-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN] #2527 üzenetére
Nem. Az bizonytalan ideig várakozóállás.
Nagyon fura a Majora (főleg Wii után visszaszokni a grafikára). De tetszik! Csak kipróbáltam, de az ötödik kisköcsögöt...err... gyereket nem találtam első nekifutásra. Úgyhogy pihentetem addig, amíg több időm lesz.És most kiírja hogy nincs bővített memod szóval Viszlát
Amúgy nagyon szépNemnem. Ott piroslik az expansion a
pirosfedél alatt. A szürkében nincs exp. pak. A gép régi, a Zelda mai jövevény. -
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN] #2495 üzenetére
Elkezdtem a Skywardöt... Ez minden csak nem Zelda. A Motionplusz erőltetés már nevetséges, úgyhogy lehet, meglesz az első Zelda, amit abbahagyok az elején. Igazából nem is tudom milyen a játék... Elhiszem, hogy 60+óra a játékidő, mert órák óta nyúzom, de a surfacere még nem jutottam el. Bakker ennyit pofázni. Szétunom a fejem. De hétfőre a kezemben a gyári Majora's Mask 64re... Végre! Alig várom!
-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN] #2428 üzenetére
Nem fogok, mert poénból bekapcsoltam a Kirbyt és azóta nem tudom abbahagyni.
úgyhogy a SS kicsit hátrébb szorult.
-
Qwery
tag
válasz
Sirandrish #2424 üzenetére
De tetszett... csak előtte tudtam le 100ra az Ocarinát, elötte meg a Link to the Pastet... Ezek után a TP... na szóval... érted.
-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN] #2420 üzenetére
Elkezdtem a Skywardot. Mondjátok, hogy jó játék...lesz. Az eleje valami halál unalom.
-
Qwery
tag
válasz
Sirandrish #2417 üzenetére
Nekem is ma érkezett a Game Over képernyő. Hát... Ocarina után nagy csalódás. Vagyis nemtom. Jó, meg minden. De mintha valami hiányozna. Kicsit olyan érzésem volt, hogy csomó ötlettel előálltak a készítésnél, mind belerakták, de igazából nem tudták mi hova való. Az Ocarina összeszedettebb.
Rengeteg hely értelmetlenül van benne. 9 Pou hiányzik, azon kívül full a game, de pl pecázni egyszer sem voltam (üvegért, de csónakban egyszer sem).
Az elhagyott falu betalált, az utolsó vár (Hyrule castle) is a grandiózusságával, de a készítők annyira kifogytak, hogy a remek fejtörők eredménye rúpia, vagy kulcs. Vártam volna valami nagyot, valami ütős BFG szintű fegyvert, vagy valamit, ha ennyire jól összerakták.Nem értettem egyébként a plusz mini dungeon-t sem. Nem ugrik be a neve, a helyreállítod híd mellett, egy lávás pálya.
Az Arbiter's Grounds a mélypont a játékban. Szerintem.
Sok megvalósítatlan ötletet is láttam benne, ami felvezetésre került, aztán valószínű kimaradt (ilyet is láttunk már), pl dark Link esete.
Bár lehet, hogy egy kimaxolt, 68 órás Okami (Ps2) után lett csak csalódás.
Nagyon sokáig vágyakoztam a TP után. Szóval jó játék, de 8/10 a Zeldaimádat miatt, csakis. -
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN] #2410 üzenetére
De még mennyire. A felnőtt pénztárca alap hozzá. E kettő nélkül közel lehetetlen a Cave of Ordeals-t megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia