- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorky01
tag
válasz
Indiant #5532 üzenetére
Van itthon egy régi 512 Mb-os de azzal az atomic rom 1.6 ill 2.0 is ezt csinálta. Pont ezért vettem új SD-t. Valami szerintem a boot partíció méretével lehet a gond, mert ha majdnem 4 Mb akkor jön elő a gond. Ezt abból gondolom, hogy a Big Brother is felment meg a Cyanogenmod is és mindnek kb 3 Mb volt a boot.img-je mint ahogy a SkaTe romnak is.
Mondom ezt alap programozói tudással, mert csak java alapismeretek volt nekem a suliban... gazdasági vonalon tanultam tovább.
Gondoltam rá de egyébként semmi baja sincs... se karc se semmi és még ha telefonálok az is tökéletes... arra meg hogy "mert nem megy fel rá néhány custom rom" nem tudom mit szólnának XDDDDD
-
Gorky01
tag
Üdv kelzsoca!
Gondoltam összefoglalva leírom, hogy mikkel próbálkoztam hátha kihagytam valamit vagy segít valamiben, hogy megoldjuk a problémát.
1. Jelenleg a SkaTe romot használom simán felment és nagyon jó. (egy 8Gb Samsung Class 8 SD-m van 512 EXT3 partícióval)
2. Probáltam a SkaTe v1-et de ugye a már említett hibaüzenetet kapok:
" assert faield: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")
E:Error in /sdcard/ZTE_SKATE_SkaTe_v1.zip
(Status 7)
Installion aborted.3. Mivel semmilyen TPT-t nem csináltam ezért próbáltam visszaállítani a gyári recovery ami sikerült is! (tesztelve)
Majd újra feltettem a leírásod alapján a clockworkmod recovery 4.0.1.4-et ami fel is ment (tesztelve) egyébként régen is ez volt.
Van esetleg amit még érdemes kipróbálnom és nem jár téglásodási veszéllyel?
Azt vettem észre, hogy ha majdnem 4 Mb a boot.img akkor van ezzel gond. (Előfordulhat hogy mégsem egyforma a partíciók kiosztása gyárilag?)
Van rá mód hogy a SkaTe v1 romhoz valamilyen módon kisebb boot.img legyen? -
Gorky01
tag
válasz
Davidkasd91 #5467 üzenetére
Nekem is ez van csak annyi különbséggel hogy még anno az 1.6 ill 2.0-val próbálkoztam. (és ugye ott még nem volt TPT)
-
Gorky01
tag
Én nem nyomtam TPT-t azt se tudom mi az. De így is ez a gond:
(Status 7)
Installion aborted.Akkor most mi van?
- fastboot erase system
- fastboot erase userdata
- fastboot erase boot
- fastboot erase cacheEzt hogy tudom megcsinálni?
-
Gorky01
tag
Üdv nekem is ez jön telepítésnél:
(Status 7)
Installion aborted.Ötlet? Nekem az Atomic romokra is ez volt!
Csak laikusan azt vettem észre ha a boot.img majdnem 4 Mb akkor nem megy. (hátha segít)
-
Gorky01
tag
válasz
roli_636 #5347 üzenetére
Határozottan igen!
Nekem az elején gond volt az aksival (nem a rom miatt) de miután nyomtam egy Battery Calibration-t és teljesen feltöltöttem + teljese lemerítettem (hogy magától kapcsoljon ki) 2-3 ilyen töltés után teljesen jól beállt az aksi! Próbáld ki. Az appot megtalálod marketen.
-
Gorky01
tag
Jah értem!
Más:
Használ valaki TorrentTolse Free appot uTorrent remote-hoz? És ha igen tud hozzá adni .torrent fájlokat SD kártyáról? Nekem nem engedi mindig ezt az üzenetet kapom:
"Unable to execute request, please try again!"
Másra egyébként jó meg tudom nézni mi van berakva le is tudom állítani, el is tudom indítani meg minden...
Az app megtalálható Marketen!
-
Gorky01
tag
Nah végre én is ideértem ezért most kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket!
-
Gorky01
tag
Plusz info!
Kipróbáltam a legújabb CW-t (4.0.1.5) de ez sem segített a problémán. (Viszont szép sárgák benne a betűk
)
Ezért visszatettem a 4.0.1.4-et ami egyébként simán visszament. Csak azért írom hogy ha valaki ezzel akar próbálkozni akkor nem kell félni vissza lehet csinálni!
-
Gorky01
tag
válasz
Davidkasd91 #4456 üzenetére
Nah végre valaki akinél ugyan az a hiba jelentkezik mint nálam
(persze nem örülök hogy neked sem jó csak már azt hittem csak én kaptam ilyen egyedi telót)
Persze ha tudok valamit majd írok!
-
Gorky01
tag
válasz
Genius007 #4410 üzenetére
Első androidos telefonom mindent direkt Skate-hez kerestem ill. töltöttem le... Próbáltam a BB romot + CM7 Nightly-t meg ugye a SkaTe rom-ot simán felmentek... csak az Atomic v1.6 és v2.0-nál jelentkezett ez...
Plusz info (hátha segít) hogy a neten megtalálható gyári backup sem ment fel elszállt md5 hibával. Megnéztem minden stimmelt pedig...
Jah és persze a saját backupom aminek az md5-je megegyezett a másikkal simán visszaállt...
-
Gorky01
tag
Hehe megnéztem gyorsan az Atomic v2.0-t de nálam még mindig azt csinálja amit anno az 1.6-os:
Writing boot partotion...
assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")
E:Error in /sdcard/AtOmIc-v2.0.zip
(Status7)
Installation aborted.Úgyhogy kelzsoca én csak benned bízhatok, mert a te romjaid simán felmennek és még jók is! Remélem idővel még csinálgatsz egy pár sajátot!
-
Gorky01
tag
Igen pontosan érdemes rom telepítés előtt egy backup-ot csinálni így ha nem tetszik a rom vagy valami gebasz van akkor csak nyomsz egy restore-t és már vissza is kaptad az addig használtat minden beállítással együtt.
Én úgy szoktam rom cserénél hogy az SD kártyán marad a bacup legalább egy hétig mert ha az alatt jön elő valami hiba akkor is megvan. (Persze ez attól is függ hogy mekkora az SD kártyád)
-
Gorky01
tag
válasz
meszi85 #4247 üzenetére
Hi!
Nem tudom lesz-e még a héten, de érdemes sűrűn nézegetni a Tré webshopját hátha. Max iratkozz fel az e-mail értesítésre! Igen egyébként nagyon jól fogy jobban mint számítottak rá. Esetleg T pontokban érdeklődhetsz hátha van elfekvőben, de az akkor + 5000 HUF! (Bár erre is kicsi az esély)
-
Gorky01
tag
válasz
viperabácsi #4217 üzenetére
Talán erre a legegyszerűbb az ES File Exploler... nekem ez vált be és fájlkezelőnek sem utolsó...
-
Gorky01
tag
Üdv!
Miben javítja a SkaTe romot ez a két update?
LatinIME_update.zip
searchbox_update.zip -
Gorky01
tag
Tud valaki valamilyen offline térképprogramot, amivel a Google Maps-et lehetne helyettesíteni? (Jó lenne egész Magyarország de egyenlőre megelégednék egy Budapestivel is)
-
Gorky01
tag
Atomic v2.0 rom elérhető.
http://android.modaco.com/topic/347169-rom-atomic-custom-rom-updated-v20/
Valaki nézte már? Én nem szívesen cserélném le most kelzsoca romját csak ezért. De vélemények érdekelnének!
-
Gorky01
tag
Lehet valahol állítani a telefon host nevét? (hogy a wifi ruternél a host név ne ez legyen: android_eaa23c18caf64338)
-
Gorky01
tag
Ki milyen erős háttérvilágítással használja? Nekem most 35% megy. Mi lenne az ideális? Mit takar az automata funkció háttérvilágításnál?
-
-
Gorky01
tag
Nekem ez az első androidos telefonom. Én is féltem, hogy milyen lesz a hangminőség amikor telefonálok, mert sok rosszat hallottam. Előtte Nokia 6300 volt és arra simán ráver. Nagy szép tiszta elég hangos jól érthető/ kivehető minden. Nem tudom ez mennyiben segítség neked, de hátha...
-
Gorky01
tag
Én is gondolkodtam egy darabig SGS-en, de a pénztálca nem bírta volna el... viszont a Skate ár/érték arányban szerintem messze az egyik legjobb döntés jelenleg.
-
Gorky01
tag
válasz
viperabácsi #3566 üzenetére
Akkor nagyon ne is állj neki ezeknek mert csak így lehet....
-
Gorky01
tag
válasz
mrskatejoe #3560 üzenetére
Magyar verziót hol találom mert érdekelne?
-
Gorky01
tag
Az ingyenes appoknál lévő reklámot el lehet tüntetni valahogy?
-
Gorky01
tag
Milyen videólejátszót használtok? Nekem valami olyan kéne ami a lehető legtöbb formátumot viszi. (Lehet fizetős is)
-
Gorky01
tag
Nah megtaláltam a probléma okát ha valaki használja a CPU vezérlőt akkor az új értékek beállítása után nem újraindítson hanem állítsa le a telefont és úgy kapcsolja be. Nálam így megmaradtak a beállítások és jól megy.
Tényleg az eddigi legjobb rom nekem is nagyon bejön szép letisztult és jól fut mi kell még?
-
Gorky01
tag
válasz
viperabácsi #3519 üzenetére
Itt van, hogy hogyan kell telepíteni:
http://androidunderground.info/zte-skate/clockworkmod-recovery-telepitese-skate-re
Ha ez megvan telefon bekapcs a következő módon: hangerő lefele gomb + power gomb egyszerre lenyomva tartva 15 mp-ig és már bent is vagy...
-
Gorky01
tag
Nekem is lenne egy kérdésem:
CPU Vezérlőben ha feljebb állítom az órajelet újraindítás után nem marad meg. Hogyan lehet elérni, hogy alapból a megadott órajelen induljon a teló?
-
Gorky01
tag
válasz
mrskatejoe #3517 üzenetére
Többféleképpen is lehet:
1. ES File Exploler-ben (még böngészni is tudod)
2. Titanium Backup-ban elvileg a kezdőoldalon írja
3. Felteszel valami linkelő progit (pl.: Link2SD) -
Gorky01
tag
Hi kelzsoca!
Az lenne a kérdésem, hogy az általad készített romban ha van az SD kártyán ext partícióm (és fel is csatolta a rom), akkor ha teszem fel az appokat automatikusan linkeli az ext partícióra? (Magyarán kell használnom Link2SD-hez hasonló appot vagy sem?)
Köszi a választ csak nem világos!
-
Gorky01
tag
Nekem is nagyon tetszik most tettem fel. Van rá lehetőség hogy a menüben eltüntessek néhány icont? Nekem meg ez lenne hasznos
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun #3398 üzenetére
Nem találtam benne olyan lehetőséget ahol .torrent file-okat tudok hozzáadni SD kártyáról. Igazából arra kell hogy ha valamit le akarok szedni akkor ne keljen megvárnom míg hazaérek hanem csak beteszem telón keresztül és tölti...
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun #3395 üzenetére
Olyan amivel a PC-n lévőt tudom irányítani (utorrent 3.0)
-
Gorky01
tag
Nem tud valaki valami jó uTorrent remote appot amiben lehet .torrent filet hozzáadni sd-ről és nem csak URL-ből? Marketen nézelődtem már de egyik se tetszett igazán (ingyenesek).
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun #3207 üzenetére
Huh köszi tök fasza ki program!
-
Gorky01
tag
Üdv!
Feladtam az Atomic rom telepítését valahogy az én telefonom nem szereti. Talán ha lesz újabb verzió, akkor megpróbálom...
Más:
Van valami jól működő böngésző ami hasonló technikát használ, mint az Opera Mini? Igazából az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb adatforgalmam legyen.
Van mód arra, hogy ha wifin vagyok lássam a PC-n a megosztott mappákat?
Illetve mit tegyek fel, hogy menjen a flash tartalom weblapokon?
Előre is köszi!
-
Gorky01
tag
Nah van egy gyári új 8 Gb SD karim végigcsináltam mindent rendesen de még mindig:
Wiping data/factory partition...
Writing boot partotion...
assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img"."boot")
E:Error in /sdcard/AtOmIc-v1.6.zip
(Status7)
Installation aborted. -
Gorky01
tag
Oksa megpróbáltam nem megy...
A héten veszek egy másik sd kártyát és megnézem mi sül ki belőle...
Neked mekkora van most benne? Nekem csak egy 512 van épp itthon ezért azt használom de elég volt egy bacup-hoz + hogy rátegyem a rom-ot.Majd akkor megpróbálom és majd kiderül.
-
Gorky01
tag
Igen természetesen világos... csak azt nem értem, hogy akkor másoknak mért megy fel? Miben más az Ő Skate-jük, mint az enyém? Csak mert mindenki egyszerűen felteszi ezeket a rom-okat én meg mindenféle hibaüzenetet kapok.
Nem lehet valahogy jobban begyalulni a telót?
-
-
Gorky01
tag
Hát beszarok ezt meg feltette... Akkor mi az anya baja lehet a másik rommal? Egyszerűen hihetettlen.
Más:
Indulásnál kért hálózatfüggetlenitő kódot az mi akar lenni?
-
Gorky01
tag
Hát olvasgattam én is azokat de semmi érdemlegeset nem találtam annyi az előéete hogy ma hozta a futár....
Minden a gyári semmi extra csak feltetem CWM-et csinááltam egy backup-ot a biztonság kedvéért és a leírtak szerint elkeztem formázni + telepíteni a rom-ot.
-
Gorky01
tag
Megpróbáltam Bluemonte 1.8.D-vel is az is ezt írja ki... Nem nagyon találtam erről leírást. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
Gorky01
tag
Atomic 1.6 telepítés közben error: assert failed: write_raw_image ("/tmp/boot.img"."boot")
Status 7Mi lehet a gond?
-
Gorky01
tag
válasz
Indiant #2924 üzenetére
Ohh köszi ez jó lesz! Hogy nem találtam meg...
Akkor először megformázom a kártyát majd felteszem a rom-ot. A rom észlelni fogja ezt a partíciót vagy tenni is kell érte hogy lássa? (bocsi az akadékoskodásért, de amíg a fejemben nem áll össze a kép, hogy hogy is működik addig inkább kérdezek) -
Gorky01
tag
Bocs ram-ot már csak megszokásból írtam alapból erre áll rá a kezem
Értem tehát növelni tudom. Mekkorára érdemes csinálni ezt a partíciót? Nekem elvileg egy 8 Gb kari lesz benne ha azt is hajlandó lesz végre meghozni a bolt... (december van nem csodálom, hogy ki vannak fogyva) Van magyar leírás valahol ehhez a Link2SD használatához? Csak angolt találtam Madocon.
-
Gorky01
tag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, ha fel szeretném rakni az Atomic 1.6 Rom-ot, ahhoz kötelező az SD karin partíciót csinálni? Egyáltalán mire jó ha csinálok ilyen ext3 partíciót? Működni fog nélküle is?
-
Gorky01
tag
Üdv!
ZTE Skate-re custom rom telepítésére olvastam egy két dolgot. A kérdésem az lenne, hogy a market-ről leszedett Rom Manager-en keresztül telepített rom és ClockworkMod Recovery módban manuálisan feltett rom között van-e különbség és ha igen akkor mi? Van aki használta már?
-
Gorky01
tag
válasz
kelzsoca #2846 üzenetére
Aha értem köszi bár úgy terveztem, hogy minden nélkül, csak az alaprendszerről csinálnék egy backup-ot ahogy megkapom gyári állapotban. Gondolom akkor az nem olyan nagy. Későbbiekben lesz benne egy 8 Gb kari, csak nem várnék addig, mert fel szeretnék tenni rá már kapásból valami custom rom-ot.
-
Gorky01
tag
Üdv mindenkinek!
Elvileg a héten fogok én is rendelni egy ilyen Skate-et! Ez lesz az első Androidos telefonom. Már egy ideje olvasgatom a hsz-ket és csak annyit kérdeznék, hogy a custom rom-okban van-e alapból magyar nyelv? Lehet hülye kérdés de nem tudom. Illetve ha a ClockWorkMod-ban csinálok egy backup-ot akkor az mekkora helyet foglal az MicroSD karin? Csak azért kérdezem, mert amikor megjön a teló csak egy 512 Mb MicroSD lesz itthon és ha azt teszem bele az elég hogy nekiálljak custom romokat telepítgetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged