- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #25442 üzenetére
Am, egy kis akkustatisztika: Tegnap wifin alacsony-normál fényerőn 5+ órát ment a kijelző. Ma direkt felnyomtam a fényerőt (ha nem is maxra, de legtöbbször bántóan fényesre) + 3g-n ment egész nap (a netezés is, nem csak mail szinkronok), és így 3+ órát hozott össze... Ezek nagy része böngészéssel ment el (~90%) + volt ~2 óra zenehallgatás mindkét nap.
És az "akkukímélő beállításokat" még ki sem próbáltam: lejjebb lehet venni az órajelet/teljesítményt(?) + a háttérvilágítás szabályozására is van egy kapcsoló... Sokat nem ír róla, de gondolom, ezt takarja a beállítás: [link] A meizu honlapon is említik ezt a CABC-t.Ez szerintem nem olyan vészes. A nótot simán lenyomja a 2500-ös aksijával együtt.
-
kutkut
addikt
Zsóti, mi a helyzet jiayu fronton? Hogy muzsikál a kicsike?
-
kutkut
addikt
Zsótikám, van már kínai telód? Nekem van.
Meizu MX2.
-
kutkut
addikt
Jaja, teszteltem, hogy figyelsz-e...
Amúgy, ez eddig is nyílt titok volt részemről.
A htc tud szép telókat gyártani, a baj azzal van, hogy nem igazán van több ütőkártyájuk. Pl hardver, kijelző téren is csak a One X-szel zárkóztak fel a konkurenciához, de pl kamerában még mindig le vannak maradva. És szerintem a One-nal sem változott a helyzet.
Még jó, hogy nálam a kamera csakmásodlagossokad rangú szempont... -
kutkut
addikt
válasz
lsebestyen #25114 üzenetére
Ne itt onoljá'!
-
kutkut
addikt
válasz
#40993792 #25003 üzenetére
"Fóliát tudok 20 000 Ft-tól felfelé, ami már jó az olyan 35 körül van."
Ha jól láttam, már pár hónapja próbálkozik egy i5 vásárlással, de venni meg nyilván bagóért venne, így nem jött össze... Most más pénzszerzési módszerekkel próbálkozik.
Amúgy szomorú, hogy van ilyen...
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #24702 üzenetére
Ez igaz, de azért nem csak ennyiből áll egy telefon...
Vannak még olyan nem elhanyagolható tényezők, mint a kijelző, na meg pl az ár... És ez a kettő eddig úgy néz ki, nagyon is rendben van a pl G4-ben. Persze, spóroltak a háttértáron (bővíthető, pipa), kamerán (én lesz@rom
), SoC-on (nem csúcskategória, de elég lehet)... És 60k... Ennyiért még egy letiltott nótot sem kapsz.
Ja, és 3000MAh-s akku.
No, ettől még tényleg lehet sz@r, hibás, gyenge minőségű, (+ ugye no gari) stb... csak azért írtam, hogy vannak azért jó tulajdonságai is, amiért talán megérheti lemondani 1-2 dologról, kockáztatni...
Utána kell járni. De nem köpködni a rózsaszín samsung szemüveg mögül...
-
kutkut
addikt
válasz
Keeperv85 #24678 üzenetére
Vegyél példát zsótiról if you know what i mean...
Jut eszembe, egy kicsit utánanéztem ennek a jiayu g3-nak... Hát...
Ha ezt tényleg be lehet szerezni 50k-ért (szállítás, mindennel együtt), akkor ez nagyon f@sza!
Bár zsóti, én a helyedben megnézném a G4-et...2csiga ram, és ahogy néztem nem lehet sokkal drágább, mint a g3.
+ sgx544. Azért az csak erősebb, mint az 531, még akkor is, ha nem többmagos megoldásról van szó. Na meg nekem jobban is tetszik. A G3 olyan, mint az új blackberry, a g4 meg tiszta Mi2. -
kutkut
addikt
válasz
kelzsoca #24566 üzenetére
Na igen, én is azt vettem észre, hogy a samu romokba egyre több - már a mc-nél megismert - fícsör kerül bele.
Hmm, amúgy ezt nem tudtam, hogy a samunál dolgoznak...Bár, szerintem ha nem náluk dolgoznának, akkor is belekerültek volna a fícsörök... if you know what i mean...
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #24563 üzenetére
Talán mert nem látod a samsungfától az erdőt...
Nekem nem volt fent sok cm rom*, de hogy fapad lenne...
Egy csomó beállítási lehetőséged van, + fícsörök + playen témák is vannak már hozzá.
*Mindig valami cm alapú romot használtam, de ha azok jók voltak, akkor gondolom, a "sima" cm se lehet annyira sz@r.
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #24146 üzenetére
Tudoménaztat!
Ezért mondom, hogy mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, bőven van választék itthon is.
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #24142 üzenetére
A hardverapro.hu webáruházban.
Újonnan nyilván sokkal drágább, ahogy pl az sxs is, de ott kapsz egy HD kijelzőt... Ha erre nincs elég pénz, akkor jön az apró, vagy a már sokat emlegetett edvönsz, grandX páros boltból, magyar garival...
Sulthekk: LOL
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #24136 üzenetére
Na jó, annyiért nem, de 80-ra szerintem le lehet alkudni 1-2-t. De ha nem is note, akkor S2, Xperia S simán...
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz
Luissimo #24128 üzenetére
Amúgy, az én sgs-emen a power gombot egyszerűbb véletlenül megnyomni, mint a home gombot, ugyanis az kiáll a telefonból (ellenben a home gombbal). Volt is már olyan, hogy leültem, és azzal a mozdulattal ki is kapcsoltam.
Persze, nyilván különbözünk, nem is azért mondtam...
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #24046 üzenetére
És pont a WP topikban "röhögik ki"?!
WP-n jó, ha feleannyi tab nyitva lehet...
-
kutkut
addikt
válasz
#40993792 #23957 üzenetére
Áh, én már nem vagyok samsung fan.
Csak egyre nagyobb és rondább telókat csinálnak...
Am, viccet félretéve tényleg úgy érzem, mára már sokkal objektívebben tudok hozzáállni ehhez a kérdéshez.
szerk: Bár, szerintem régen is objektív voltam, csak akkor még egyértelműbb volt a csumcsung fölénye.
-
kutkut
addikt
Jajj, zsótikám, hogy odavannak azért a kínai sz@rért...
Remélem szerinted is (nem kicsit) jobb választás még egy Grand X is... Azért a kijelzőért kifizetni 70k?!
facepalm -.-' És bizonygatják maguknak, milyen jó
mert hogy tegra 3 így, tegra 3 úgy, de egy 3G modemre már nem futotta.
Tutom, ez nem a teló hibája, de ez még 3g-vel sem kéne. -
kutkut
addikt
válasz
oregremete03 #23867 üzenetére
-
Áhh, ng gyorsabb volt.
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Tv, gyerek, asszony kikapcs, hangerő fel, szem becsuk, hallgat!
[link] Ezzel kívánok nektek békés, boldog karácsonyt!
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #23369 üzenetére
Neki ezért van nótája...
Erről mindig ez jut eszembe: [link]
-
kutkut
addikt
válasz
kelzsoca #23242 üzenetére
Olyan is az - JB-nel.
Jó, kicsit túlozva, mert azért "csak" 2 mag, csak 1GB ram, de legalább maga az OS nem döcög úgy, mint régen. Szerintem.
Ranki: Ebben is van valami, de szerintem a 7" egy kicsit értelmetlen átmenet a tepsitelók és a ~10"-os tabletek között. Nem olyan könnyű zsebre vágni, akkor meg már inkább egy 10"-os tab... Persze, meg is kérik az árukat, de ez ilyen... Olcsó megoldásnak szerintem beválhat a note, és így a tabet és a teló is kilőve, ha nagyobb tablet kell, akkor szerintem iPad (vagy ugye a nexus10
) és mellé valami olcsóbb droidos teló.
Most, hogy így belegondolok, lehet, hogy nem is One X kéne nekem, hanem egy jóféle Nexus 10?!
nggabi: Igaz!
-
kutkut
addikt
válasz
rankesz #23239 üzenetére
+111111111
Egyébként, nekem a JB óta tetszik a note.
+ mióta láttam nexus 7-et... A nexusnál az az érzésem, hogy pici, a note-nál azt érzem, hogy szép nagy.
Viszont, mégis elférne a zsebemben.
Persze, még mindig fölöslegesnek tartom, de aki nexus 7-ben gondolkodik, annak azt mondom, inkább note... Vagy iPad mini, azért az már más kategória (méretben!).
Visszatérve a nótára, ahogy esik az ára a használt piacon, én is inkább a nótot venném..... vagy egyiket se. -
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #23224 üzenetére
Nagyszerű.
-
kutkut
addikt
Reggelt!
Tegnap nyomkodtam grandxart. Úgy külsőleg abszolút nem vészes, jól össze van rakva. Belsőleg már nem ilyen rózsás a helyzet.
Nem éreztem az 1,6GHz-et...
Pl az sgs 1,4-1,5-re húzva azért jócskán begyorsul még gyári rommal is. Mondjuk, fözöttel biztos jobban muzsikálna...
Viszont, a gpu kevés. Pedig ugyanaz van benne, mint az sgs-ben. Talán magasabb órajelen, ami kb kiegyensúlyozza a nagyobb felbontást.
De a jetpack joyride-ot szerintem az sgs is elvinné qHD-n...
Ha meg csak optimalizáció kérdése, akkor kösz, én nem lennék teszt nyúl.
Szóval, inkább advance, vagy méginkább használt S2... -
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Zsóti, itt a nagy lehetőség!!! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest