- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Félreérted! Mivel az ősökkel lévő nyaralásról regélek, ezért volt néha szabad 1-2 órám, amikor filmeztem pl. (amikor a húgom alszik az egy 1,5-2 óra kuss, mivel mindenre felébred)
Amúgy természetesen nem kockultam, csak ezt a néhány szünetet töltöttem ki vele... Amúgy fenn vagyok f@szbukon, csak nem használom!És vannak haverjaim, mielőtt ezért aggódnál, gyakran vagyok társaságba, az előbbi csak egy példa volt. Ja, és tényleg ízlések és ficamok, te vigyél egy nagy bőrönd cuccot, míg én azt megoldom egy kütyüvel...
Szerintem meg az badarság, hogy mindenre külön kütyü kell... Ott a 4,3"-as navid, nekem akkora a telefonom, miben is rosszabb? Mert vezetés közbe max. headset-tel telefonálunk, akkor meg vissza lehet lépni a navigációba...
De ez mindenki magának dönti el, mivel teljesen ellenkezik a véleményünk, szvsz hagyjuk ezt...
Egészség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest