- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
adamcsik #8270 üzenetére
Ezt hogy érted ? " gépen van a kártya "
kivetted a kártyát a telefonból ?
esetleg próbáld meg, hogy kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolodsajnos más ötletem nincs...lehet, hogy mégis csak Fake az a kártya ?
mondjuk lenne még egy ötletem
Ebből megtudhatod hogy fake vagy sem
de előbb próbáld ki, hogy újra indítod a telefont
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
no igen
-
-
mrskatejoe
aktív tag
a pillanat ragasztó csodákra képes
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Gorky01 #8108 üzenetére
(#8108) Gorky01
Nem nekem címezted a kérdést, és nem nagyon akarok belevauuuúúúzni, de volt az 1-es IA és jött a javított verzió amit ugye kelzsocáék teszt verziónak szántak. Logikus, hogy a IA 2 lesz az általunk tapasztalt hibáknak ..és az általuk tapasztalt hibák javítása. Volt olyan közlés, hogy ne nagyon lakjuk be , mert jön az újabb.
Ennek mondjuk én nagyon örülökmert mint írtam egy dolog kivételével nekem nagyon bejön és szeretném használni mert nagyon egyben van, és nagyon jól lehet alakítani a saját felhasználói stílusomra .
Szóval várom az IA2 -t
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #8069 üzenetére
(#8069) apeelme
No akkor a gondom illetve a gyötrelmem
V2 felpakoltam, és semmi állítgatás semmi után állítás...a wifi gond nélkül ment.
Azt vettem észre, hogy erősebb jel volt. Tehát a gyári ROM nál is erősebb. Van egy két hely a ház környékén ahol a gyárival gyengén jött a jel míg a V2 vel erősebben.
Oldal betöltéséknél, és letöltéseknél is észrevehető volt.IA felpakolását követően és ezt sem állítgattam ( nem értek hozzá ) A gyári romtól is gyengébb volt a jel. Már írtam, hogy nem állítgattam semmit , így kint a ház környékén ahol a V2 vel simán ment a wifi itt most gyenge. Ugyan ez van a akkor is ha egy oldalt akarok betölteni ( hosszabb az idő ,illetve egy youtube videó betöltése is hosszabb ideig tart, és néha szakadozik ) No ezek a paraméterek nem közvetlen a Wifi közelében tapasztalhatóak.
csak saccolni tudom de érzésem szerint legalább 10% wifi romlás. Ez viszonyított a gyári ROM - V1- V2 - és IA között. Őszintén (de ez csak szubjektív ) úgy érzem, hogy a wifi teljesítménye gyengébb a gyári ROM-hoz képest. DE EZ szubjektív.
Nem akarok semmi féle rémhírt kelteni, de én gyengének tartom ( nem vagyok android mágus ) csak mezei júzer. Ez az én véleményem , és mint írtam ez abszolute nem a Ti saratok
.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #8041 üzenetére
szerény véleményem szerint ennek kell lenni
WOW nem semmi
ennyien egyszerre
(#8050) feecike
nekem 4 napos origi volt amikor meghalta magát
próbáld ki amiket írtam, mert többet fogunk tudni . Az biztos, hogy nem ROM hiba, így máshol kell keresni a hibát...mondjuk SD kártya -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
feecike #8031 üzenetére
(#8031) feecike
javaslatom a következő
- ne akarj mindent sd-re tenni mert nem minden program szereti
-próbálj 10-20 programot telepíteni max. Majd nézd meg , hogy megmarad -e ?
- Azt is ellenőrizd , hogy ott vannak-e a programok az sd-n , de ne csak a telefonnal, hanem külső géppel is.
- Elképzelhetőnek tartom, hogy lassan haldoklik az sd kártyád . Ha van lehetőséged próbáld ki másik kártyával, mert ez Tutira nem ROM hibaBubus
Kezdtem vele valamit
szuper lett
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Peterzon99 #7936 üzenetére
(#7936) Peterzon99
szintén
Name: Taos Proximity sensor
Vendor: Taos inc.
Version: 1 -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7856 üzenetére
Okés értem.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7840 üzenetére
(#7840) viperabácsi
az oké , vágom, hogy 3 fázisú töltés van. Nekem az nem fér a fejembe, hogy miért nem elég az általam mondott max 1 óra. Sokallom a 8-12 órát . Teszem ezt azért mert ugye tudjuk, hogy be van építve egy olyan áramkör ami védi a túltöltéstől . Ha véget ér a csepp töltés akkor elméletileg nem lehet tovább tölteni.
Viszont figyelembe véve Zsoca tipp-jét én azt tartom életszerűnek. Tehát, ha bekapcsolt állapotban 100% -ot jelez, akkor telefon kikapcs, és töltés tovább ,
míg meg nem zőőődül, illetve ismét 100%-ot nem jelez. Ez kivitelezhető.
-
mrskatejoe
aktív tag
Kelzsoca
Az IA-ra ha lehetne
(és időd is engedi ) a fekete SMS -t rávarázsolnád
megköszönném
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Gorky01 #7815 üzenetére
Köszi
már kezdtem magam balféknek érezni, hogy nem találtam első kőrben.
u.i: mintha úgy rémlene, hogy azt mondták volna fejlesztők (google) , hogy szart sem ér a kalibráció
De lehet , hogy nem jól emlékszem ?
(#7816) szutyis akkor még is csak jól rémlik
(#7814) Indiant
jól néz ki
-
mrskatejoe
aktív tag
A sok apró hibát lehet korrigálni, egyébként teszt verziót használunk . Hamar megcsinálják a "fiuk"
és szuper lesz
Saját példám :
Pihibe állítás előtt ránézek a futó programokra ... Amiről tudom, hogy nem fog kelleni az "alvó "időszakban azt leállítom.de ugye az is közrejátszik az extrém értékek kialakulásában, hogy az androidnak idő kell (2-3) teljes töltés ahhoz, hogy megtanulja kezelni az aksit.
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7800) PNP
Akkor ez most amit írni fogok hihetetlennek fog hangzani.
Tegnap mielőtt lecseréltem a ROM-ot 100% töltettem az aksit. Az IA -t feltettem, ment a wifitől elkezdve a szinkronizálásig minden. Szórakoztam a beállításokkal, HD dolphin-nal, videót néztem, file-t másoltam és telepítettem az airdroiddal ...stb.
Éjszakára kikapcsoltam szinte mindent ( wifi, szinkronizáció stb ) 77% -on volt az aksi. No mondom reggelre mennyire esik ? Nem voltam itthon és nem néztem meg csak 10 óra fele.
A telefont "felélesztettem " és néztem az aksi százalékot . Nem hittem a szememnek !!! 75% volt .Hihetetlen ! Természetesen a proci minimum nálam , teljesen a minimumra van állítva, és a max is csak 806-on van.
de a v2-nél sokkal többet esett, az is igaz, hogy még nincs belakva a ROM(#7801) apeelme
+ 1
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
Találtam egy "esztétikai "hibát [link]
Engem mondjuk nem zavar
de ha már lúd akkor legyen kövér
Azért jelzem mert gondolom kellenek az információkigen arra gondoltam
-
mrskatejoe
aktív tag
apeelme
Kerestem azt az opciót ahol a bekapcsolásakor a kijelző lefordításakor elnémítja a csengő hangot. Nem találtam a hívás beállításoknál . Rossz helyen kerestem vagy nincs benne ?
Köszi
( elég jól és könnyen testre szabható ez a ROM
)
-
mrskatejoe
aktív tag
Ahojcsek
Feltettem a Ice Armor
Röpke fél órás tapasztalatom
Nokia 2 GB class 2-re tettem. Természetesen előtte formattálva lett és az ext3 kialakításra került.
Szépen és gyorsan felkúszott a ROM. Aztán jött a "mumus " vagyis amitől tartottam a kalibráció.
Ezt az instrukciót használtam (#7657) frozzyZTE[link]
Természetesen Zsoca súgója is így írja le.
Amikor elindítottam a kalibrációt meg is lepődtem, mert egy villanás alatt kész lett.
Jött a próba, de ugye nem volt névjegyzék . Bepötyögtem egy számot és hívtam. A szenzor jól működött, mert ahogy a fülemhez tettem elsötétült,majd eltartva ismét megjelent a tárcsázó. Ezt párszor megcsináltam és rendesen reagált.
Marketből töltöttem le, ez is gyorsan frappánsan működött.
Beállítottam a saját számot így +3630...
Viszont a kódok ( Tmobilos ) számla lekérés nem működik , de erről volt szóCseréltem rajta témát...és most ott tartunk még, hogy "ismerkedünk".
így az első benyomásom pozitív. Szép és összetett, és igényes munkának tartom. Mivel nagyon sok beállítási lehetőség van én csak azoknak ajánlom akiknek ...hhhhááátttt van némi ismerete a különböző lehetőségekről, mert hamar be lehet úgy állítani, hogy sok mérgelődést okoz.
Mivel én sem tartom magam egy nagy juzernek ezért inkább olvasgatok mint állítgatokZsoca gratulálnom kell neked is és rajtad keresztül azoknak akik részt vettek a fejlesztésben és az elkészítésben
egyenlőre ennyi...most helyrehozom a névjegyzéket
-
mrskatejoe
aktív tag
Van egy 2GB sd-m , így arra felteszem az IA-t. Most már nagyon kíváncsi lettem
Azért előtte feltöltöm
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7662) PNP
Elismerésem . Jók a képek, és ha ezt "kitámasztva " csináltad akkor érezhető, hogy otthon vagy a " fényképezkedésben."
én erre céloztam
"Képrészlet és zaj szempontjából vannak minimális különbségek, persze ez két, egymás ellen dolgozó paraméter."Írd le légyszíves a beállításokat
Köszönöm
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7648) PNP
Igen szép képek
A gond nem akkor van amikor jól megvilágított témát rögzitesz, hanem akkor kezdődik amikor csökkent fény viszonyok mellett használod.
Tehát mesterséges megvilágítást használsz, vagy a villanó ledet.Mint írtam volt szerencsém kipróbálni egy sport csarnokban. Hidd el nem isteníteni akarom a camera 360 de hatalmas nagy különbségek vannak az alap kamera és ez között . A vő jelöltemnek alap kamera van , nekem camera 360, és fényképeztünk.
Én még mindig azt mondom, hogy nem hardver gondok vannak, hanem szoftveres.
Ha javasolhatom , készíts olyan felvételt amin a megvilágítás mesterséges. Ott majd kiderűl a turpisság
-
-
mrskatejoe
aktív tag
mint mindig itt az igazság
[link]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7558 üzenetére
(#7558) viperabácsi
esetleg egy factory reset ?
mert ha az sem akkor egy új rom (másik ) felhúzását javasolnám(#7555) Norbeee01
+ 1 -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
szutyis #7549 üzenetére
(#7549) szutyis
ha a windows mobilra gondoltál
- szerintem annyival lett több , hogy kapott 4GB-t , és új dizájnt (pöttyöket, és feliratot ) a hátlap.
- Szerintem nem lehet átállni könnyen droidra, csak piszok sok munka árán(#7553) GRomeo
olvasatom szerint nem lesz jobb , sőt -
mrskatejoe
aktív tag
Szeretnétek egy Windows Phone Skatet ?
[link]
Az agyam eldobtam
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #7513 üzenetére
(#7513) bubus66
Az új rom-al úgy vagyok most mint a jó kajákkal
Nem raktam fel még, csak kóstolgatom a kérdések alapján, mint az ínyencek a Mesterszakács alkotásait
Ráérek,
a ROM le van töltve, biztonsági mentés a v2 ről meg van
No meg várok egy fontos telefont, és tuti, hogy akkor hívnak amikor a beállításokkal bíbelődöm
A kérdések és a válaszok alapján egyre jobban kezd megfogni
-
mrskatejoe
aktív tag
No akkor kérdezek én is . Igaz, hogy nem kifejezetten az új ROM használatával kapcsolatos, de összefügg vele.
"Érzékelő (szűrt/nyers): az éppen aktuális lux értéket látod amit a fényérzékelő kap (~valós időben változik) "
Az úgynevezett érzékelő mennyiben változott a v2 es hez viszonyítva ?
Azért kérdezem, mert bár sokat javult a fényképező által készített képek minősége a camera 360 használatával , de még mindig intenzíven zajos, és "túlexponált " a villanó led használatával. Véleményem szerint nincs semmi gond a hardverrel, inkább a szoftver az ami gyenge. Egy jól működő érzékelő sokat javítana a kép minőségen ...persze csak bizony határig. Remélem hozzá fogtok férni a " forráshoz " és lehet majd egyszer használni a ledet függetlenül a fényképezéstől. Itt arra gondoltam, hogy sötétben való fényképezéskor jól jönne a távolság mérőnek egy kis plusz fény.Köszi
-
mrskatejoe
aktív tag
Szép napot mindenkinek
Tessék kérdeni
sokat, sokat nagyon sokat (legalább tanulok )
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7428 üzenetére
(#7428) kelzsoca
majd ma felteszem
Nos megbizonyosodtam arról , hogy fanatikusok vagytok
Bár nem lehet az én "munkámat " a tiétekhez mérni, de talán átérzem azt a " fanatizmust " és azt az erőt amit a munkátokba, öltetek be , és annak megvalósításába belefektettek.
Köszönöm szépen , Nekem eddig is nagy örömöt szereztetek az eddigi munkátokkal, munkáddal . Nem szeretem sűrűn ezt mondani de leköteleztetek
...és lehet, hogy most csúnyát mondok, de ezt a telefont 90%-ban miattatok szeretem illetve szerettem meg, mert ennyire igényes ROM sehol nincs..ebből a romból illetve ezekből a romokból ki érződik a PROFI MUNKA és a szereted ...és ez többet ér nekem és más embernek... mint sok drágább telefon gyenge romja nehezen kezelhetősége .
Tehát Úraim ! Minden elismerésem
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7347) apeelme
Ez is eltávolítható ha gond van a telefonnal ? Tehát vissza lehet rakni a gyári rom-ot ?
hülye kérdés de azért megkérdezem
,
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #7306 üzenetére
(#7306) Indiant
"Megvárjuk, nem kell vele sietni. Mindenkinek van működő romja, addig max. elrontja, hogy elfoglalja magát."
nagy igazságot írtál .
Lehet csak én vagyok ezzel így , de Zsoca féle rom-ok nagyon "megfognak " annyira, hogy nem szívesen cserélgetem a meglévőt . Vissza gondolva a sima SkaTe (alap ) is annyira jó volt, és a v1- no meg a v2 is , hogy nem nagy hangulattal cseréltem őket.
Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami módszert amivel a kamera kép minőségén lehetne javítani (most a gyári van fent ) Az a helyzet, hogy tegnap csináltam videókat STADIONBAN.
Olyan határeset volt a felvétel. Szoftveresen szerintem lehetne valamit javítani, pont úgy mint a fényképezőjénél . A camera 360 nagyot dobott a minőségen. A vő jelöltem is vett magának Skatet és neki még gyári rom van rajta. Ég és föld volt a különbség.
Szóval esetleg valaki tud e megoldást a kamerára ? -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Agyzuzo #7200 üzenetére
Hali
kelzsoca
Nagyjából sikerült beállítani, így nem deszkázik olyan gyorsan az "idegen "
KösziAki le akarja tölteni esetleg itt találja [link]
ez csak egyszerű bootanimáció, egy próbát megérfelrakása:
Root jog kell a felrakáshoz ha nem akarod az eredetit felülírni akkor rakd be a telefon data/local mappájába (így ha törlöd onnan visszaáll az eredeti bootanimáció)
A telefont újra kell indítani. Nem kell meglepődni, ha bejelentkezéskor egy kicsit ácsorog a zöld droid kb 7-10 másodperc. Meg fog jelenni utána a bootanimáció, kb 4-6 ciklus lejátszik.
Eltávolítás fent le van írva, csak ki kell törölni .Ha kéritek csinálok pár képet (megnézni )
(#7200) Agyzuzo
bocs nem válasznak szántam a bejegyzést
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7185 üzenetére
(#7185) kelzsoca
innen szedtem én is azt kis tudást ami van. nos akkor ez lenne ? "30p: a lejátszás sebessége az összes mappának"
mert ha ez akkor rosszul értelmeztem
mert én a mappákra gondoltam
Köszi , megvilágosodtam
mindig tanul az ember
Megnézed ? kíváncsi vagyok a Te véleményedre is (esetleges instrukciókat is szívesen vennék
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #7179 üzenetére
(#7179) bubus66
Ment
Kelzsoca:
Az mitől van, hogy a bootnimáció amit csináltam elinduláskor normál sebességgel megy, majd egyre gyorsabban ?
A mappák lejátszási sebességekre találtam utalást, DE itt csak egy mappa van ...szóval nem tudom
(az első ciklus normál sebességgel megy de utána az ismétlések nagyon gyorsak ) -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7143 üzenetére
(#7143) viperabácsi
Kíváncsivá tettél
kipróbálom
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7139 üzenetére
(#7139) viperabácsi
azt mond meg nekem ,hogy miért kell 8-10 órát tölteni ? szerintem ha teljes töltöttséget kijelzi akkor max 1 óra. Nem vesz fel szerintem több töltést teljes töltöttség után . Akkor miért kéne 8-10 óra ?.
általában én 4-5% nál teszem fel töltőre, de ki hogy szereti.
Csak azért javasoltam hogy le is merítheti, mert új a telefon. Nagy kárt ezzel az egy lemerítéssel szerintem nem okoz. Jártam úgy , hogy éjszaka fullra lemerült és kikapcsolt teljesen . Reggel bekapcsoltam és elindult a rendszer, majd kérte a töltést.
ez az én tapasztalatom volt, lehet nem jó
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Szotyi47 #7130 üzenetére
(#7130) Szotyi47
Szerintem nem árt neki ha lemeríted
még akkor sem ha gyári rom van rajta. Felesleges 12 órát töltened, viszont ha feltöltött teljesen akkor még maradhat 1 bő órát.
"Az hogyha telefonról töltöm le és onnan egybőltelepítem az ugyanolyan mintha gépre tölteném és az apk filet átraknám SD kártyára majd feladatkezelővel elindítanám?."
igen
mármint a végeredmény ugyan az
csak azért írtam hogy ha gépre töltesz le egy nem marketes alkalmazást akkor tudd
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Szotyi47 #7115 üzenetére
(#7115) Szotyi47
ahogy néztem ingyenes. Egyébként ha felmégy a marketre és bejelentkezel a google fiókodba, vagy a marketba akkor láthatod melyik alkalmazás kompatibilis a telefonoddal. He le akarod tölteni akkor baloldalt fent vagy az lesz ki írva hogy install, vagy Telepítse. Ha fizetős akkor az is ki lesz írva. Ha a telefonod be van kapcsolva és aktív neted is van és szinkronizálva van akkor nincs más dolgod, csak a letölteni az adott alkalmazást. Telepiti saját magát.
Ha máshonnan töltesz le alkalmazást akkor arra figyelj hogy a telefonodon be legyen kapcsolva az alkalmazás kezelőben az "ismeretlen források "A gépedről átteszed az apk file-t, az sd kártyára majd egy file kezelővel elnindítod és az is települ.
-
mrskatejoe
aktív tag
Root Explorer -ben be lehet állítani a magyar nyelvet ? Olvasgattam de nem találtam a Magyar nyelv támogatását.(a leírásban )
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
adamcsik #7098 üzenetére
(#7098) adamcsik
mindjárt megnézem. Szerintem azért van kettő mert frissítés . Pillanat
ezt rakd fel az sd kártyára " Traffic Monitor 3.0.2 Hun by RootRulez.apk" ez a friss.
Telepíted, majd és widgetként rakd ki.
képernyő érintés ahova ki akartod rakni, majd kikeresed a modulok közül , és már megy is
-
mrskatejoe
aktív tag
Esetleg tud valaki olyan file kezelőt ami root jogot használ ? ( fizetősen kívül )
Szerettem volna tesztelni ezt a bootanimációt csak ugye mivel nincs root explorer nekem így nem tudom berakni a telefon data/local mappájába .
-
mrskatejoe
aktív tag
Zsoca
Elkészült, de mivel nem vagyok nagy ász le kellene tesztelni, illetve átnézni. Elküldhetem neked ?
hoppá kettő Zsoca is van
ki vállalná be a tesztet ?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7017 üzenetére
Köszönöm Úraim
ez most jól esett. No számításaim szerint azért ettől csak bonyolultabb lesz , ugyanis a jobb felső sarokban lévő " hold " az a írás hatására nőni fog, valamint a hold mögül vagy alóla fog érkezni a fantasztikus 4 esből jól ismert és
jégdeszkázó ipse
és ha minden igaz akkor teljes méretében meg fog állni a képernyő közepén, majd egyik kezét felemelve megmutatja, hogy neki is ZTE Skate-je van
Zsoca
"Tehát ha bootanimációt csinálsz/csináltok, azok külön kis update-ből lesznek majd szerintem felrakhatók "
én sem gondoltam másként
"Tipp: elég a rom neve: SkaTe nem kell szerintem keresztelni, illetve a nick nevem is szükségtelen "
-nem rossz tipp , de ragaszkodom a nick nevedhez ( tudom, hogy szerény vagy ) de én ezzel tisztelegnék a tudásod előtt
és megtisztelnél ha ezt engednéd ( azt hiszem ezzel mindenki így lenne akárki csinálná is közöttünk )
-
mrskatejoe
aktív tag
nyers változat a szöveghez [link]
nyugodtan véleményezhetitek ( csak kicsi fikázást engedélyezett mert
)
Ja és az építő jellegű kritikát elfogadom
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #7006 üzenetére
(#7006) kelzsoca
Ha nem lenne gond akkor a skaTe_v2 ROM ot " megkeresztelem a következőkre skaTe_v2 Blue Diamond -ra ugyanis nekem a kék Téma nagyon bejön...no és ha már a ROM értékét veszem akkor a gyémánt a megfelelő értékű. Valami lenne még , mégpedig az, hogy milyen legyen a szignód ? mehet így kelzsoca. ?
A téma tulajdonképpen egy kicsit hasonlít a " Fantasztikus 4-es re " de átalakítva az én ízlésemnek megfelelően. Természetesen ha elkészül akkor egyből elküldöm neked véleményezésre
No és természetesen lehet, hogy kérek egy kis segítséget, mert a photoshop-ban otthon vagyok de az androidban nem nagyon
Nem két perc lesz de remélem meghozza a gyümölcsét a befektetett munka
-
mrskatejoe
aktív tag
Ennek még nem olvastam utána ( FastStone Photo Resizer ) így butaságot nem akarok mondani mert nem ismerem, viszont dobtam fel ( feljebb ) egy linket ott winrar használtak. Szerintem olvasd át azt is , esetleg ötvözd az ismereteket
Csinálok egyet én is de mivel Zsoca V2 romja igen magasra tette a lécet így nagyon át kell gondolnom
Egy kérésem lenne :
Honnan tudnám megszerezni a recoveryben lévő gördeszkás csávót ? KÖSZI
-
-
mrskatejoe
aktív tag
(#6963) PNP
szerintem maradjon a sohán
ha le akarod kapcsolni akkor a scorllok -on vagy az energiea gazdálkodás vidgetten ki tudod kapcsolni az összeset.
tehát azt használod ami neked szimpatikus.
Ahoz szokj hozzá, hogy az okos telefonok szeretnek fogyasztani (no nem sört ) ha használják őket.
Minél intenzívebben használod annál jobban meríti az aksit . Egyébként ez is felhasználó függő. Speciel én éjszakára mindent lekapcsolok és csak a GSM kapcsolat van , sőt azt is ellenőrzöm, hogy mik futnak, és ami nem kell azt "kilövöm " persze nem rendszerfunkciókat
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #6918 üzenetére
(#6918) viperabácsi válasza foldermate (#6915) üzenetére
+ 1
ha feltetted a motorola drivert és telepítetted indítsd újra a win7-t
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
foldermate #6911 üzenetére
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #6875 üzenetére
(#6875) kelzsoca
"Elkezdtem összeállítani a SkaTe_v3-as romot "
Már csak ezért is örülök a SKATE-nek . Zsoca neked is de az itt jelenlévő és segítőkész forum társaknak MAXIMÁLIS elismerésem, és sok-sok KÖSZÖNÖM a SOK segítségért és ezekért a minőségi fejlesztésekért
Azért is írom off-ba mert nem mert nem SKATE téma de SZOROSON összefügg a munkátokkal. Ezt a rendkívüli munkát és segítséget csak az tapasztalja aki más fórumokon is jelen van. Most véletlenül úgy mond a szükség vitt rá, hogy átnézzek egy HTC WF-S fórumba, ugyanis a lányomnak van egy ilyen telefonja. Tegnap előtt hivatalos marketből és természetesen hivatalosan frissítette a telefonján lévő marketet . Frissítés után
többet nem tudott a marketből, illetve sehonnan alkalmazást letölteni és telepíteni. A lényeg, hogy a hivatalos frissítés is egy nagy kalap sz...r . Nem csak nála hanem több embernél is. Szóval ennyit a minőségről. Nagy nehezen azért rájöttem, hogy egy factory resetet kell alkalmazni a bug megszüntetésére. Szóval itt TI szájbarágósan mindent le írtok, mint ha gondolat olvasók lennétek.
a MAGAM nevében NAGYON KÖSZÖNÖM a HOZZÁ ÁLLÁSOTOKAT
Az új rommal kapcsolatban nekem is olyan javaslatom lenne, hogy
- egy add free alapból nem ártana
- mivel nagyon javítja a kép minőséget ezért le lehetne cserélni a gyári fényképezőt a Camera 360-ra.
- esetleg valami jó szövegszerkesztő ?
- és ha már az FM rádió ilyen jó kinézetű lett esetleg meg lehetne spékelni a gyári zene lejátszót is valami jobb minőségű EQ-s lejátszóval.( javítaná a zenehallgatást )illetve a hangminőséget...no ez csak az én felvetésem
-
mrskatejoe
aktív tag
esetleg tudnátok hasonló opciókkal kondicionált programot ami ingyenes , mert System App Remover az fizetős .
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest