- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
89BDave89
tag
Sehogy se merek nekilátni a ROM telepítésnek, tekintve hogy ez lenne az első ilyen akcióm.
Rengeteget olvasgattam, az 1. hozzászólást is többször már, asszem tényleg minden le van írva, de nagyon tartok tőle... Féltem mind a garanciám, mind azt, hogy esetleg VÉLETLENÜL pont holnap jönne hivatolos 2.2 a TréMobiltól. Ja meg még az se mellékes, hogy ugye elvileg újabb féle Blade-m van, és azt se igazán értem mi ez az új védelem benne....Bíztassatok, vagy mondjátok, hogy akkor hagyjam a pics@ba, mert én nem tudok dönteni.
-
Razor_alpha
tag
válasz
Speeedfire #696 üzenetére
Ha az SE launcher alján lévő mappás megoldásra gondolsz, igen létrehozol egy mappát az alsó kis slotok egyikén, simán rányomsz és dobálsz bele amit akarsz.
kelzsoca: Nem tudom meddig célszerű az egyszerűséget favorizálni, persze hibajavítás jelleggel én is támogatom az all-in romokat, de egy rom csere tényleg nem olyan nehéz, akinek meg nem akaródzik alaposan elolvasni, az pont olyan könnyedséggel ugorja át a figyelmeztetést, hogy lehet belőle baj.
Egyéb: Valaki javasolna egy megbízható SD kártyát aminek jó az ár/érték/minőség aránya, ez a harmadik kártya amit halálba küldök és kezd elegem lenni belőlük. Elég egy márka és class szám is amit tudtok ajánlani. Akár PMben.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #697 üzenetére
Nyilván többségében az lenne egy szavazás eredménye hogy kell és legyen
-
dragon1993
őstag
Szerintem legyen.
Amikor megszűntetted akkor tőbben is írtak miért , nem érdekel. a veszély all int ide.
Nekem volt , olyan hogy rosszul ment fel sdre 99% nál megállt a recovery.img kártya ki gépbe be újramásoltam és újrafuttatam az allint.
Ha akarod összedobok egy szavazást ,hogy kiderüljön. -
Speeedfire
félisten
válasz
Razor_alpha #695 üzenetére
Annyira nem zavar, csak hát furcsa.
Más: Sikerült a kelzsoca féle rom-ból az alul lévő mappa helyek közül az egyiket kitörölni, ezt vissza lehet valahogy állítani?
-
Razor_alpha
tag
válasz
Speeedfire #693 üzenetére
A kérdés jó, a legtöbb google appot még, ha marketen nem is találod, m.google.com -on a nyelvet localet angolra váltod le lehet szedni, az ikonja ennek is megjelenik, aztán couldn't be found. Gondolom neten valahol fellelhető az apk-ja, előtte azért nézd meg ez mennyire legális megoldás.
Egyéb: Megint egy gépre csatlakoztatásnál "üres kártya", semmi nem lát rajta semmit, gondolom ez az SD is menthetetlen, kezd elegem lenni belőle
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
kelzsoca #691 üzenetére
A Cyanogennek nem kell az a particio, froyo alatt meg [Cache2tmpfs]
Embe kinjahoz: Valami az ext-vel kapcsolatos dolog lehet. A fullos romok nalam is kinyirjak a wifit, a lecsontozottakkal meg semmi gond...
-
Speeedfire
félisten
A google earth miért nem érhető el blade-re?
-
kelzsoca
félisten
válasz
_X10Dead_ #689 üzenetére
A cache nem megy a levesbe, mert akkor esetlegesen egy Market-es letöltésnél probléma lesz, most az a ~30mb már nem számít.
És ugye a lényeg az lenne hogy a kezdők is könnyen és gyorsan, problémamentesen fel tudjanak tenni mindent amit kell.
Ez után természetesen már fent a recovery, és a romokat is szépen lehet cserélgetni manuális módon.
(#688) embe
Nem, még mindig semmi, másnál nincs hiba, tedd fel esetleg a lite verziót, bár ugyanaz ilyen szempontból, de hátha...
-
gabter
tag
válasz
kelzsoca #637 üzenetére
Bakker, pedig ezt már olvastam valamelyik ROM-od leírásában.
Csak eddig nem gyakoroltam, mert mindig csak a data/app-ban mertem turkálni a ROM telepítése előtt, így feledésbe merült. De a javasolt megoldás sokkal egyszerűbb volt, most meg legalább erre is emlékezni fogok.
-
embe
nagyúr
Teljes takarítás volt előtte. Csak annyi módosítás volt, hogy a saját csengőhangjaimat tettem be a media mappába, a megfelelő helyre, mint sokszor. Máshoz nem nyúltam. Amit zsoca ajánl, azt megcsináltam, a teljes format procedurát. Több lakalommal, kb 6-8 szor próbáltam telepíteni, mindig teljes takarítással előtte, de az eredmény mindig ugyanez lett. Amikor a wifit beakarom kapcsolni, kiírja hogy hiba, és ennyi.
-
SD killer
csendes tag
válasz
kelzsoca #665 üzenetére
Támogatnám az allin romot (partíció átméretezéssel és minden jóval együtt), mivel valószínűleg csökkentené a user-error -os eseteket (kimaradt a wipe, nem csomagolta ki a recovery image mappáját, stb).
Persze a méteres felirat a kockázatokról mindenképpen kell.A karcolódással kapcsolatban pedig:
Január közepi blade-em van, mindig próbálok rá odafigyelni, hogy ne kerüljön fém felület közelébe, ennek ellenére már van 3 apró hajszálkarcom, igaz csak kikapcsolt képernyőnél, és megfelelő tükröződés esetén látszik, de akkor is frusztráló, úgyhogy előbb utóbb mindenképpen be kell hozzá szerezni valamit. -
barnam_
nagyúr
-
szabos
tag
- Igen, a kockázatok ellenére legyen Allin rom
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #674 üzenetére
Sziasztok!
Zsoca találkozott már valaki azzal a wifis hibával ami nekem volt? Az FLB10 full romod tökéletesen fút, ja persze a wifi is, teljesen hibátlanul. Meg voltam ijjedve, hogy a wifi modullal lett valami , de nem. De csikolja a fantáziám az új rom. Csak hát ilyen az androidos ember.....ki kell minden újat próbálnia.. -
kelzsoca
félisten
-
Glatius
őstag
válasz
kelzsoca #665 üzenetére
Az "ALLIN" verziót épp azok használták, akik lusták, vagy képtelenek arra, hogy legalább a hogyanokat elolvassák, a miértekről nem is beszélve. Pont az ő kezükbe adnál egy TPT-s ROM-ot?
Kés, villa, olló....
Persze vannak egyéb meggondolások is, de robbantással sem bonthat mindenki házat, még akkor sem, ha gyorsabb olcsóbb könnyebb. -
kelzsoca
félisten
Az Allin telepítés azért került ismét elő, mert a legtöbben a friss készülékek "védelmét" éppen a csodazip-el törik meg, tehát akkor ennyi erővel már felmehet mellé a recovery és a rom is egy lépésben, és a csodazip felpakolásával is pont akkora kockázatot vállalnak, mint egy esetleges Allin rommal.
Továbbá hiába szüntettem meg, a neten több helyen még most is gond nélkül elérhetőek a csidi-csudazipek, illetve allin megoldások, továbbá a modacon is kint a megoldás.
Természetesen a partíciós táblát nem méretezné át ez az Allin rom (vagy ha nagyon szeretnétek akkor mégis)
Mindenképpen erős figyelemfelhívó szöveggel a felhasználó tudtára lenne adva, hogy a müvelet veszélyes, és akár téglát is csinálhat a készülékből, továbbá a felelősség csakis az övé és senki másé.
-
thomikaf1
tag
Sztem is legyen és Aggregátor ötletével együtt...
-
dawoka
csendes tag
válasz
kelzsoca #665 üzenetére
sztem nem egy nagy etwas feltenni 'online' metódussal egy recovery-t, meg nem árt ha tudja is a tulaj mi micsoda meg hogy mire van...
Bár sokan vannak akik szeretik az instant mikrós pizzát, de aminek én gyúrom a tésztáját az sokkal finomabb(persze kell hozzá a molnár hogy finom lisztet gyártson)
(#667) Razor_alpha sudoku
-
kelzsoca
félisten
Készíthetek a Svéd lite romból egy Allin változatot.
Tehát mint régen most is a következőket tudná 1 lépésből 1 perc alatt:
- Feltenné az éppen aktuális friss recovery-t (3.0.1.4)
- Feltenné a Swedish_RLS3_kelzsoca_lite romotMivel a művelet elvégzése kockázatos (TPT miatt) ezért még nem tudom hogy jó ötlet -e vagy sem.
A többség dönt, tehát javaslatokat várok (ide a topicba, nem privát formájában)
- Igen, a kockázatok ellenére legyen Allin rom
- Nem, nincs rá szükség -
Speeedfire
félisten
Ki melyik gps szoftvert ajánlja?
-
kelzsoca
félisten
Igen, néztem, és ez rendben is van továbbá nagyon köszönjük a fáradozásod, mint már annyiszor ugye
Viszont itt most egy kézi bemásolásról volt csak szó, 1 program esetén, ahol a felhasználó azt gondolta hogy a "szokásos" bemásolás működni fog, de mint tudjuk vannak alkalmazások ahol ez nem elég.
-
sto1911
veterán
válasz
kelzsoca #637 üzenetére
"Bizonyos programokat nem elég csak bemásolni, ha az apk-ban lib könyvtár is van, akkor annak tartalmát (magát a .so kiterjesztésű fájlt/fájlokat) be kell másolni a system/lib mappába.
Továbbá jogosultságok az adott apk alkalmazásra: rw-r-r"
ezt megcsinalja a scriptem, automatikusan, ROM telepites utan, akar system particiora is, rengeteg felesleges kattintastol ved meg!
-
alexdp7
tag
akksi merülés custom rom alatt, tapasztalat:
korábban az 50k hozzászólásokban többször is felmerült hogy MINDEGY meddig van töltőn a teló ha 100%-ot kiír akkor le lehet húzni tovább úgy sem tölti....
én azt vettem észre IGENIS lassabban kezd merülni ha pl egész éjjel airplane módban töltőn van...................
ma reggel 100%-ra feltöltöttem tegnap este 10-től (reggel 6-kor levettem) és ma FÉL 1-ig 1%-ot SEM merült!!!!
volt sms meg egy kis nyomkodás + 2 rövid telefon (1 fogadott 1 indított)ja R10b lite ROM
-
Speeedfire
félisten
.
-
Reverting
őstag
Reggel ota szinet hozza sem ertem es mar 84%-os az aksi....
Mi zabalhat ennyit? Valaki tapasztalt valami hasonlot? Sved 3 kicsi... -
barnam_
nagyúr
Van arra valami mód, hogy Windows alól belenézzek az SD-Ext tartalmába?
-
kungzi
veterán
hali
szerintetek ez elég lenne a telóhoz? ez
-
kelzsoca
félisten
válasz
MoRiCKaXXL #647 üzenetére
Persze, de itt most csak bizonyos programok és azok beállításait szerette volna rárakni egy másik alapon nyugvó romra, ami nem igazán nyerő dolog
-
kelzsoca
félisten
Igen, de az azonos alapokra épült, igazából az r8 tovább csiszolása volt az r10
(#642) turho
Ha a cirle battery jön be, akkor a blogomban megtalálod azokat is, csak le kell tölteni és recoveryben feldobni update.zip-ként.
Gyakorlatilag bármilyen launchert rátehetsz/cserélhetsz arra figyelj azért 1 mindig maradjon rajta
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca #637 üzenetére
Remek, köszönöm, majdcsak rájövögetek
Wifi műxik, google szinkronnal is minden ok. Tapi tökéletes.
Lapozós launchert lehet-e kipróbálni ezen a romon is?
Illetve, az akku-ikon visszalépés, azt szoktátok "csereberélni" svéden is? )A körcikkes szebb volt).
Na eddig remek, láma OFF -
-
Tonchi
aktív tag
CYANOGENMOD 7 RC4 Blade
valaki megnézné mennyit változott az előzőhöz képest, mert nem találom a change log-os oldaltinnen letölthető az original verzió:
update-cm-7.0.0-RC4-Blade-signed.zip
(egyből tölti)báár sztem ezt már tárgyaltátok, de nekem új!!
[ Módosította: Thrawn ]
-
kelzsoca
félisten
Ezzel próbálkoztam én is, de ez nem működött, folyamatosan azt írta, hogy a SlideIT működése leállt
Bizonyos programokat nem elég csak bemásolni, ha az apk-ban lib könyvtár is van, akkor annak tartalmát (magát a .so kiterjesztésű fájlt/fájlokat) be kell másolni a system/lib mappába.
Továbbá jogosultságok az adott apk alkalmazásra: rw-r-r
(#625) turho
Abban benne a 2 launcher, de gondolom alapértelmezetté tetted a SE launchert, ez esetben Alkalmazáskezelés és megkeresed a SE launchert a részleteknél pedig kilövöd hogy ne legyen alapértelmezett, ezután 2x rányomsz a home gombra és kiválasztod a másik alap launchert.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #631 üzenetére
Nem kérdeztem semmit.
-
Speeedfire
félisten
Valami még mindig nem kerek. Rámentem a recovery menüben hogy backup and restore és már 10 perce dolgozik.
Kis fekete kalap jobb oldalt meg egy nyíl felfelé.
-
barnam_
nagyúr
Igen, általában csak annyi van benne, hogy a zip tartalmát hova csomagolja ki. De mondom, nézd meg azért hogy mit csinál, mert lehet hogy neked a system-be kellene az a valami, de a script-ben meg data van.
Ne tömörítsd ki, csak töröld, illetve másold be ami neked kell.
szerk.: nem rom függő, csak edify script legyen mert csak az jó CWM3-hoz. (az újabb update.zip-ek mind ilyenek)(#622) gabter: ok, akkor lehet megpróbálom még egyszer.
(#626) Optika01: beállítások -> alkalmazások -> ismeretlen forrásból származó app-ok telepítése
-
Optika01
tag
Sziasztok
Nagyon "kopasz" vagyok még Androidos témában, így előre is bocsi.
2 napj vettem meg a "kicsikét",de előtte már hetekkel előtte olvasgattam a fórumokat. Kérdésem a következő: GPS progit akartam rá feltenni, amit egy alternatív oldalról töltöttem le sz. gépen (AURA), mert kapásból kiírta, hogy nem tölthető le. Utána rá raktam a memória kártyára és a market-ről leszedett ES File Explorer-el akartam megnyitni, de közölte, hogy csak a market-ről származó alkalmazások telepíthetők. Tudtok valami megoldást?
Előre is köszi. -
dawoka
csendes tag
Feltettem a SS rlz3at, de akadt egy kis problémám
TitBackuppal szépen csináltam egy full mentést az flb10 lite-omról, de most nem állitja vissza a svédre a dolgokat, vajh milyen user errort követtem el?
A backup teljes tartalma megvan, a TB ennek ellenére nem látja...
Help pls, mire mindent visszavarázsolok jön a swedish winter... -
gabter
tag
Ezzel próbálkoztam én is, de ez nem működött, folyamatosan azt írta, hogy a SlideIT működése leállt, ezért vissza kellett tennem a mentést recoveryből. Pedig a jogosultságokat is átírtam (bár a neten máshol 777-et javasoltak, lehet az volt a baj). Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
Aggregátor #618: Én használtam az AllCallRecordert az FLB10 alatt, ott rögzített mindent szépen, csak akkor akadt ki, ha hívás közben bejött egy másik hívás is, azt már nem tudta menteni és hibát dobott. Az új (SS3) ROMhoz még nem tettem fel.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
kelzsoca féle flb10-es rom van fent, gondoltam váltak erre a svéd romra. mivel 3.0.0.6-os recovery van fent frissíteni akartam, a rom manegerrel, de nem csinál semmit se:S először elkezdte letölteni aztán kifagyott a progi most ahogy rámegyek, hogy Flash ClockworkMod Recovery nem csinál semmit 1-2 perc múlva kifagy:S
mi lehet a baj?
Illetve máshogy nem lehetne felrakni az új recoveryt?
előre is kösziszerk.:
így megpróbálom:
http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327215/recovery-3-0-1-4-clockworkmod-recovery-for-zte-blade-oled-tft/vagy ez nem jó?
-
barnam_
nagyúr
Használ valaki Total Recall-t a hívások rögzítésére? Hogyan lehet beállítani hogy felvegye a saját hangom is?
Vagy ti mit használtok? Próbáltam egy AllCallRecorder nevűt, de az csak kb. fél percig rögzítette a beszélgetést - viszont felvette mindkét fél hangját.(#614) Speeedfire: akkor bizony nem tette fel a CWM-t.
szerk.: olyat nem lehet, hogy z4root-al ideiglenesen rootolod a telefont, és quickboot-al beindítod bootloader módba? Onnan meg már fel lehetne tenni fastboot-al a recovery-t. -
Speeedfire
félisten
válasz
kelzsoca #615 üzenetére
Igen. Leszedtem azt a 2 programot ami a blogodban volt. Felraktam a z4root-ot, majd indeiglenes rootot adtam neki, utána a room manager-t, bár ott semmit sem kellett beállítani. Majd reboot hangerő le + power és ez jött be.
Mod: Most nézem nem frissítettem ezt: Flash ClockworkMod Recovery
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #614 üzenetére
Mindent pontosan úgy csináltál ahogy le van írva?
-
Speeedfire
félisten
Felraktam a 2 programot, ami kelzsoca blogjában van, de amikor a recoverynek kellene bejönnie egy egy fehér keret van, benne hogy FTM és ott kész vége. Megfagy a teló.
-
gabter
tag
-
Speeedfire
félisten
válasz
kelzsoca #603 üzenetére
Fónok' a tiéddel kezdtem el.
...
Csak utána meg olvastam ezt is:
">>> Új védelem: <<<
Az új Bladekben feltűnt egy új védelem ami nem engedi megállni a telefont a zöld robotnál sem a hang fel + bekapcs sem a hang fel + menü + bekapcs gombok együttes nyomására. Ilyenkor a recovery telepítését a telefonon kell megoldani.
A telepítéshez szükség lesz a marketből a ROM Manager nevű appra, valamint az Universal androotra.
Lépések:
- Telepítjük az Universal Androotot
- Rootoljuk vele a telefont (nem szabad újraindítani a telefont, mert akkor megszűnik a root jog)
- Elindítjuk a ROM Managert
- Aktív netkapcsolat mellett rábökünk a Flash ClockworkMod Recovery menüpontra, a többit automatikusan megoldja az app.
A telepített recovery-t a telefon hang le + bekapcs gombjának nyomvatartásával tudjuk elérni."Megpróbálom azt amit írtál és ha nem megy akkor az idézett résszel esek neki.
-
spence225
aktív tag
Én is csak ajánlani tudom. Nekem sem akadt meg egyszer sem.
(#608) mira72 : Nekem átlagosan 78 -at eszik a memóriából, de szerintem ennyi fogyasztás ehhez a működéshez vállalható. Ráadásul le a kalappal a gyártó előtt hogy ilyen grafikai teljesítményű launchert tudtak öszehozni ennyi fogyasztással.
-
Tonchi
aktív tag
SPB Shell 3D
A béta verziós bannsorozat után végre itt a hivatalos. Nagyon ajánlom, a 3D-s megjelenítéshez képest egyszer sem akad, gördülékeny, és JÓÓÓ
Módosítva lett egy pár dolog béta verzióhoz képest, de csak jobb, gyorsabb lett
Egyetlen egy hibája az ár, ugyanis 14.95 dollárba fáj ami durván 2,795.97 HUF. Ez sok,de használjunk Appmonstert és a leszedés után mentsük az apk-t. Érdemes megvenni, 2,7k sok, de annyira nem mint amennyire jóó
AJÁNLOM mindenkinek.
(Azért appbrain-es linket dobtam, mert több adat, átláthatóbban van elhelyezve, nem szeretem a webmarketet XD)
NO WAREZ! -
spence225
aktív tag
válasz
Speeedfire #602 üzenetére
Én próbáltam UX1 fórumtárs romját is meg Kelzsocáét is, nekem mind a 2 tökéletesen ment. Jelenleg a Kelzsoca féle lite van fent, de UX1 romja is jó. Én nem tapasztaltam egyiknélse se fagyást se wifi problémákat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #602 üzenetére
Mondjuk nézd meg a blogomat
-
Speeedfire
félisten
2 kérdésem lenne.
-Az 1.hsz-ben kb 5-6 féle mód van a recovery menüre és a rom felrakásra. Mi a legjobb megoldás? Van itt pc-s, pc nélküli stb.
-A teló új tré mobilos, melyik fw lenne rá a legalkalmasabb. Látok itt kisebb hibákat. Fagyás, wifi gondokat. Az új kelzsoca féle full vagy lite között agyalok, de ott van még ux1 féle rom is.
Ext2-es fs lesz rajta, szóval a programoknak lesz hely.
Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest