- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
Sziasztok!
Én még csak néhány napja használom a CM-9 KonstaKANG ROM-ot, de az aprobb hibáktol (az akkut mintha gyorsabban meritené, de még tesztelem, sceenshoot nem müködik) eltekintve nagyon tetszik. Szuper jo benne, hogy a böngészövel össze lehet szinkronizálni a google fiokom könyvjelzöit, valamint egész jo a névjegyzéke (jol lehet bent keresni). Szerintem minden müvelet sokkal gyorsabb benne (nem fordul elö, hogy egy görgetés helyett tapintást érzékel), kivétel az alkalmazások betöltödése, de utána már azok is megfelelöen müködnek. Én játékra nem használom, de pl. a youtube nagyon szaggatva játsza le a videokat, valamint nem is szabad frissiteni az alkalmazást, mert attol fogva nem müködik.
Tud esetleg valaki megoldást a szakadozo lejátszásra?
Köszönettel:
TommyY
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest