- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Én tisztában vagyok a készülék tudásával és minden tulajdonságával, mint telefont mióta megvan jó ha pár napot használtam (múlt év végén vettem) ez alatt nem volt sok kellemes élményem vele
Bár azon az áron amiért adták ~34k megérte végülis
Jah az is egyfajta sgs készülék
-
kelzsoca
félisten
Akkor kiabálok amikor én akarok, itt én vagyok otthon
(#5685) hodostamas
Maradhat, már látom hogy Keeperv85 kollega keze volt benne
Sajnos a "lopás" erősen jellemző pár androidos oldalra, kérdezés és tudás nélkül olyan dolgokat közölnek le, amihez nem rendelkeznek megfelelő információval, nem egy esetben volt már ebből probléma, nyilván ezeket kellene kerülni.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem. Volt olyan aki kibontott zipet akart feltenni...
Amúgy meg: igen. Ha valaki benne kavar, annak csúnya vége szokott lenni. Tudod mi nem Total Commanderben csináljuk módosításokat, ezért ide ROM-ok készülnek, még egyes modellekre olyan cuccok, amik ROMmá teszik azokat...
-
tariattila
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
"aki meg minden nap új romot rak fel ne csodálkozzon ha utána bootloop van... aki ésszel romol annak semmi baja..."
Ne etessük ezzel a hülyeséggel a népet, ha kérhetlek. A bootloop nem jön elő akármennyi romot raksz fel, ha nem vagy bal.asz és nem nyúlsz bele előtte.
Az meg, hogy csak FW-el együtt lehet romot cserélni elég röhejes...
-
kelzsoca
félisten
Igaz még ez se egy sgs, de azért már a Blade hibái ki vannak javítva
(#5524) tariattila
Hát már nem azért, de nálatok is sok a kis taknyos, pedig elvileg egy komolyabb árfekvésű telefon (volt) ugyebár.
(#5523) tariattila
Az efelbényóc egy régi rom, már a 2.2-es gyári is túlmutat rajta
Én CM romot tennék fel, vannak belőle jófélék, ja hogy generációváltás is kellene ugyi?
Ez már a másik topicba fér be.
-
tariattila
veterán
pixelhiba.... ugyan már...
nekem a két b@szott foltra azt mondták a nagyonTrééé mobilban, hogy sajnos nem cserélik mert ez nem pixelhiba (lololol... inkább az lett volna azt legalább nem látom a hulladék szemeimmel)
ja és azt is hozzátették, hogy működést nem befolyásolja...
gondolkodom azon az opcijón, hogy visszamegyek és felgyújtom a panaszkönyvet... -
kelzsoca
félisten
Én 36k-ért vettem a Blade-et amikor megjelent, és ebben már egy domino kártya ára is benne van, tehát 34k, nézd meg mennyi volt a samsung mikor megjelent, vagy nézheted a mostani új árát, nem előfizetéssel vagy xy flottával, extra kedvezménnyel miegymással, hanem tiszta áron, mert ugye világos hogy a készülék teljes árát kell venni, és nem azt amiért pár ember hozzá tud jutni
Tehát feltöltővel 36k volt a Blade, mennyi volt feltöltősen az SGS?
-
umek7
őstag
azon kívül h olcsó a bléd semmi érvetek nincs h miben lenne jobb...
Most amúgy (szintén no offense..) teteted hogy nem érted a lényegét az egésznek, vagy tényleg nem vágod miről beszélünk?
23al többet
?????
Mennyi is volt az ára az SGS-nek amikor megjelent, és mennyi a Blade-nek? Az utóbbit én tudom, az elsőre lennék kíváncsi.
-
Keeperv85
nagyúr
70 ezerrel fizettél többet egy 400 Mhz-el erősebb CPU miatt, meg az interpolált HD videókért... biztos jobb?
Ugyan olyan gyenge a GPS, a ház fröccsöntött olcsó műanyag, ugyan úgy nincs vaku, de még villanó sem. A kijelző sem jobb. A wifi is ugyan olyan fos. TALÁN szebb a hangja. Ezért megérte? Mert ha igen, akkor minden oké...
-
kelzsoca
félisten
Ha valamihez negyed áron hozzá tudsz jutni, és csak arra használod amire való, értsd: nincs szükség brutális hardverre, akkor miért ne lehetne jobb döntés, vagy miért baj az ha egy blade tulajdonos az SGS készüléket a saját szemszögéből lecsúsztatja a képzeletbeli 2. vagy 3. helyre, és a saját általa birtokolt készüléket helyezi a dobogó első helyére?
-
umek7
őstag
Ár/érték arány szerint nem kérdés hogy melyik a jobb. Alapjában véve nem egy kategória a kettő, nem is lehet kérdés melyik a jobb. Viszont ha annyira szűk, csőlátású vagy hogy ezt nem érted, akkor tényleg nincs miről vitázni (és nem személyeskedni akartam, még csak megbántani sem, csak azt hiszem így nem lehet félreérteni mire gondolok).
rendben, de ha nem tudom megfizetni, vagy nem kell nekem akkor már sz@rabb mint amit meg tudok fizetni????
Látom csak nem érted..
-
kelzsoca
félisten
Egyébként felesleges ezen vitázni hogy melyik jobb készülék, hiszen nem is egy kategóriában indulnak, mert emlékeztetőül az sgs a Samsung zászlóshajós készüléke volt még nem is olyan régen, ezért nem szép dolog egy eleve középkategóriás készülékkel hasonlítgatni.
Vannak userek, akik az ár/érték arányt nézik, és ez alapján választanak, vagy mert nem veheti/engedheti meg magának a drágább készüléket, vagy egyszerűen nincs rá szüksége.
-
Keeperv85
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
Sajnos bármennyire is véditek az sgs-t az se hibátlan, sőt...
Mi a helyzet a gyenge gps-el, a gagyi műanyag recsegő-ropogó házzal, többen is vannak a környezetemben akik elég sűrűn viszik szervizbe a telefont, a kamera mellett még egy led villanó sincs (a vaku csak álom) ez elég szánalom mondjuk, pláne azért az árért amit elkérnek érte új készülékként.
-
TRob1
veterán
És a nettó 16k-s Pengéhez képest a netto 56k-s sgs az tuti vétel? Több mint 3szor jobb telefon? Már bánom is hogy nem azt vettem.
(#5325) tariattila : Nem hallottam még olyat, hogy egy telefon minőségibb hangot adott volna ki... még a szifonokról se mondanak ilyet akik hallották (csak az alma fanok, de azt meg tudjátok, hogy az egy másik állatfaj)
És mint mondtam, azóta se hallgattam rajta zenét (és az sgs-en se hallgatnám)... pedig sok zenét hallgatok, de maradok az autónál, a pc nél, a hifinél, és a koncerteknél. (ha egyszer megint fülessel hallgatnám a zenét, akkor meg elővenném a kis mp3 lejátszóm, és adj neki, valszeg tovább bírná szuflával mint a telefon, jobban is szólna, és a telefon is tovább bírja akksival ha nem rajta hallgatom) -
TRob1
veterán
Persze, ha egy árban van, de gyorsabb proci... stb., akkor azt jobbnak mondják, nem?
"akkor miért van a listátokon a bléd alatt?"
Neked még az ár/érték fogalmakat kell megtanulnod, és akkor minden oké lesz.Sose sírtam hogy halk, sőt anno írtam is a topikba, hogy fél hangerővel volt kényelmes nekem zenét hallgatni a sennheiser fülesemmel (az igaz, hogy nem buszon vagy metrón, csak kinn az utcán) - egyébként azóta se hallgattam vele zenét
Telefonálni meg kitűnően tudok vele (sose volt gondom)
Max a csengés lehetne kissé hangosabb, azt nem bánnám... -
TRob1
veterán
MMiért, sgs-re mondta valaki hogy xar?
Ha pont egy árban lett volna a Penge és az sgs, valszeg sgs-t vettem volna, mert akkor el lehetett volna dönteni, melyik a jobb.
De mivel jóval drágább volt ezért nem azt vettem. Mert annyival nem jobb, mint amennyivel drágább (legalábbis azoknak biztos hogy nem jobb, akik reálisan mérik fel a helyzetet, és nem a márkanév meg a quadrant az életük, és esetleg arra használják a telefont, amire tényleg való) -
TRob1
veterán
jah és ne hasonlíts engem légy szíves egyik alkesz haverod egyik gyökér alkesz kocsmatársához sem!!! - azt majd vele/velük beszéld meg hogy ki a gyökér, meg ki az alkesz (én ezt nem tudhatom)
És nem is hasonlítgattam hozzád, mert szerintem hozzád hasonló nincs, te egyedi eset vagy.
aki akkora gyökér h nem ismer fel egy szilikon tokban lévő telefont
Bármily nehéz is elhinni, nem mindenki élete a telefonok körül forog... sőt, asszem az emberek többsége nem ismeri az összes telefont sem névről, sem fogásról... -
-
Tonchi
aktív tag
az általad említett gyártó nem kínai, hanem taiwani, különbség. Nem minden vágott szemű kínai...
Ez is közszemlélet. Én speciel megértem a kínaiakat. Ha bszkodnak velük, ők miért csináljanak jót nekünk.És miután megvertünk egy sárgát, panaszolunk a nagyAlmának, hogy béna a drága telefonom, holt itt az emberiesség, ők sem kutyák.
ui: Nem vagyok kínai, sem mongol, japán vietnami, taiwani, singapouri stb...
-
TRob1
veterán
-
-
Glatius
őstag
Csak annyi a baj, hogy van aki kötelességének érzi ráébreszteni a többieket, hogy a pengéjük nem szutyok, de az sgs szebbisjobbisolcsóbbisdemindenkléppenmenőőb.
Ajánlok neked egy küldetést: Menj el Kínába, és mondd el mindenkinek hogy a rizs nem jó, a búzának magasabb a fehérjetartalma, több nyomelemet tartalmaz, olcsóbb, és még importálni is lehet. Nagyon fognak szeretni.
-
-
TRob1
veterán
Ááá, hazudtam
A hűtőm is samu, és imádom (meg a kamerát is)
Vagyis, nem a márkát utálom. De tudom, hogy sok mindene xar (kár szépíteni), csak mivel tucatmárka, vannak akik meg vannak elégedve vele (igaz, kevesebben) és itt most az elromlik-nem romlik el arányra gondolok.És oké, nem akartam ellőni, de: volt egy vevő pár éve, mosógépet nézegetett. Gondolom kitaláltad mi a márka (talán a legjobb árban voltak, főleg a tudásához képest). Beszélgettem vele jó sokat, egyszercsak megkérdezi (esküszöm, így volt) A mosógépei is olyan xarok, mint a telefonjai? Ugyanis a fenteb nevezett márkájú telefon szervízese!!! vagyok, és nagyon xarok.
Mondom neeeem, a mosógépekre nincs panasz (persze ez se volt teljesen igaz, főleg a drágábbakra), sőt ilyen hűtőm van, és az is tök jó (vagyis, nagygépekben jó).
Fateromnak 2 samu telefonja romlott el (nem galaxy-k), a másodikat épp a napokban javították másodszor! Kolléga vett vmi brutálabb telefont annó, mondom nee, Zolika, be fog xarni
. Erre fél év után nem tényleg bexart?
Napokban olvastam tévékről (LCD), egyik srác írta, hogy bírta a Samukat. Csakhogy épp lejárt a gar, behalt. Sebaj,e lőfordul néha, be a kanapé mögé (
), jött az újabb Samu, lejárt a gar, teljesen behalt, be a kanapé mögé. Írja hogy most a Sony-ban gondolkodik mert több tévé már nem fér el a kanapé mögé, addig meg nézi a tízenéves normál tévéjét.
Fukarban samu gyárlátogatás tv-s emberkének, mit tudott meg? Van vmi olcsó alkatrész (már nem emléxem mi az) amit samu direkt épít be a tévéibe, hogy idő előtt bexarjanak (persze általában garon túl), és szervíz (ez javítható, de akkor is...)
Mikor pár éve még mentek a normál tévék is, és samu kirukkolt vmi laposabb normál tévével, ha hiszed ha nem, keresni kellett hogy melyik nem konvergencia hibás (öcsém akkor vett olyat, 4et néztünk meg, mire 1 elfogadható lett)
Vett asztali dvd felvevőt is mellé, sztem 5nél többször nem vett fel vele (persze néhány filmet megnézett rakjta), hát nem bexart mikor már nem volt garis?
Meséljek a porszívókról is? Tudnék....
Vagyis, ha még utálnám is a márkát, lenne okom...
-
Tonchi
aktív tag
elég nehéz megértetni a mai emberekkel, hogy a "kínai" az jelenleg nem feltétlen jelent rosszat. Sőt. Vannak olyan kínai cuccok amik már lenyomják az EU illetve USA béli ellenfeleket. Alma hol rakatja össze a gépeit, hol? igen, tehát az is kínai. Lássuk Samsung: Nem kínai, nem dél-koreai. Egyre jobb..
Ne mondjátok hogy gonosz vagyok, csak a Pia ( az istenek így írják a nevük, pont mint Proci) jelenleg a legrosszabbat hozza ki belőlem
-
TRob1
veterán
Az egyetlen Samu termékem (már csak, mert kerülöm ha tudom, még vinyóba sincs 1 se) egy Full HD-s videokamera, viszont megnézném ez mellett az sgs-ed hd felvételeit.
Valszeg naponta töltöd te is a szixalagod, mint mindeki más, nem ? Akkor ennyit az 1500-ról. (Én egyébként a Pengét 2-3 naponta töltöm, de aki nem használja "annyira", az 5-6 naponta, ugye pistám?)
Beépített 8 giga? Húha, mennyi is egy 8gigás kártya? (vagy egy 16os?)
A prociról csak az a véleményem, amit már a lentebb linkelt hsz-ben is írtam.Jah, és én nem döntöttem el előre hogy 20ért veszek telefont, hanem utánajártam eléggé a dolgoknak, és ezután döntöttem úgy, hogy ennél nem kell "jobb", főleg abban a tudatban, hogy a telefonomat én még mindig elsődlegesen telefonálásra használom.
És mint említettem, egyedül a Defy jöhetne még szóba nálam, de csak a strapabírósága miatt, és nem a procija miatt.
-
TRob1
veterán
Ja, akkor bocsi a további autós dolog miatt, abbafejeztem. És egyébként is, örülök, hogy örülsz a telefonodnak... Na proszit.
szerk: Egyébként vak vagyok, úgy tapogatom le azt is amit írsz. Csak egyszer fejtenéd már ki jó részletesen, hogy mitől annyival drágább?
(#5268) Weeman1: Sztem ne nézd meg, mert lehet hogy csalódnál.
És ha hiszed, ha nem, elég jól ismerem a Samsung márkát (nem csak a telefonokat). Sőt, 1-2 háttérinfot is tudok innen-onnan (lehet hogy segített az a "mert hülye azért nem vagyok" nevű üzletben eltöltött majdnem 6 év is)
-
TRob1
veterán
Valaki szerint a 20 millás merci is jobb, mint pl. egy 5-6 millás Toyota. Csakhát ha kicsit jobban utánajár, kiderül hogy az esetek nagy százalékában a Toyota-t nem kell javítani 10-15 évig egyáltalán, mercinél meg már ritka, amiben 3-5 éven belül nem romlik el néhány dolog. Nem beszélve a kötelező szervízek áráról... Vagy nem is beszélve a méregdrága M6-os BMW félévente-évente esedékes többszázezres váltójavításáról/cseréjéről (amit annyival elintéznek, hogy persze, hisz versenyautó alapokra épül).
De ez csak 1 példa ám a "drágább a jobb" dologról (viszont igaz).szerk: Nem személyeskedtem, kiváncsiskodtam.
Öcsém is "franciázik" (307-es), de már volt komplett kipufogócsere, hűtőcsere, meg még vmi, arra nem emlékszem... (6 v 7 éves)
Nem vicc: múltkor kérdeztem egy szervízes srácot (régi ismerős), hogy milyen autót érdemes venni manapság 3 és 6-7 éves között... válasz: nemigen tudja, de franciát semmiképp se. Jah, régebben Renault szervízben dolgozott (neki is az volt), most egy régebbi Audival jár (az újabbak ebből se jók egyébként).
Jah, és a Navi fórumokban meg állandóan panaszkodnak a francia autó tulajok, hogy gond van a navival (mint kiderült, a franciáknak vmi fémgőzölt szélvédőik vannak általában)
Nade ennyit az autókról, meg a drágább dolgokról...(Tudok jó példát cipőre is
)
Na béka veled...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest