- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Hívás Előnyben
ez két kártyánál számít, állítsd át, hátha segít
nekem két kártya van a telefonban, egyik csak netre, a másik csak telefonálásra
nálam is utazás közben városok között opera mini-vel is szívás netezni, edgre már csak akkor vált le, ha a hdspa egyáltalán nem megy, teljes értékű böngészőt pedig szinte reménytelen használniaz előbbi beállítás lehet rajtam is segítene, de nem állíthatom át, mert akkor lehet nem fogok tudni fogadni hívást ha nem elérhető a 3g
-
Dot
őstag
-
Maximum1
őstag
Ja bocs, hirtelen a samsungui-ra gondoltam.
Rálehet tenni, CWM-ben wipe data és az advanced-ben wipe dalvik cash-t nyomjál telepítés előtt és után is./az utánról megoszlanak a vélemények/
Factory reset nem kell, így megmarad minden adatod, beállításodKözben rájöttem hogy ez aromainstaleres, az elején figyelj nehogy le factory-za neked!!!
-
Lasy
veterán
Ez azért lehet, mert a szolgáltatók is jobban frissítik a 3g hálozatot, mint a 2G-t.
Sajnos a régi készülékekre már nem gondolnak annyira.
pl nálunk a cégnél is építettek antennát, de csak a 3G-t a gsm-et nem, így sima mobillal szinte semmi térerő, de egy 3G-s kütyüvel fullos a térerő. -
Köles
tag
-
Mercutio_
félisten
Azzal jött, de még kínai újév alatt rendeltem, így azt, hogy mikor kezdték meg a tényleges rendelésteljesítést nem tudom. Ami biztos, hogy hétfőn adták postára és pénteken már kihozta a postás
Korábban még újév alőtt rendeltem tőlük ott az volt, hogy rendelés után 3-4 nappal jelent meg az SG nyomkövető rendszerében maga a csomagszám, amit tmailbox-ék megadtak, és rá 1-2 napra volt a tényleges postai felvétel, szóval 7-14 nap között valamikor rendelés után már itt volt a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest