- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iOS alkalmazások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Sakee
csendes tag
-
Sakee
csendes tag
Komolyan volt tavaly 24 ezerért lidaros gép?
igen, rendeljkínait kupon kód limitált darabszámban. S jutott.
-
Graphics
Jómunkásember
Komolyan volt tavaly 24 ezerért lidaros gép?
Nem volt.
-
Hatszorhat
csendes tag
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt még végignézni is nehéz volt, el nem tudom képzelni, milyen élmény lehetett együttélni vele napokig. Siralmas. Néhány hónapja MHVTomi videója hatására vettem azt itt is említett R1D-t. Az 40 ezer volt magyar üzletből, de ehhez képest egy álom. Lidar, majdnem Xiaomi, pont, zóna, szobatakarítás. Home Assistanton keresztül a falról jól irányítható. Ennyiért nagyon megérte.
Kifutó készlet volt, 2022-es gyártással, nagyon beragadt már mindenhol, én is akkor vettem az R1d-t.
-
bzoley
veterán
Ezt még végignézni is nehéz volt, el nem tudom képzelni, milyen élmény lehetett együttélni vele napokig. Siralmas. Néhány hónapja MHVTomi videója hatására vettem azt itt is említett R1D-t. Az 40 ezer volt magyar üzletből, de ehhez képest egy álom. Lidar, majdnem Xiaomi, pont, zóna, szobatakarítás. Home Assistanton keresztül a falról jól irányítható. Ennyiért nagyon megérte.
-
Yodafon
őstag
-
zseko
veterán
Ez már tényleg az aljának az alja - ki kell szedni belőle az appot és max 20e-ért adni, annyit talán érne, de 'szerencsére' számomra teljesen értelmetlen roboporszívót vennem. A házunk, szobák, bútorok mérete, elrendezése teljességgel kizár bármilyen ilyesféle robotporszívó működőképességét.
-
Graphics
Jómunkásember
Látom felkerült úgy újabb picsogós robotporszívós teszt. Nekünk is van, másik gyártótól. A miénk annyira buta, hogy appja sincs, és ez így van jól. Elindítom és felporszívóz, ha vizet is rakok bele, vizesen feltöröl és tiszta a helyiség. Ha lemerül, dokkolja magát. 2 keféje van, szeretjük, ha megfárad veszek mégegyet. Nem kell app, térkép semmi, csak takarítson. 😁
Neked picsogás az, ha szóvá teszik, hogy a gép alkalmatlan takarításra több okból is?
Az hogy elöl meg két seprű van... Hát hidd el, ettől nem lesz minőségi...
Egy főkefe sincs rajta..Amúgy szerintem ez a termék pont neked készült...
Megspórolhattál volna pár karaktert viszont... Beszólsz, kötekedsz, szidod a mobilarénát, oké, de minek vagy itt?
Ne válaszolj!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Látom felkerült úgy újabb picsogós robotporszívós teszt. Nekünk is van, másik gyártótól. A miénk annyira buta, hogy appja sincs, és ez így van jól. Elindítom és felporszívóz, ha vizet is rakok bele, vizesen feltöröl és tiszta a helyiség. Ha lemerül, dokkolja magát. 2 keféje van, szeretjük, ha megfárad veszek mégegyet. Nem kell app, térkép semmi, csak takarítson. 😁
Igazad van, tök rendben van, hogy a termékoldal hazudik. Minek is akadok fent ilyen lényegtelen dolgokon...
Ja, minek is válaszolok, az elmúlt 5 évben csak fikázó kommetjeid voltak. Építő jellegűek száma: 0. Ignore ON.
-
Plazmacucci
félisten
Így van. A gyártó is pont így gondolta, hogy úgy is lesz olyan igénytelen állat aki így is megveszi.
-
Zsolt73
csendes tag
-
judas13
veterán
Ezek az olcsó cuccok egy dologra lehetnek jók: kipróbálod a dolgot.
Én használtam vettem az asszonynak valami xiaomit nem régen. Próbálja ki, ha pár hónap múlva is látja a létjogosultságát, akkor veszünk drágábban egy jobbat, látjuk hogy milyen képességekre van szukseg. De addig minek rá sok pénzt költeni?
Ennek a cuccnak is ennyi hasznát látom.Nekünk is egy fapados van. Ugyanez. Itt bevált már egy éve kb. Majd jöhet is a komolyabb verzió.
-
judas13
veterán
Mideánk klímába volt anno két helyen is. Örök élet + egy nap a működési ideje. Nem is tudtam idáig, hogy porszívóba is utazik, de nem lep meg természetesen.
-
Diabolis
aktív tag
Ezek az olcsó cuccok egy dologra lehetnek jók: kipróbálod a dolgot.
Én használtam vettem az asszonynak valami xiaomit nem régen. Próbálja ki, ha pár hónap múlva is látja a létjogosultságát, akkor veszünk drágábban egy jobbat, látjuk hogy milyen képességekre van szukseg. De addig minek rá sok pénzt költeni?
Ennek a cuccnak is ennyi hasznát látom. -
Yodafon
őstag
uh azert also kefe nelkul porszivot kesziteni.... haaaaaat......
-
Bog
HÁZIGAZDA
Porszívót most pont nem várok (talán egy Proscenic Q8, később egy Eufy E20), de bringákat már megint tukmálnak, szóval nem keresem kimondottan az extra lehetőségeket, van elég dolog
pláne így MWC előtt. -
Graphics
Jómunkásember
Volt még kifutó akcióba a Lydsto R1d a Xiaomi holdudvarából, de azok beragadt készletesek voltak.
Mi pár hónapja irodában nyúzzuk, alapvetően nem rossz gép, kicsit alacsony a szívóerő.
Van most a Roidmi ROOK, esetleg azt valakitől tesztre, ha épp nincs elég robotporszívód

-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Graphics
Jómunkásember
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nincs ilyen opció. Kábé semmilyen opció nincs
-
Graphics
Jómunkásember
Nem lehet, hogy alapból a Map Saving ki volt kapcsolva?
Anno a Dreame F9-nél be kellett kapcoslni, különben sose mentette el a térképet.
De ez a Liectroux( ami szerintem az Electrolux-ra akar hajazni, majdnem anagrammája is), egy kalap szar szintjén van...
-
Jack Hunter
tag
Ha valami ennyire használhatatlan , akkor nem lehet hogy gyári hibás?
-
judas13
veterán
-
KROK640
félisten
Valami ilyen árszinten már vennék robotporszívót, de a cikk alapján semmiképp sem ezt.
-
Sakee
csendes tag
De jó,hogy tavaly pont időben kifogtam egy lidaros mideát.Igaz ,néha csinál dolgokat ( sztem rosszul megy fel a töltőjére és elkezd merülni) de 24K hufért elnéz az ember apró dolgokat.
-
Aweriot
aktív tag
Ez tipikusan az aki olcsót vesz kétszer fog fizetni esete
-
hajbel
addikt
Nagyon jó cikk, kicsit már néha a kínai butatelefonok tesztjeit idézte a hangvétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Renault, Dacia topik
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo LOQ 17 Intel Core i7-13650HX, 16GB, 1TB, RTX 5060, FHD165Hz Gar.: 2028.11.05.
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Új Dell 14 Precision 3490 Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 500 ADA 4GB Win11 Pro Garancia