Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
DarkGubi
aktív tag
Én ebbe szoktam kódolni és minden gond nélkül viszi a gyári lejátszó is:
Video
Codec: H.264
Profile: Baseline@L3.0
Bit rate: 1 000 Kbps
Width: 800 pixels
Height: 480 pixels (arányfüggő)
FPS: Original (nem szoktam bántani)Audio
Codec: LC-AAC
Bit rate: 128 Kbps
Sampling rate: 44.1 KHz (Original)
Compression mode: LossyKonténer: MP4
A MediaCoder-rel szoktam konvertálni. Legegyszerűbb kiválasztani az előre letárolt iPhone/iPod beállításokat és aztán megváltoztatni azt, hogy a Blade-re legye hangolva (bitsűrűséget, felbontást kell csak átállítani). HD filmeket/klippeket szoktam így lekonvertálni.
Szerk: (#40897) Mr.C
Fektetve: 800x480 (hossz x magasság)
Állítva: 480x800 -
sing1ep1ayer
őstag
Nem tudom milyen progit használsz mozizásra, de nekem a MoboPlayerrel nem szaggat egy film sem, pedig még csak nem is konvertálom át őket. Igaz, többtíz gigás .mkv fájlokat még nem próbáltam lejátszani ezzel a huszonezres telefonnal.
-
infectedmann
őstag
Köszi. És milyen ROM-ot használsz?
Amúgy én WiFi-t nem nagyon használom csak itthon meló után max. 1-2 órát van bekapcsolva, nagyrészt 3G-n netezek. Néha játszogatom melóhelyen, de leginkább twitter/facebook + egyéb social network-re használom, illetve reggel utazás során elolvasom a híreket. -
-
Bozek
nagyúr
A billentyűzetes téma minden bizonnyal user error, mert nálam működött eddig mindegyik CM-mel újraindítás után is a Smart Keyboard. A Facebook sync-et meg egyszer használtam, tehát számomra nem feltűnő, ha kikapcsol.
(#21742) latis666: Milyen animált háttérre gondolsz? Live wallpaper-t tudsz kirakni háttérnek itt is, mint bármelyik ROM-ban. Gondolom azt nem "gyalulta" ki belőle kelzsoca.
-
gabe8719
senior tag
Azért gondoltam 16osra, mert elég komoly zenei gyűjteményem és széles zenei ízlésem van, és szeretem ha minden a zsebemben van, és bármit meg tudok hallgatni ami csak eszembe jut. A 16 gigás 2G-m anno csak zenével volt tele
Azt vettem észre egyébként, hogy a gyári 2.2-n a valamivel VGA felbontás alatti videófájlokat már tényleg szépen viszi a Rockplayer (amit meg nem, azt eddig szépen vitte az yxplayer), ez meg sorozatokhoz meg egy-két bdriphez elég szerintem. -
Bozek
nagyúr
Ezen én már nem lepődök meg. Még a 90-es években bementem a T-Mobile-hoz, mert ismerőstől vettem egy telefont, de nem tudta a telefonzár kódját. Minden papírt vittem és azt mondták, 3000-ért elárulják... Kifizettem, mert kellett a kód, fél perc múlva ott is volt a kezemben.
#16661) sto1911: Értem. Akkor el is felejtem, bár sose használtam telefonon könyvjelzőket.
-
_NCT
addikt
Sejthető volt, anno a 256/512 mizériánál is ennyit kértek el egyes helyeken, volt ahol ingyé megcsinálták. BP-en volt ez az akciód? Mert ha olyan városban vagy, ahol van több T-pont akkor meg kell próbálni máshol.....
Csináld meg otthon, ha elcseszed, akkor vidd oda vissza ahol ezt mondták hogy "otthon is meg tudod csinálni", s max kapsz egy új telót
Ha nekik megéri, akkor én már csak azért is elcseszném. Ha kötekednek, akkor lehet őket okolni, hogy szar a telepítő ami a T oldalán van, ezért nem sikerült.... Még jó hogy nem vagyok T-s......
update: ajjjaj Szolnok
akkor már értem
-
Glatius
őstag
Hm.... a mocskos gané szolgáltató annyira nem bízik a frissítőcsomagban, hogy egy 50000 forintos óradíjat (5perc/db) számol fel érte, hogy ne neki kelljen csinálni...
Nem hiszem hogy ez tisztességes árképzés! A fogyasztóvédelem igencsak elcsámcsogna rajta, mifel feltűnően súlyos aránytalanság van az ár és a szolgáltatás között!
-
kelzsoca
félisten
Mindenki azt csinál amit akar.
A TPT-s megoldások azért nincsenek támogatva, mert ezáltal többszörösére nő az esély egy esetleges téglásodásra, és ez azt fogja magával hozni, hogy a szolgáltatók bekeményítenek a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban, és akkor az összes Blade tulajdonos rosszul jön ki a dologból.
-
Tonchi
aktív tag
neked ezt az írást ajánlom, ha a nevével kapcsolatban is tudakozni vágyol
-
barnam_
nagyúr
Egyrészt a gyári 2.2 romok és azok főzetei valószínűleg már csak G2-re lesznek jók.
Másrészt vannak egyéb előnyei:
Jobb vétel, kedvezőbb akku használat (ez nem 100%), HSUPA, 850Mhz-es GSM hálózat.(#10571) pista59
Teljes mértékben egyetértek.(#10574) Keeperv85
Míg G1 volt, addig se ment készenlétbe töltés közben -
Keeperv85
nagyúr
Telepítsd a gapps-ot és az elején van egy olyan opció, hogy mentse el az app.-okat Mikor legközelebb felteszed, magától letölti őket.
@sto1911: Csak akkor, ha úgy lett beállítva az acc. Alapban nem jelenik meg ez a lehetőség, ezért írtam, hogy a gapps telepítés közben egyszerű(bb) beállítani.
Aktív témák
Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest