- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Félreérted! Mivel az ősökkel lévő nyaralásról regélek, ezért volt néha szabad 1-2 órám, amikor filmeztem pl. (amikor a húgom alszik az egy 1,5-2 óra kuss, mivel mindenre felébred)
Amúgy természetesen nem kockultam, csak ezt a néhány szünetet töltöttem ki vele... Amúgy fenn vagyok f@szbukon, csak nem használom!És vannak haverjaim, mielőtt ezért aggódnál, gyakran vagyok társaságba, az előbbi csak egy példa volt. Ja, és tényleg ízlések és ficamok, te vigyél egy nagy bőrönd cuccot, míg én azt megoldom egy kütyüvel...
Szerintem meg az badarság, hogy mindenre külön kütyü kell... Ott a 4,3"-as navid, nekem akkora a telefonom, miben is rosszabb? Mert vezetés közbe max. headset-tel telefonálunk, akkor meg vissza lehet lépni a navigációba...
De ez mindenki magának dönti el, mivel teljesen ellenkezik a véleményünk, szvsz hagyjuk ezt...
Egészség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 13 Pro
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged