- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Ilyen flip coveres tokot vagy sima tokot és fóliát a 3X-hez hol tudok venni lehetőleg eu warehousebol? Kösz
-
válasz
Peaceliker #2895 üzenetére
Oké :\
sbwolf: Megnézem. Kösz.
-
válasz
Peaceliker #2892 üzenetére
De mi lehet vagy, hogy nézzem meg?
-
Sziasztok. Mostanában nagyon merül a telefonom valami régi 2014-es firmware van rajta stock. Szerintetek mitől lehet? Csak úgy magától kezdett el nagyon merülni mostanság. És melyik a mostani legjobb rom? Kösz
-
válasz
menyuskahh #2451 üzenetére
Nekem is pont ez a baj. Amúgy emberek mi a legutolsó legjobban működö rom a telohoz? Kösz.
-
Akkor minden bizonnyal érdemes felrakni az új v7 romot? És linkelne valaki egy tutorialt?
Kösz. -
válasz
#79335424 #989 üzenetére
Igen, de ha igazat beszél Hujikolp akkor nem lesz gond éppen kapok egy class 10-es memkarit.
Sok játékkal játszok egyszerre és nem 10 megások 16 giga hely megnemtudom, hogy elég egyeseknek egy ilyen prémium telón. Én egy régi samsungról jövök és ott megtöltöttem a régi memkarira 4 giga helyet csak kép és videó és nem is volt sok. Na akkor itt ezzel a minőséggel mit mondjak -
-
válasz
silver10 #965 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, hogy ha ezt a telefont valami megfogja akkor ott valami nagy gondok vannak...
Hát csak úgy kíváncsi lettem volna mekkora a procihasználat, úgy mint PC-n a taskmanager.
1. Ja és a rezgés erősséget hol találom azt még gravitybe se kaptam még meg
2. Másik meg, ha átrakom a gl to sd-vel a játékokat pl. memkarira lassulhatnak? Fontos lenne, mert már alig kezd lenni helyem. -
válasz
#79335424 #925 üzenetére
És mégis mi az a program?
bodrik11
Hát, a régi androidos telómon jb-n ha megnyomtam a hangerő gombot három opció jött elő azonbelül, egy a csengetés hang, média hang és valami másik de ezen még a beállításokon belül is csak egy van. Persze az ébresztésen kívűl...
Nem tudja valaki, hogy lehet, hogy az appok ne abc sorrendbe legyenek hanem a letöltöttek legyenek legelöl? Nagyon idegesítő, hogy fél órát kell keressem az újonnan letöltött appokat.
Kösz -
Nektek sem lehet pl rezgés szintet meg hiányos a hangbeállítás? Na meg nekem pl van amikor csalóka a task manager futó alk. között 1,1-et ír és task manager 1,5-öt.
-
Sziasztok! Milyen task managert ajánlotok, mert a gyári elégg csalóka pl futó alkalmazásoknál 1.1gb-ot ír a task managerbe pedig 1.6gb van használatban...
Mit ajánlotok ami nem bugolná laggolná esetleg és stb? KöszEsetleg egyéb hasznos appokat is mondhattok ami ehhez a telefonhoz nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest