- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
FET-MEN #29124 üzenetére
élőben nem láttam mert a telenoár vicces kínálattal van errefele...
tech_spec. eléggé odaver!
hozza a kínai occó gépek tudását olcsóbban (ha a garanciát is belevesszük)ugyanitt bontatlan N5 eladó
banyeg ha kézbevéve is beleszerelmesedek akkor magamnak is veszek és a nekszuszt ki se csomagolom! -
Sulthekk
aktív tag
válasz
FET-MEN #28771 üzenetére
Hát nekem a gyári 2.2-rôl eme testtáj egy màsik outputja jut eszembe, de értem a problémát.
Tetszôleges 2.3-as vagy annál újabb csodákat tesz ezzel a kis masinával. Most én perpill 4.2-vel használom (egyedül egy custom keyboard kellet rá, mert a gyári az igencsak lomha volt, illetve s cpu governort érdemes smartassv2-re állítani, az órajel maradhat 604Mhz, taskkillereket felejtsd el, csak rontanak a helyzeten), de ha lesz idôm a suli mellet akkor majd ráhúzok egy 4.3-at elôszôr csak multiboottal másodrendszernek, aztán ha stabil marad akkor repül fel nand-ra. -
ux1
addikt
válasz
FET-MEN #28168 üzenetére
Ezen te is változtathatnál... Most a 10 évvel idősebb, majd 10 év múlva, mikor tudsz is már vmit, akkor egy 10 évvel fiatalabb.
De neked látom marad a telcsi nyomkodás, meg a homarazgatás
(#28169) Zsolt_72
Na jó külgyé nekem is kóstolót, a fiam még lent van vadkerten...
-
r4z
nagyúr
válasz
FET-MEN #27789 üzenetére
BTW kis olvasnivaló
-
r4z
nagyúr
válasz
FET-MEN #27787 üzenetére
12 liter? Ugyan már
323i-vel 8 literrel kijössz kb, városban 10l körül van, ha nem taposod neki, mint a barom. Ha nyomod neki folyton, csak akkor lesz 12l körül. Nekem nagyrészt az erőtartalék miatt kell az erő, meg ha taposni akarom, akkor menjen. De nem vezetnék úgy, mint Giorgi Tevzadze, és nem a skillek hiánya miatt
-
r4z
nagyúr
válasz
FET-MEN #27776 üzenetére
Mondtam én, hogy lesz még szívás azzal a Fiattal
Cseréld el mihamarabb egy értelmes E30-ra, 4-500 körül mennek a korrektek
Mondjuk van 1,5m-ért egy gyönyörű, fekete AC Schnitzer 318is chippelve, meg 2m-ért FIVA meg OT minősítésre váró, bordó 323i is, az mondjuk tényleg meseszép
Vaaaagy E24... ja, az már nem ez az árkategória
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest