár youtube videót, mert annyira nem egyértelmű.
A lényege:
- Le kell pucolni mikroszálas kendővel a kijelzőt. Nagyon!(!!!!) A legkisebb szennyeződéstől is buborékos lesz.
- Én meg szoktam mosni előtte a kezem alaposan mosogatószerrel (zsíroldó, ha véletlenül megérintem a fóliát felhelyezés közben, nem lesz zsíros)
- 3 réteg egyik felét elkezded lehúzni óvatosan, közben bankkártyával simítod rá, ügyelve, nehogy bubis maradjon.
- Ha rajt van, akkor még simítgatás a kártyával (még rajt van ugye a felső réteg, így nem lesz karcos addig, ha már leszedted, utána nem lehet).Kb. ennyi, nekem így elsőre sikerült tökéletesen felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ubuntu Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Subaru topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest