- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz
nggabi #16052 üzenetére
Meg nekem es kórejai....
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
nggabi #15988 üzenetére
Az élet nem áll meg senkinek a ZTE-nél, mert éppen jelenleg olyan készüléke van.
Továbbá a ZTE Blade igazi buherátor készülék, amit azok elviselnek, 5 samsung telefon feküdne ki hasonló idő alatt... lehetne mit mesélni
(#15991) nggabi
Nagyon erősen emlékszem egy HTC EVO-ra, ami nem is olyan rég volt, és Samsung helyére vetted
Balfaxok mindenhol vannak, ezzel nincs is gond, de talán a magas ár megemelte a kerítést is (ebben bízom)
A micro SIM foglalt miatt nekem is cseréltetni kell a SIM-et is
-
nggabi
félisten
válasz
nggabi #15934 üzenetére
bréking nyúvz:
le is bukott trrrolololollll
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #15899 üzenetére
jahh.. délután figyeltem, hogy az asszony offlány gtalkon... azthittem lemerült...
hazaértem előbányásztam a táskájából és 36%-on állt térerő kiikszelve... figyeltem 10 percig de nem mászott fel gsm hálóra..
reboot után minden ok...
ez a svédhó nemvaló mediterránvidékre... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15868 üzenetére
Na mövan, irigykedsz, mert syxalagra nem ennyi jó rom, hogy próbálgathasd?
Ugyanmár... A Defy az évekre szól, ha azt a zember egyszer megszokja, nem adja alább minőségben, viszont ilyen jó készülékek ritkán jönnek ki.
Olvastál már a szmájlik mennyisége és a poszt értéke között fennálló fordított aránnyosságról?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15766 üzenetére
De akkor nem rejthettem volna bele ilyen 31337 kockaságokat...
Weeman: Na VÉGRE valami hasznos!
A 31337 a backorifice portszáma volt, és felolvasva azt jelenti, hogy Elit, merthogy a készítő hackerek (Cult of the Dead Cow - Nem röhög!) elit hekkereknek tartották magukat, innen ered a 1337 nyelv neve is.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15734 üzenetére
Szerintem ellenőrizd le egy SELECT kéréssel, hogy tényleg be lett-e állítva, és ezt most ne vedd magadra, de szerintem a kocsmáról épelméjű embernek közel sem ilyesmi jut eszébe.
Jah, akkor nullázd le azt a kulcsot, és próbáld meg am-el kiütni a zárat.
Vagy akár csak egy ps meg egy kill -9 páros is megteszi. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15542 üzenetére
A zextra igény? Ráeresztem a porszívot, meg a kávéfőzőt a wifire, oszt a blédem simán megcsinálja a zsebemből. Este megtervezi a zútvonalat, rátölti porszívóra, és amíg távol vagyok, az végigszalad rajta. A kávéfőző progit pedig a zébresztőóra progi indítja.
Vagy befogom a két a leányzót, váltott műszakban, az egyik a telóban, a másik kiszolgál. Illetve mindkettő kiszolgál, csak máshogy de most nem ez a lényeg. -
^Clown
addikt
válasz
nggabi #15537 üzenetére
Ha lesz olyan az SGS négybe', nem érdekel, hogy 200 rugó, veszek egyet
Ez az új SGS meg nem tudom, hogy csinálja, de amikor először láttam, na mondom de bűnronda. Aztán ahogy telnek-múlnak a napok, egyre szépül. Persze soha nem olyan megismételhetetlenül csodálatos, mint a Mimosa vagy Era
-
^Clown
addikt
válasz
nggabi #15524 üzenetére
Csak egy kiragadott példa:
"A természetesen Flash kompatibilis browser álomszerű böngészést tesz lehetővé..."
Juj, ha már itt vagyok, coming out-olok: elég valószínű, hogy a közeljövőben SGS-re váltok. Jézusom, mit fogok kapni
Hogy miért?: nagyjából egy dolog miatt, az pedig nem más, mint a zene minősége. Elegem lett abból, hogy két kütyüt (egy mp3-lejátszót meg a pengét) kell magammal cipelnem. -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #15526 üzenetére
Kikérem magamnak! Nem ZTE fan vagyok, hanem egy Linux buherátor. Az, hogy a Blade mindamellet, hogy ár-érték bajnok teló, (Igen, még mindig, használtan legalábbis biztos, lehet hogy egy kategóriával feljebb már van új jelölt, Pl. G300), de egyben a legjobb rommer-telefon is. Nincs zárt bootloader, nincs sim-függőség, semmi ellenőrzés, és majdhogynem lehetetlen kinyírni, amíg hozzáértő kezekben van, na ezek okozzák azt, hogy én emellet döntöttem, nem a ZTE-vérfanság. Lehet jönni, hogy armv6, de a nagyobb hardver nem növeli érdemben a készülék képességeit. Mit tud a te noteszed, amit mondjuk az Arizona nem tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest