Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Az új társadalmi viszonyok nem engedik meg az mp3 másolgatást kéregetést. Ez egy ilyen sport.
(ps.: Durva az első hsz.) -
Fogalmam sincs, jó helyen járok-e, nem akartam új topikot nyitni a témának.
A Bárány-Jován dj párosnak van egy száma, a címe: Perfect harmony. Ebben a muzsikában van egy -talán- szaxofon szóló, amit egy nagyon régi számból ''vettek kölcsön''. Na, ennek a számnak kellene a címe!!!
Segítségeteket előre is megköszönném!!! -
zsiga667
addikt
Valaki tudja, hogy a Nightwish melyik albumán van a Sleeping Sun című szám?
-
KovacsUr
addikt
[off]Átteszem a témát a fáradt gőzbe, és ha valaki még egyszer mp3-at kéreget, lecsukatom.
[/off] -
F-ECT$
titán
UP!
-
F-ECT$
titán
Hátha vki: Szóval Aphex Twin: Come to daddy - nek van egy remixe, de sajnos a remixer(
) nevét nem tudom. Eddig megvan: eredeti, Pappy, Little Fort Faulte, Live, Mummy, de egyik se az. Már néztem 1-2 helyen, de mást nem találtam. Esetleg van valakinek valami más remixe? -
fps8
senior tag
NEMIGAZ HOGY SENKINEK NINCS MEG!!!

-
fps8
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mindegy ez nem igazán érdekel most csak a zene kéne még ma este!!!De egyébként kössz!!!
-
divot
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Szabad fordítás!

-
fps8
senior tag
Sziasztok tudom hogy ez a téma nem igazán ide illik de már komolyan kétségbe vagyok esve!!!Nem tudom hogy hol találom meg a Outlandish-től az Aischa című számot!Ha valakinek megvan vagy tudja hol szedhetem biztosan le kérem szóljon mert megőrülök hogy egy ijen semmiséget nem találok meg!!!Szóval PLEACE HEL ME!!!!!

[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
[/off]
) nevét nem tudom. Eddig megvan: eredeti, Pappy, Little Fort Faulte, Live, Mummy, de egyik se az. Már néztem 1-2 helyen, de mást nem találtam. Esetleg van valakinek valami más remixe?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)