- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
(#38861) MMA87
Persze hogy elvárja az ember, hogy azt kapja, ami a dobozon szerepel, én is azt várom, de a Blade teljesít is mindent, ami rá van írva a dobozára. Az, hogy pocsék a zenehallgatás, és a kamera része az egy dolog, továbbá nem is kicsit szubjektív. Porosodás, pixelhiba meg egyértelmű hiba, cseréltetni kell a telefont. Hiba, mert nálam pl egyik sem mutatkozik a nálam lévő példányon. A hátlap is tökéletes.
De ne érts félre! Én is ugyanúgy nem vagyok megelégedve a Blade-el, mint te, de azért legyünk objektívek! Mint azt írtam a hibák hibák, garanciáztatni kell, a pocsék zene, meg kamera, meg szaggatás azok meg sajátosságok, ezzel nem lehet mit csinálni, meg kellett volna várni egy tesztet. Ezek bosszantó dolgok, de semmi átverés nincs ebbe, azzal a hardverrel van szerelve ami a speckóban van. -
syl5
őstag
(#38841) jano_77
Lefagyott. Van még rá két hónapjuk, addig sztem megoldják.(#38843) Zsolt_72
Jah, nem tökéletes a Blade, de azért ez már nem az a kategória, hogy ráírják 8 mpx, aztán csak 2 mpx van benne.Ha már más telefon:
Nem változtatott jó szokásán a ZTE! Lásd 2:46-tól! -
syl5
őstag
Nem szokásom! Továbbá egy nyilvános fóromban nehéz is lenne...
(#3733) Keeperv85
Nem az a lényeg, hogy milyen későn írtad és az sem hogy utána javítottad, hanem az, hogy automatikusan mindenki hülyének van nézve, aki nem a nagy dumások közé tartozik! Felületesen elolvasod a hozzászólást, aztán rögtön leszólod szegény embert, mert hát minek még egyszer elolvasni, úgy is mindenki hülye csak te lehetsz okos.....
Persze olyan dolgokat valahogy nem veszik észre az ilyen okos emberek, akkor nem gúnyolódnak, kötekednek, amikor a nagy dumás kemény mag tagja még a mai napig is keveri a ramot a rommal, főzött ram-ról, meg egyéb hülyeségekről beszél...
De mind1! Én már csak nevetek rajta! Vicces, hogy egy olyan ember osztja az észt, aki az alapfogalmakkal sincs tisztába... (Most nem rád gondolok, még mielőtt belekötnél!)Továbbá nem csak te ismered el, ha tévedsz! Lásd!
Itt leírtam a hülyeséget:
"ha mindkét kijelző azonos méretű átlóval rendelkezik, akkor fizikailag a két kijelző azonos méretű"
Itt meg javítottam:
"Attól, hogy mindkét kijelző azonos méretű átlóval rendelkezik és egyik szélesebb, de rövidebb, a másik keskenyebb, de hosszabb, attól még fizikailag, területet, látható felületet nézve a két kijelző nem azonos méretű."
Ennyi! Szóval ezt sem értem, hogy mirefel írtad...(#3724) 4EYE
Csoda, hogy még nem szedtek szét ezért a kérdésért... -
syl5
őstag
válasz
#40993792 #3709 üzenetére
Ajánlom figyeledbe a hozzászólásokat ettől - eddig!
Aki kötekedni kezdett az nem én voltam... Még a te személyeskedős válaszod sem volt necces...Elsimerem, hogy lehet nem kellett volna linkelnem téged a 29403-ban, de az ne én hibám legyen már, hogy rosszul értelmezed a fanboy kifejezést, és hogy keeperv mindekibe belekötött tegnap. Mert aki kötekedett tegnap az egyedül ő volt! Dehát nagy az összetartás itt is, mint mindenhol ebben az országban...
Ajánlom figyelmedbe az alábbi két hsz-t! Mindent elárul!
[link]
Ebből is az látszik, hogy automatikusan mindenki hülyének van nézve alaptalanul. A gond csak az, hogy ez is egy nagy besülés volt, ugyanúgy mint a délutáni, akárhogy próbálta bárki is leplezni... -
syl5
őstag
válasz
kelzsoca #2398 üzenetére
"Ha azt akartam volna, már régen nem lennél itt"
Na pont erről van itt szó, kérem szépen! Pont ilyenek miatt nyílik ki a bicska az ember zsebében...
A donate dolog meg most nem az én véleményem volt, csak közvetítettem, hogy más is hozzám hasonlóan gondolkodik.
(#2418) Karma
Majd aki vállalni akarja az vállalja! Nem véletlenül pü-ben írták meg a véleményüket, én nem fogom leírni a nevüket...
Lepattanót ezzel úgy gondolom leszedtem. -
syl5
őstag
Válasz az ON topic (#18662) kelzsoca üzenetére!
Most se neked válaszoltam, de hát bele kell kotnyeleskedni mindenbe...
"Mondtam már tegnap, ha itt szeretnél bizonyítani, már át is váltok read-only módba, sőt nem is írok többet ide, csak mutasd mit tudsz".
Én is mondtam már, hogy nekem nem ez az életcélom és normális keretek között az sem zavarna, hogy neked ez a boldogságod.
"Akkor miért kell állandó támadó jelleggel ellenem beszélni, ráadásul úgy, hogy nem is bántottalak."
A kijelentéseiddel egy komplett fórumot szoktál megsérteni. Ez nem egy support felület, nem bajbaesett userek olvassák csak és ami itt megjelenik az gyakorlatilag mindenkinek szól.
De félreértés ne essék, ha állandóan támadó jelleggel ellened beszélnék, akkor napi szinten mehetne ez. Talán nem kéne lenézni az embereket, és mindenkit kioktatgatni! "Ki mint vet, úgy arat!""Ne mosakodj, pontosan nekem címezted, és ezt mindenki tudja."
Nem mosakszom, én vállalom a tetteim. Nem én szólok bele most is abba az üzenetfolyamba, amit nem nekem címeztek...
"Te azt kérdezted van -e asszony, én meg visszakérdeztem mennyi idős vagy."
Egy vicc vagy! Ki is kérdezett vissza?
(#18622) kelzsoca válasza syl5 (#18619) üzenetére 2011-05-23 00:18:26
"Majd azért halkan megkérdezném elmúltál már 18?"
(#18625) syl5 válasza ux1 (#18621) üzenetére 2011-05-23 00:27:57
"Halkan megkérdezném, hogy volt már neked valaha is barátnőd/feleséged?"Hiába akarod beállítani úgy a dolgokat, hogy te vagy itt a szent és mindenki bánt téged...
Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy csak én gondolom így ezt a dolgot! Van itt még pár ember, akit ugyanúgy zavar a hozzáállásod, mint engem, csak már nem mernek szólni, mert félnek egy esetleges retorziótól.
Érdekes pü-ket kaptam az éjszaka és a reggel folyamán ezzel kapcsolatban... Többek között ilyenekre is felhívták a figyelmen, olvasd csak! (Te már tudom előre, hogy ebből is majd kivágod magad...)
[link] [link] [link] [link] -
syl5
őstag
Nézzétek a meccset!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest