- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nggabi
félisten
le vagy maradva kicsi csillag
már hasít a net a rötyin... bár a kínai no name antenna ingyé sz@rt se ér, a tplinkel viszont zsír
am van itt minden...
nah de zsótikám meséljémá milyen ez a skéti? remélem nem volt akkora csalódás mint a bléd...
"OFF: az mit jelent az adatlapodon, hogy: * A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük! ?" ez olyan szakállas... áhh nem is mondok semmit...
-
kelzsoca
félisten
Nem akarok beleszólni, de egy fa asztalon egy könyvre volt téve a telefon, namost itt semmi húzása nem volt, egy betonlap vagy egy üllőre helyezve, az első rávágás után kifeküdt volna.
Mivel a blade az penge, ezért két dolog történhet:
1. kettészeli a kalapács fejét
2. atomjaira törik a touch panel -
TRob1
veterán
Hé, azé' egy poharat (főleg ha még tele is van), ne hasonlítsunk má' egy sgs-hez.
De szép világ is volna ha ingyé' dobálnák a teli poharakat.
Mondjuk így is több fogy, hogy fizetsz érte, mint az ingyen sgs-ből.(#6003) pista59 : Késő! Én má' letöltöttem az összes neten fellelhetőt. Majd csinálok jól egy sms-es oldalt, oszt aki adományoz, az tölthet belőle.
-
pista59
őstag
Te, mi itten csakis ezekkel foglalatoskodunk, ha időnk engedi fő tevékenységünk mellett.
Vedelünk, iszunk, kultúrálódunk, és elmélkedünk. Több évtizede, ahogy nagyrabecsült társunk is említette.
Szokjatok hozzá ezen elsöprő szellemi fölényhez, inkább lessetek, vedeljetek, és tanuljatok.
Járjatok sűrűn postára, jógázzatok, és növesszetek agysejtet. -
umek7
őstag
-
TRob1
veterán
Ha Modern Combatozol telefonnal, akkor minden kétséget kizáróan gyerekes vagy.
És a legnagyobb vicc az egészben, hogy a legtöbb ilyen gondolkodású ember (lehet hogy ti kivételek vagytok), aki ilyen érveket hoz fel a "jobb" telefonok mellett, hogy így meg úgy mennek az ilyen meg olyan játékok, meg hogy mennyivel jobb filmet nézni 4 collon (és nem is akad), vagy csúcsszuper PC vel és minimum 42 collos tévével rendelkeznek (vagy ilyenekről álmodnak) De minek, ha elég a 4 col is filmet nézni, és elég egy telefon is játszani?
A másik meg, amiket folyamat olvasok az újabbnál újabb hiperszuper PC-s, XBoxos játékokról a "felhasználóktól", hogy milyen gagyi a játékmenet, milyen rossz az irányítás, mennyire ósdi a grafika... stb., és akkor a telefonon meg hűde király az ezekhez képest xar irányítással, xar grafikával,...stb .??????
Vicc, vicc, vicc!
-
nggabi
félisten
az vagy de ez most egy másik kérdés
b@szki még a csóri blédeseket is képes vagy téríteni a macskaromra? szánalmas vagy
durci: 1. még mindig a libáról van szó 2. kb egy hónaposan 50ért kapsz egy sgst, 30ért egy blédet... sztem megéri a +20k-t.
viccen kívül: mennyi a liba most újonnan?
-
kelzsoca
félisten
Nem nekem kell bizonygatni hogy mit tud az SGS vagy mit nem, az idő halad a technika fejlődik, a kínaiak már egy ideje Cortex A9-ben és MALI-400-ban gondolkoznak, ugye világos miben van éppen MALI-400-as gpu (SGS2)
Én csak azt mondtam, 100k-ért nem éri már meg SGS-t venni, persze hogy megéri 30-50k körül
Egyébként az almások éppen azért járnak az sgs topicba, amiért az sgs userek a zte blade topicba....
Mindenki lelkének jól esik, ha bizonygatja a saját készülékéről, hogy jó döntés volt.
Itt éppen az a rossz elgondolás, hogy egy mint írtad is eddigi csúcskategóriás telefont összeraksz egy középkategória belépős telefonnal, ez esetben a Blade-el.
-
kelzsoca
félisten
Ha megnézed, akkor a feltöltőkártyás árak a szolgáltatónál 100k körül vagy felett vannak az sgs-re, namármost egy *elavult hardverre* ki az a hülye, aki ki fog adni 100k körüli összeget, mert gondolom az már azért csak leesett az sgs usereknek, hogy a blade-et feltöltősen már odaadják ~35k körül
elavult hardverre= Az sgs hardvere már kezd elavulni, igen tudom akkor a Blade-es ne mondjon semmit, ez igaz is, de a Blade nem akar többnek látszani mint ami valójában, nem volt még csak felsőbbkategóriás készülék sem, ellenben az sgs zászlóshajós volt ugye nem is olyan régen....
-
kelzsoca
félisten
Az lehet, de ennyi erővel a Blade-et 0ft-ért adják, a kártyás árakat kellene nézni, és nem azt hogy pár ember milyen akcióval, és vagy flottás okossággal stb.. jut hozzá a készülékhez.
Egyébként ebből is látszik, a tényleges árán csak nagyon kevesen vennék meg az SGS-t is
-
-
kelzsoca
félisten
Meglepő lenne ha azt mondom, hogy itt is ilyen arányban van user error?
Aztán balfax looser eladja a pengét és vesz egy defy-t vagy sgs-t, de sajnos azt elfelejtik hogy a nagyobb tudású telefonnal is ugyanolyan hülye marad a gazdi, tehát fejcsere kéne és nem telefon.
(#5553) tariattila
Én nem vagyok ijedős fajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest