- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
szucsi
őstag
válasz
TrollBalint #15 üzenetére
Megnézem őket.
Mindenesetre furi: az avast a CNET statisztikái szerint a második legyakoribb irtó a NAV után, és ellentétben a NAV-sal (29%) a user satisfaction index 95%.
Persze lehet, hogy csak az alacsony erőforrás-lefoglalás meg az ingyenesség miatt a nagy lelkesedés.
Free tűzfalat nem tudtok véletlenül? -
szucsi
őstag
válasz
TrollBalint #13 üzenetére
Tipp? valami pöpec freeware irtó kellene.
-
szucsi
őstag
Csak vírusra tudok gondolni. Az a baj, hogy nem az én gépem, viszont én itthon csont ugyanezt a programcsomagot használom, és semmi gond nincs vele.
Ma meg 2X raktam fel a cimbinek hótugyanazt, és szar az egész.
Tiszta gáz.
Szerintem nem hardvergond, mert mondom, telepítés után kitűnően ment, egy félórás-órás internet session (amíg az avast meg a zonealarm frissítette magát) után rottyantotta össze magát.
Közben a ZA többször jelzett NetBus-t, vagy mi a csudát, de ha jelezte, akkor biztos meg is fogta.
Fogalmam nincs, asszem keresek egy másik free vírusirtót és felrakom azt az Avast helyére. Talán egy másik ingyenes tűzfalat is kerítek.
De ha egyszer az itthonin tökéletesen megy?!?
Eseménynapló: nem vagyok már a tett helyszínén, majd holnap :O megnézem.
Hol is?
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Végignéztük, még egy ősrégi WinZippel is.
Kampó.
Format C, reinstall, akkor jó volt, aztán ZoneAlarm, Avast, Catalyst, utána fel a netre, a fenti appok frissültek, és asszem a frissen letöltött drivert már nem tudtam kicsomagolni. Újra letölt, semmi. Más zippelt cucc, semmi .exe, semmi.
Futtattam a Spybotot, a víruskeresőt, az Adaware-t nuku. -
szucsi
őstag
WinXp megpróbáltam SP1-et és anélkül is.
Valamelyik proginak lehet a mellékhatása, asszem.
A probléma: zippelt állományt sem maga az xp, sem a winzip, sem a winace nem tud kinyitni: Winzip kiírja, hogy nem létezik, WinAce üres ablakot nyit (előtte, mintha a másodperc tört részére felvillanna egy prompt, az xp hibát jelez.
Telepítés után működott, de miközben rakosgattam fel a progikat, elkúródott.
Mondom, mit tettem fel:
ATI Catalyst 4.5
C-Media hangdriver
Avast! antivirus
ZoneAlarm tűzfal
SpyBot S&D
Adaware
Mi a here csinálja ezt szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest