- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
éppen arról álmodtunk miketten, hog elkpjuk ezt kisköcsögöt é kettészaktjuk.
ugye, ikertestvéremEgy várfürdőjéről méltán hres városkábn ülök a strandon egy masszázs után az ingyenes internetgép előtt és keresem a karaktereket egy lekopott billentyűzeten, miközben belga meggysört kortyolgatok és várom az esti grillezést
timeg csak szakadjatok bele a munkába -
Nem egészen, én nem csak egy telefonnal, történetesen a Bléddel foglalkozok, meg nem azokat az infókat gyűjtöm össze amit egy átlaguser két kattintással megtalál a neten
de nézz rá a blogra és úgyis meglátod
Szerk.: most látom, nem is dragon, hanem daragon, ez esetben visszavonok mindent, ugyanis őt még nem ismerem
-
pista59
őstag
A linkelt oldalon egyszer sem írják a következő kívánatos szavakat:
sör, bor, pálinka, szesz.
umek, most, hogy sok a jelentkező, keményíteni kellett a ponthatárokat.
Felvételt nyersz 110% véralkoholszinttel.
Az ezt bizonyító igazolást (rendőrségi határozat jogosítvány bevonásról, igazságügyi orvosi igazolás a garázdaság szeszes állapotáról, stb. beszkennelve töltsd fel ide -
-
Glatius
őstag
Hmmmm Szerkesztesz egyet, felflesseled, s te leszel leg e-sebb ember.Eszes-tele-terefere-szerkezet melyet te e-vel tele-remekelsz. Esetleg lesz, egyet megveszek!
Penge: Keleten keletkezett fekete tele-terefere szerkezet eszperente rendszerrel. Kezedben negyvenegyezerrel megveheted, zsebre teheted, brekeghetsz netezhetsz vele, reggel felver, este elszenderget. Szekereden ezer helyre elvezet. Tehetne egyebet?
-
Glatius
őstag
Szesztelen emberek sem csesztetnek, megnyekkent Penge helyett kellemesebbeket brekeghetsz. Nem vernek fejbe mert nem nem e helyre rendeltet fecsegsz, de mert vedelsz (nem keveset) esetleg fel lehetsz hergelve. Serrel terhelt beled sem lesz megvetve. s hegy-levet vedelve sem helytelen cselekedeted. Nekem kellemes lett kedvem, mert reggel egy embert ecsetelhettem, melynek esze gyermeteg, Penge helyett kedvenc szerkezetet sejtett kezejbe tett ZTEhelyett
Szesz legyen veled!
-
syl5
őstag
Nem szokásom! Továbbá egy nyilvános fóromban nehéz is lenne...
(#3733) Keeperv85
Nem az a lényeg, hogy milyen későn írtad és az sem hogy utána javítottad, hanem az, hogy automatikusan mindenki hülyének van nézve, aki nem a nagy dumások közé tartozik! Felületesen elolvasod a hozzászólást, aztán rögtön leszólod szegény embert, mert hát minek még egyszer elolvasni, úgy is mindenki hülye csak te lehetsz okos.....
Persze olyan dolgokat valahogy nem veszik észre az ilyen okos emberek, akkor nem gúnyolódnak, kötekednek, amikor a nagy dumás kemény mag tagja még a mai napig is keveri a ramot a rommal, főzött ram-ról, meg egyéb hülyeségekről beszél...
De mind1! Én már csak nevetek rajta! Vicces, hogy egy olyan ember osztja az észt, aki az alapfogalmakkal sincs tisztába... (Most nem rád gondolok, még mielőtt belekötnél!)Továbbá nem csak te ismered el, ha tévedsz! Lásd!
Itt leírtam a hülyeséget:
"ha mindkét kijelző azonos méretű átlóval rendelkezik, akkor fizikailag a két kijelző azonos méretű"
Itt meg javítottam:
"Attól, hogy mindkét kijelző azonos méretű átlóval rendelkezik és egyik szélesebb, de rövidebb, a másik keskenyebb, de hosszabb, attól még fizikailag, területet, látható felületet nézve a két kijelző nem azonos méretű."
Ennyi! Szóval ezt sem értem, hogy mirefel írtad...(#3724) 4EYE
Csoda, hogy még nem szedtek szét ezért a kérdésért... -
pista59
őstag
Hát, hm, van a marketen egy fémkereső apk. Egyszer meg is néztem, de nem tetszett, sokat visítozott, sört kellett innom, hogy lenyugodjak. Fújjjjj
A navi hogy a fenébe ne lenne fontos! Gyakorlatból mondom!
Azóta mindig haza navigál, mondja: Pista, túllépted a gyalogló üzemmód sebességét -
Pumika1975
senior tag
-
TRob1
veterán
Biztos finom volt (csak ezt mi, a pórnép, sosem fogjuk megtudni
De elhisszük)
szerk: Jut eszembe, mit értesz a mostani CM changelogból (amik lesznek változtatva a köv.-be)? Mert pl. én semmit, és elég sok minden van. (Esetlegesen Nem szeretném elbaxni vele a tökéletesen működő n118-asom
)
-
baal-amiga
senior tag
Ez megnyugtató.Szerintem ez tendencia lesz, minden gyártó/szolgáltató rá lesz kényszerítve az árcsökkentésre a kínai áruk dömpingje miatt. (Meg ugye Kína már USÁ-nak hitelez.) Ha a minőségellenőrzés is általánosan javul, komoly piacokat veszíthetnek a drága telefonok gyártói.
(#3344) TRob1 Milyen igaz, eszembe is villant, hogy pléd vételekor is nagyon hónap vége volt, s gyorsan kellett dönteni a flotta szerződés változása miatt.
(#3347) hr Ha ügyes vagy és ágyas barackot választasz, talán lesz benne +1 mag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest