- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
domerator #1132 üzenetére
Igen a skate paramétereihez nagyon hasonló, csak 2 SIM-mel. Hogy hogyan néz ki az nálam 10-edleges. Pont tegnap este fejtettem ki Nejemnek, hogy a divat meg a design egyre jó - zsebből pénzt ki :-)
Azért tettem fel a kérdést a főzött romról, mert ahogy a külsejét összeollózzák a kínaiak, úgy szerintem a romot sem most találják ki újonnan, hanem másolnak egy működőt.
Miközben a fentieket írtam beugrott: nem lehet hozzá más típus főzött romját feltenni, mert 2 simmes.
Sajnos nem találtam hozzá másik romot.Ha gondoljátok beszámolok majd néhány tőmondattal, néhány napi használat után (még meg sem érkezett, de már úton van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Jelszókezelők
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest