Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsi2
csendes tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
eBay, ~3-4 nap alatt háznál van (ha UK-ből rendeled), és sokkal olcsóbb, mint Mo.-on bárhol is.
A felhelyezés elég trükkös, ha még nem csináltál ilyet, nézz róla pár youtube videót, mert annyira nem egyértelmű.
A lényege:
- Le kell pucolni mikroszálas kendővel a kijelzőt. Nagyon!(!!!!) A legkisebb szennyeződéstől is buborékos lesz.
- Én meg szoktam mosni előtte a kezem alaposan mosogatószerrel (zsíroldó, ha véletlenül megérintem a fóliát felhelyezés közben, nem lesz zsíros)
- 3 réteg egyik felét elkezded lehúzni óvatosan, közben bankkártyával simítod rá, ügyelve, nehogy bubis maradjon.
- Ha rajt van, akkor még simítgatás a kártyával (még rajt van ugye a felső réteg, így nem lesz karcos addig, ha már leszedted, utána nem lehet).Kb. ennyi, nekem így elsőre sikerült tökéletesen felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi