Új hozzászólás Aktív témák
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Tűzfalként Zonealarm-ot használok. A problémém az hogy egy két oldalra nem enged a tüzfal belépni (pl myvip, bitbarát), és nem tudom hogy hol lehet benne beállítani a kivételeket, hogy ne blokkolja az oldalt.
Tudtok segíteni. Előre is köszi. -
stargazer
senior tag
itt a pofonegyszerű megoldás. működik.
[link] -
stargazer
senior tag
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem: akarnék vpn-ezeni egy ilyen szoftverrel hogy openvpn. amikor lelövöm a ZA-t akkor tökéletesen megy, amikor bekapcsolom, semmi. mit állítsak be még hogy menjen? ott van már a zones-ban hogy trusted és mégsem enged semmit csinálni...
előre is köszi! -
metaldog
senior tag
Hi azt mondja már meg nekem valaki hogy amokir felrakom a zonealarmot és újraindítom a gépet onnantól kezdve minden bekapcsolásnál kb 4 percet kell vár ni míg xp-ben az üdvözöljük felirattól kezdve betöltődik a gép. Nem látni semmit csak a hátteret és sokat kell várni míg bejön az xp teljesen, más tűzfalaknál iyen gond nem volt vagy kétezik erre valami beállítás ami ezt a gondot megoldja?
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Találtam néhány ZA-s témát, de ez a legfrissebb, gondoltam ide pötyögök.
A szitu a köv:
Van a PC-m, ami közvetlen csatlakozik az ADSL nethez. Van rajta ZA, szépen szuperál is, naponta 50 körüli behatolást akadályoz meg, oké, ezek egy része a szolgáltató szervere, de akkoris. Szóval lekopogom, semmi virus, semmi betörés, stb.
Most vettünk egy laptopot, bnőm használná úgy, hogy az én gépemen keresztül menne ki a netre, shared net, 2 hálókártya, stb felállásban.
Próbáltam ZA-t feltenni a laptopra, kékhalállal honorálta, igy safemodban leszedtem.
Most úgy megy ki, hogy a ZA-mon engedélyeztem az ő ip tartományát (192.168.x.x), és igy okésan netezik. Ha multizunk valami játékkal, akkor a ZA pampog, yes-elek, és szépen megy.
Viszont attól félek, hogy nehogy a laptopra bekússzon valami, pl a most annyira népszerü msn virus, ami nem enged programokat futtatni, meg hüje linkeket küldözget a partnereknek, stb.
A kérdésem az, hogy a fenti felállás (az én gépemen keresztül netezik, de csak nálam fut ZA) védi őt megfelelően? Vagy milyen egyéb ZA beállitások kellenek? Láttam ilyen szabályokra lehetöséget a za-ban, csak nemtom pontosan mit kéne állitani. -
pawee
tag
sziasztok
segítség kellene olyan téren hogy hogyan tudnám eltüntetni a zone alarmot a gépemről
próbáltam uninstallálni, de nem engedte, akkor kikapcsoltam és tettem fel f-secure az meg mindig jelez hogy vírusos a za, de nem tudja törölni, és én se
tudtok vmit ajánlani? -
-
Imy
veterán
Sziasztok!
gyor válasz kellene, megakadtam.
Ha megy a MSN akkor az azerus nem
De portesztnél is hibát jelez, még ha az MSN-n nem megy.
MSN nélkül tudok tölteni, de csak lassan.
Tüzfalam ZoneAlarm. Mit állitsak, vagy? Hogyan lehet engedélyezni egy portot?
Előre is köszi!!! -
metaldog
senior tag
Hello van egy kis problémám mégozzá az hogy a ZoneAlarm 4.5 van fent és amikor elindítom a gépet bejön a windown mwg minden de a zonealarm csak egy perc múlva lép működésbe és addig a netre sem tudok csatlakozni tehat ki kell várnom ezt az egy percet de amikor nem volt fent zonealarm akkor egyből bejött a netes bejelentkező ablak ahova meg kellett adni a flhasz nevet és a jelszót most várni kell. Mi lehet a gond?
-
Out
addikt
Hetvegen felraktam a Zonealarm-ot ami az SMC routeremhez adott cd-n volt, kb 2-3 napig nem is volt vele bajom, azon kivul hogy hiaba raktam pipat a remember-hez nem jegyezte meg es gep ujrainditasnal megint megkerdezte. Viszont hetfon megint kiirta hogy akarom-e hogy a Generic Host Process (svchost.exe) kimenjen a netre, mire en deny-t nyomtam, a remember nem kapcsoltam be, viszont ugy tunik hogy ez a szerencsetlen megis megjegyezte es azota ha bevan kapcsolva a ZA akkor nem muxik a netem
Tud valaki erre megoldast, vagy toroljem le es felejtsem el orokre?
-
rii
nagyúr
Most tettem fel a ZoneAlarm-ot, és internet van, de a helyi hálót nem látja...
Van valakikenk tippje, hogy mit kellene beállítanom, hogy legyen?
Előre is köszi!!! -
lamadou
senior tag
Bár égi topic, de nekem is ez volt a gondom. Az Internet Zone védettségét levettem Mediumra, a Trustedét Lowra(tehát kikapcsoltam) és megy rendesen. Hátha valakinek segít.
-
LordX
veterán
Az ZA-t a következőképp ajánlom beállítani:
1. Uninstall.
2. Feltesz bármi más tűzfalat.
A ZA egy hihetetlenül sz*r tűzfal, mindennel összeakad, lyukas, mint az atom, és kémprogram is volt benne egyszer (azóta mondjuk kiszedték).. Csak szóltam.. -
D. D.
csendes tag
Hy
az lenne a problémám, hogy flashgettel töltök, de ha elindítom a zonealarmot megáll a letöltés!
plíz help -
kokko
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Jelszó nélküli hozzáférési jogosultságokat szeretnénk kiosztani, meglehet-e ezt tenni zonealarmmal? Ha igen, hol lehet erről többet megtudni?
Köszi! -
Alex91
félisten
A kovetkezo a gondom! A legujabb Free ZoneAlarm telepitese eseten a Win98SE internetezes utan leallitasnal nem kapcsolja ki a gepet. Ilyenkor minden inditas utan lefut a ScanDisk
. Most visszatettem a regebbi (v4.5) verziot, es ugy nez ki, hogy ezzel nincs ilyen gond. Valaki tapasztalt ilyet?
-
Steelheart
senior tag
Nekem Free verzióm van, és nem enged föl a chat.hu-ra. A húgom chatfüggő és nem hagy békén, amíg nem oldom meg, de én ehhez nem értek. Ezért kérdem, mit tegyek?
-
jeges
senior tag
válasz
Sixkiller6 #14 üzenetére
mit látsz a ''program control'' ''programs'' fülén?
(''x'', ''?'', <pipa> ) -
Sixkiller6
őstag
nekem olyan gondom van, h rendszeresen elfelejti a za a már kiengedett progikat. szal pl flashget, indít, ablak urgik, h kiengedem-e, persze, és emlékezzen később is erre. hát nem emléxik.
vajh miért? -
Neo.
csendes tag
Nekem a következő kérdésem lenne. (ZA 4 Pro)
A booltolás folyamán melyik pillanattól véd a ZA? A klienst ugye csak bejelentkezéskor tölti be, de kérdés, ha pl órákig nem jelentkezek be, akkor is megy a tűzfal vagy csak loginnél?
Sygate úgy tudom service-ként működik, míg ZA-nál ''csak'' a processt látom a task managerben. Van ugyan ez a TureVector Internet Monitor service, ami ugyan úgy néz ki, fut, de ez elég...? -
Club
őstag
Sőt, asszem a http://www.letoltes.com-on megvan hozzá a magyarítás is.
-
Kepe
aktív tag
Nem teszem!
De egy alap védelem nem árt! De nem szándékos....
Akkor kapcs ki a local? Help! -
Kepe
aktív tag
NEm tom megoldani, azé kérek segítséget!!!
[Szerkesztve] -
Kepe
aktív tag
UP
[Szerkesztve] -
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Köszi a választ!
A Net aszeme a legmagasabb fokozaton figyelget
a Trust (Local) pedig a med (középsőn).
akkor a localt vegyem le teljesen?
Egyébb ötlet? Előre is köszike! Üdv! Kepe!
[Szerkesztve] -
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Szóval abban kérném a segítségeteket, hogyan kell beállítani pontosan a Zonealarmot. Következő a problémám:
Adott egy rádiós internet a gépemen. És egy belső hálózat két számítógép között crosskábeles összekötéssel. A gépemen engedélyezve van az internet megosztás (kiszolgáló gép).
A másik gépen (kliens) rendesen lehet látni a hálózatot és a netmegosztás ikonját is a hálózatokban.
Ha be van kapcsolva a Zonealarm a kiszolgáló gépen, akkor a másik (kliens) géprő tudok hálón keresztül a kiszolgálór gépre csatlakoztatott nyomtatóra nyomtatni, és másolgatni is, viszont netezni nem!
A Kiszolgáló gépen: Xp Pro, Zonalarm Pro 4.5 van, és a belső tűzfal ki van kapcsolva. A Net rendesen megy...
A Kliens gépen: Xp Home van, és itt is ki van kapcsolva a belső tűzfal. Más tűzfal ezen nincs. Nem megy a net!
Ha kikapcsolom a kiszolgálón a Zonealarmot, akkor megy a net a kliensen.
A Netmegosztási beállítások ok! Ez a hiba akkor jött elő, mikor egy korábi ZA-ot (2.6-es aszem) lecseréltem a 4.5-ösre. Elötte rendesen ment a dolog, és ha kikpcsolom a zonealarmot akkor is megy.
Mi az a beállítás ami fogja a kliens gép netjét? Fontos lenne.
Előre is köszi a válaszokat! Üdv! Kepe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest