Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #1162 üzenetére
szerintem maj minygyá.
hihetetlen h már fent vagyok. előbb még magamhoz térek.
-
kicsit lemaradtam de valakinek éjszakázni is kell..
1. ocarina of time.
2. minish cap
3. twilight princess.ww volt a második sokáig de annyit toltam h viziszonyom lett meg abba túl sok nekem az ijen időhúzásos időtartam kitolás hogy etessem a halakat. meg bazi unalmassá tudnak benn válni dolgok mint a szél álitgatás meg stb.. a tp meg azért nem jöhet előrébb 3 helynél mert akárhogy is kurvajó szerintem de mégis csak egy oot tuning szal sok újat nem hozott. a minish cap viszont jött és imádtam minden percét meg a kis pürtyögő gba-s zenéit.
-
válasz
Sirandrish #1107 üzenetére
csák norisz végigviszi 1 szívvel
-
válasz
Sirandrish #1052 üzenetére
azaz. még jó hogy aról nem kelett külön fénykép szemből jó látható raccal. még ott lennénk sztem
-
válasz
Sirandrish #1040 üzenetére
az első képen látom ott a tűzmágia. azt a sokgömbös támadását egy spin attack-al ki lehet védeni és akkor ráadásul minden gömböt visszaüt rá.
-
válasz
Sirandrish #1012 üzenetére
he jó az mán. aki bejön ide az úgyis tudja miről van szó. aki nem ismeri az annyiból megtudhatja. akinek meg az se érdekes az megy úgyis máshova. menjen is!
-
válasz
Sirandrish #994 üzenetére
ja értem. a régi én ebbe a hejzetben kurvára de tolná már és csak mondaná h be van rendelve..
bár zeldát mindig megvettem de ebben a hejzetben az lenne amit irtam..
-
én nem vágom. most akkor ez mi? warez verzió?
-
válasz
Sirandrish #982 üzenetére
jaja meg úgy alapból eltalálni is a hernyó formáján a gyengéjét..
-
tuti meg van vágva. a dungeon-ok pont aról hiresek h agyaljál és nézzél szét de még ha tudiod kivülről és van rohanás gomb is akkor is kizárt hogy egy dungeon 10perc alatt készlegyen egy zelda játékba.
-
válasz
Sirandrish #921 üzenetére
egyszerű. menjél konzolboltba raktárosnak
-
válasz
Sirandrish #919 üzenetére
de kint az első amit veszel az legyen!
-
csigalom nyuga vér.
majora-ba nem ganon a boss. de mindegy lett volna ha ős is van semmivel nem lett volna rosszabb vagy jobb.
egyébként én úgy sejtem hogy ezúttal megint más boss-t kap link ganon helyett. nem olvastam még utána meg ilyesmi csak most úgy érzem nem ganon lesz. -
válasz
Sirandrish #895 üzenetére
nekem pont azért is tetszett mert végre valami ami érdekel és úgy mond zelda korabeli azaz kardozni meg lovagolni kell.
2 résztől már vannak úgymond dungeon-ok is perse boss nincs benne de agyalni azt lehet meg a jobb item megszerzése érdekében tuti nekimegy az ember. -
válasz
Sirandrish #893 üzenetére
ha játszol más nem mol játékokkal is akkor simán megéri. nekem az új ac a az 6. lesz amit joy-al nyomok és van még pár ami a joy miatt sokkal inkább érdekel mint ha bill-en kéne kinlódnom.
-
válasz
Sirandrish #891 üzenetére
nincs.
így különböztették meg. hogy akinek pc-hez kell annak a driver-es kiadás kell és az a fekete.
akinek meg van driver vagy box noz kell annak ott a fehér. -
válasz
Sirandrish #889 üzenetére
annyi az olcsóbb. 7 vagy 8k. igen fehér. merthogy az enyém volt 10 vagy 11 driverrel.
-
válasz
Sirandrish #885 üzenetére
ot vettem és te is ott vedd. ha nem rendel az ember akkor ott a legolcsóbb. de neten is szét kell nézni h újat olcsóbban találjon.
-
válasz
Sirandrish #883 üzenetére
majd csörgess meg osz felugrok. de amúgy így h nekem van driver neked elég az olcsóbb driver nélküli joy-t megvenni.
-
válasz
Sirandrish #881 üzenetére
szemtanúja voltam!
-
válasz
Sirandrish #822 üzenetére
egyszer menj neki a master questnek fullra még ha pókokat nem is gyűjtöd. full bejárni minden templomot nem gyenge. víz templomot se utéltam de master-en leszopatott.
-
válasz
Sirandrish #820 üzenetére
kedden este már ráérek.
ha felmyegyek a joy-ért akkor meg is oldhatjuk. addig meg juss el oda aztán sonic-ozz. -
válasz
Sirandrish #818 üzenetére
látod megoldod te. én meg ha ráérek felmegyek és nézem ahogy ezt kivitelezed. osz ha már ott vagyok dehogy segítek
-
válasz
Sirandrish #816 üzenetére
hallod mikor a kardért mész van idő rá. gyorsan felveszed. start. elvőesz fényképező te nyomod startot ildi meg lő egy képet. vagy valami hasonló akció
-
válasz
Sirandrish #803 üzenetére
ha játszott volna vele már csak azt mondhatná hogy hülye hozzá de jaj hát olyat neem mondunk..
-
nem gondolják az h szar csupán csak nem köti le őket nem az ő világuk és ami érdektelen az ember számára azt ma már nem elég figyelmen kívűl hagyni és azzal foglalkozni amit szeret az ember hanem le kell oltani.
az elmúlt egy évben dead space és assassin játékokon kívűl semmi újat nem vettem meg. nem játszottam velük de nem mondanám pl egy cod-ra vagy f1 játékra hogy szar. inkább csak hidegen hagy és nem is veszek róluk tudomást
-
válasz
Sirandrish #763 üzenetére
kössz a technikai segítséget és ezúton hozzáfűznék még annyit hogy a képfeltöltés.hu
<<#@đä[ä]Ä|]@đ@[#{đĐđ{Đ{{}[}{>#}##{Đ>@>{>#{đä<#{}#{#{#&{#}##<>&Ä|\\!!!! -
válasz
Sirandrish #757 üzenetére
csak egy nap? jó felattad magadnak a leckét
emlékszel amúgy az n64 jelre amit a laptopodon szerkesztettem? az még megvan.azér az nem volt piskóta kitalálni hogy legyen szabályos körző meg ilyenek nélkül..
-
válasz
Sirandrish #755 üzenetére
nembaj az jó vagy te is. én se egy nap alatt lettem paintpro
-
válasz
Sirandrish #752 üzenetére
én ilyet paint-ba szoktam csinálni pár másodperc alatt de azér ügyi vagy
-
válasz
Sirandrish #751 üzenetére
áh. mindig mi vagyunk a játékosok a neten meg olyan prók vannak h utána játszani is alig merek mer hozzájuk képest hurka vagyok.
jó tudni hogy a prók se olyan prók -
válasz
Sirandrish #748 üzenetére
amúgy ja.
bár amiket próbál az nekem eszemben sem volt mert mindig ara koncentráltam hogy tudom mit kell csinálni. ha elkezdtünk volna direkt azon gondolkodni h mi lenne ha az csinálnám... akkor lehet mi is kihozunk hasonlót.
egyébként volt egy ami ebbe nem volt benne. a gerudóknál a tömlöc ahova bedobnak ha meglátnak. na ott felette van egy láda amit ha széttörsz egy bazinagy rózsaszín rupi van benne. ahhoz meg fel lehet úgy jutni hogy a negyedszuves láda ami a ház tetején van ott előveszed a csákját a falhoz mész célzol akkor belelóg a csákja a falba ezáltal a fal eltűnik és a távolba látszik a láda amihez oda is tudod húzatni magad csákjával a falon keresztül.
-
-
válasz
Sirandrish #738 üzenetére
nem azt mondom mert igen rengeteg játéknál jobb de zelda viszonylatba nekem ez így nem jött be.
mikor már nem lesz más zelda és lehetőségem is lesz rá fogok vele játszani.
-
válasz
Sirandrish #736 üzenetére
tökmind1 a régi zeldákra gondoltam.
nem a zeldákat nézem le hanem amit képes művelni a nintendo egy ilyen címmel.
-
válasz
Sirandrish #723 üzenetére
ha megengedhettem volna se vettem volna vonatos zeldáért ds-t.
persze ez amiatt is van hogy rühellem a touch screen-t. -
válasz
Sirandrish #721 üzenetére
az egyértelmű volt nekem h zeldát csak zelda dönthet meg. de nem minden zelda ami fénylik. pl a spirit tracks számomra akkora melléfogás a vonattal... nekem az olyan h adjunk ki egy zeldát ds-re osz legyen abból is plusz pénz.
-
-
asse tom h kell cikket irni.
-
válasz
Sirandrish #701 üzenetére
hallod írni kéne egy ww cikket ha már turul ennyire nem akar
-
válasz
Sirandrish #691 üzenetére
mondok egyet: TP zelda 50 szintes hely 2 szivvel angyal és bármiféle élettöltő nélkül!
ezt elnevezem "a zeldák legbrutálabb gigamegaultra játékosa cseledzs"-nek -
válasz
Sirandrish #687 üzenetére
d emellé angyalt használsz? mert a nélkül az igazi
-
válasz
Weißturul #681 üzenetére
hány éves?
egyébként én pont a story centrikus játékos vagyok. lefosom a garfikát meg a tápolást meg a többit de ha nincs jó story akkor bukta az egész játék.
most szét dead space-eztem magam amit imádok játék és story szempontból is. ugyanez a helyzet az assassin sorozattal is.
viszont annak is vége míg nem jön az új rész.
nézelődtem most és sok jó játék van de egy se kötött le eddig. bepróbáltam a batman arkham asylum-ot is ami kurvajó játék minden téren. egy baj van vele rohadtul nem érdekel a batman világ és a történet thát bukó.
most vettem egy ilyen kis klikk and point ezt vedd meg kategóriás játékot 500ft-ért ami viszont mivel más nincs benne történetre van kihegyezve. van hozzá magyarosítás és vagy két órás szenvedés után már el is indul úgy hogy kép is van...
nyomozgatni kell és az olyat szeretem.
syberia volt még hatalmas! ott tényleg még ütni se kelet nem hogy lőni viszont olyan története volt hogy nemtom a kategóriába lesz e jobb.áhá! weißturul dani alias.
-
válasz
Weißturul #672 üzenetére
egyébként hivatalosan az erdő templom az első nagykorban de mindenki a tüzzel kezdte.
ennyit enged vaiálni a story. ez után mindenképp az erdő jön majd aztán a víz. ja és a végén a spirit és a shadow amiből hivatalosan a spirit az utolsó de megintcsak legtöbben a dhadow-t hagyták a végére.egyébként elárulok egy infót amire nemtom van e utalás a játékba de elég elengedhetetlen item a tüz templomba való bejutáshoz.
a csákja.
menj a temetőbe és húzd el bal szélen a sírt ami előtt virágok vannak lesz ott egy juk, ess le és menj végig. találkozni fogsz a sirásó dampé szellemével aki kihív egy játékra. követni kell. lángokat fog dobni h mutassa az utat és nem szabad lemaradni. a végén megál és megkapod tőle a csákját ami igen haszbos cucc harcban is és egyes helyek elérésében is.szerk:
most jut eszembe hogy meg kelett tanulnod a bolero of fire. piros hangjegy jelöli a menübe. azt ha eljátszod oda teleportálsz a bejárathoz közel onnan már egyenes az út előre aztán le a tűztemplomba.
de nem emlékszem pontosan h a csákja kell e hogy átjuss vagy a teleport dal már rögtön oda dob ahonnan már bejuthatsz..
túl sok már a zelda infó a zagyamba.. -
válasz
Weißturul #670 üzenetére
kb.
azokba a templomokba nagy erő van amit fel kell szbadítanod és a pecsét amit kapsz képviseli az erőt és mehecc megmondani ganonnak h vegyen vissza az arcbólde ez csak nagyon dióhéjban. ennél azért érdekesebb lesz a történet
majd mond el melyik templomot utáltad a legjobban. a nagyátlag szerint a víz a legszopóbb. én a shadow-t nem szerettem. -
válasz
Weißturul #664 üzenetére
akkor az song off strom lesz a kedvencem.
azt nagykorba tanulhatod meg.tulajdonképen időutazni két idő között a kezdeti és a nagykor között.
visszadugod a master sword-ot és újra kicsi leszel éa az idő is visszaál az akkorira.
de persze feltétele van. nagykoba 2 vagy 3 dungeon-t templomot meg kell csinálnod mert addig ott ál sheik és nem negedi h az idő templomba visszatedd a kardot a hejére. -
válasz
Weißturul #662 üzenetére
lesz még alkalmad leszedni. minden helyszín bejárható újra és újra de csak az adott korban.
én mindig azt szedtem ami előttem wolt úgy az 50-et simán össze lehet szedni. aztán mikor végigtoltam rámentem a többi 50 pókra is.
szal gyüjtögessed őket mert néhány jutalom igen jól jön. pl nagyobb pénztárca stb..
lesz olyan is amit látsz de nem tudod leszedni hanem majd csak később mikor meglesz hozzá az item amivel eléred. -
válasz
Weißturul #660 üzenetére
a pókok még ott vannak. az egész játékot kipörgeted mire mindet visszaváltoztatod és majd egyenként adnak jutalmat.
az első 5 családtag 10 golden skull-onként változik vissza a faterhoz meg 50 kell így összesen 100 golden skull pók van a játékba de mindet összeszedni nem egyszerű.
kb mint a galéria a ww-be csak itt keresni kell kőkeményen.
annyi segítség van hogy a térkép jelzi alul a hejszin neve mellett egy skull logóval ha az adott területen mind megvan.
de azt nem jelzi hogy az adott skullok kiskorba vagy nagykorba találhatóak meg. mert az sem mind1.
ha azt is összeszeded mind a 100t addigra elmondhatod hogy ocarina-ba tudod mi a dörgés..legyen meglepi h vannak e goronok. egyébként a zorak-nak sincs még vége. csak várják az idő hősét aki meg is fogja menteni őket ha ki nem is olvassza a befagyott zoras domain-t
-
válasz
Sirandrish #653 üzenetére
jó alultáplált vagy akkor
-
válasz
Sirandrish #650 üzenetére
...időtemplom kész..
-
na kívánok. mindig olyankor irtok dzsilió hsz-t mikor alszok osz most értem a végére.
-
-
válasz
Weißturul #580 üzenetére
nem hiyzem h én vagyok az embered. n64 -emut toltam többit nem is próbáltam mert tudtam h megeszik a gépem és nem laknak jól vele. egyébként az emuk pc-n sokkal nagyobb hardvert igényelnek mint maga az eredeti konzol hardvere.
ja meg a futtatási problémákat akadásokat kifagyást az is okoz hogy a nintendo az jó messze ál a pc-rőé és pl 64 esetében nem it tudták úgy megoldani a hangok átkonvertálását ahogy az jó lenn. nem veszed észre mert jó a hang de ha szaggat pl a zelda v megakad az a hang miatt van.
anno andrishnak a korhoz képest elég erős gépe volt és a ps2 emu ilyen masszív 5 fps-el döcögött. és ha még rávertél egy olyannal hogy pl szaladtál egy olyan játékba amibe gyorsan lehet szaladni (pl okami) akkor aztán megizzadt az emu meg minden és lag-parade volt.
szóval én nem is erőltettem sose az emukat. inkább kivártam és kiadtam a pénzt a konzolra aztán mindenféle emu meg pc-től mentes gondoktól tudtam hátradőlve kényelmesen játszani. -
válasz
Weißturul #574 üzenetére
barátom ráléptél a megvilágosodás útjára
oké h a ww nem az a zelda wolt amit akkor vártak a mesés karakterek és a rajzfilmes grafikája miatt de ezt ellensúlyozta az egész játék minden része.
emlékszem mikor megvettem és hazajöttem már az elején mikor még csak az előzmény ment ott már kész voltam a zene miatt ami alatta szólt meg a pergamenes történetmesélés képeitől amik tényleg legendává teszik az ocarina-t és rámzudultak az élmények az új kaland előtt.
az elején van egy kis bevezető rész mielőt zöld link-é válsz én meg csak ámultam és bámultam az elém táruló képi világtól. annyira kellemes színeket használ. hullámzott a tenger a szél fújt és mozgott a fű stb.. szal már a látványvilág odabaszott és akkor még erre jött a játék ami ízig vérig zelda.
habár szerintem és még páran megegyeztünk abban de azt hiszem a tesztben is írták hogy ez egy kellemes kikapcsolódás az ocarina és a majora után.
nem könnyű ez sem de nem is nehéz. pont eltalálták... á haver elsőre hatalmas élmény lesz! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest