- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #25250 üzenetére
Hát ez valami üveges, állítólag félédes volt. Kicsit sem volt az, nem csak félig... már a szagától is rosszul voltam...). Brrrr.... "ÍGGGGYYYÁÁÁ" "Jáááájj... neee..." Pfffuujj... aaszzem' tegnap este nem csak szarvast láttak a városban páran, hanem rókát is...
@Razi': kóla nem volt, csak meggyszörp. Azzal lett keverve, de attól meg savanyú lett...
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #24954 üzenetére
A szolgáltatónál vásárolt Galaxy S-re 1+1 év a garancia, az elsőt adja a Samsung, a másodikat pedig az adott szolgáltató.
Ha megvan az eredeti, Samsung által kiállított garanciajegy, akkor az első évben mindkét helyre vihetjük a telefonunkat, a második évben csak a szolgáltatóhoz.Mi a helyzet ha szolgáltatós a készülék, és házhoz kérem a futárt az 1 év lejárta után?
Bár valószínűleg nem éli meg az S3 az egy évet, mert számomra kicsi lett a 4.7", így szerintem egy Note 2 lehet az utódja (persze ha normális áron ki tudok majd szállni az S3-ból..)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #24939 üzenetére
keep: te mióta vagy nexusb.zi?
vagyis h simán régóta tudom
Ez most remélem nem valami célozgatás akart lenni, mert megyek a modkerbe akkor...
Amúgy: a hátlap nem tartozik a kedvencem közé, de a Nexus mindig is ott volt... Többnyire mindegy ki gyártja éppen, mert referenciamodellek.
(Ez lefordítva azt jelenti, hogy a Cumcungnak is 0 beleszólása volt a technikai paraméterkbe anno, ezért tartozik bele az a telefon is az érdeklődési körömbe...
)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #24909 üzenetére
Nem fotóztam le, de lehet holnap megint szétkapom.
A főpanel szélén körbe vannak a nagyfrekis hidegítésnek helyet adó kondik, de úgy, hogy egyik láb a panelen, a másik a készülékházba forrasztva. A tápban a diódák keresztbe (tehát nem párhuzamos furatba) áthúzgálva... Az egyik BC302-es tranzisztor a szalagkábelen átfűzve fér el...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #24729 üzenetére
Vigyázz nehogy te is így járj:
"Egy férfinek 50 centis a műszere. Elmegy egy jósnőhöz, hogy rövidebbet szeretne, mit csinaljon?
-Menj el az erdőbe, ott találkozni fogsz varázsbékákkal, kérd meg a kezüket, és ha nemet mondanak, 10 centivel rövidebb lesz.
Tag kimegy az erdőbe, találkozik egy békaval.
-Te béka, te biztos varázsbéka vagy, leszel a feleségem?
-Nem.
Nézi a férfi, már csak 40 centis a műszere. Megy tovább, találkozik egy másik békával.
-Te beka, te biztos varázsbeka vagy, leszel a feleségem?
-Nem.
Jó, mar csak 30 centis, de a férfi úgy gondolja, hogy még 10 centi es akkor teljesen tökéletes. Találkozik egy harmadik békával
-Te béka, te biztos varázsbéka vagy, leszel a feleségem?
-Ugyan, mar találkoztunk, mondtam. Nem, nem és nem!!!" -
kutkut
addikt
válasz
nggabi #24702 üzenetére
Ez igaz, de azért nem csak ennyiből áll egy telefon...
Vannak még olyan nem elhanyagolható tényezők, mint a kijelző, na meg pl az ár... És ez a kettő eddig úgy néz ki, nagyon is rendben van a pl G4-ben. Persze, spóroltak a háttértáron (bővíthető, pipa), kamerán (én lesz@rom
), SoC-on (nem csúcskategória, de elég lehet)... És 60k... Ennyiért még egy letiltott nótot sem kapsz.
Ja, és 3000MAh-s akku.
No, ettől még tényleg lehet sz@r, hibás, gyenge minőségű, (+ ugye no gari) stb... csak azért írtam, hogy vannak azért jó tulajdonságai is, amiért talán megérheti lemondani 1-2 dologról, kockáztatni...
Utána kell járni. De nem köpködni a rózsaszín samsung szemüveg mögül...
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest