- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
VIPowER :
-jah köszi, ezért kérdeztem rá.....,mert én is halllom, ha ''seekel'' a vinyóm.....bár már tervezem a NB hűtő cseréjét egy Zalman passzív bordára.....de így az 5600-ről letekert gyári ÉszakiHíd-hűtő 2400-as fordulaton igazából nem zavaró, igazából a háznak ez ad egy kis ''PCs'' hangot...
-még egyszer köszi....
harry : hát látom, elég olcsón adod.....de, ha vennék heatpipe-os hűtést, csak dual-heatpipe-ost vennék....mondjuk az árad egész elfogadható....ha kell, szólok, de egyenlőre a Silencerre vagyok ráizgulva, főleg ha gyártanának belőle olyat, amir full réz, és rálóg a RAMokra is.....
Peat;) : itt már csak a válaszodból az volt a bibi, soha senkinél nem láttam még 9800Pro-t gyári alaphűtéssel....de ezt komolyan mondom, el se tudom képzelni, milyen süvítő hangot adhat ki a 9800Pro gyári hűtése....
Mindekinek : rézből készült változata nincsen?? a honlapjukon láttam egynek a ''tervrajzát'' (mintha egy kisgyerek rajzolta volna, és abban 5,475 cm volt a rögzítő lyuktáv, pont mint nálam....szóval felmegy a 9600XTre, de még másik gondom, a ramokra is rálóghatna a hűtőtestből egy-egy csonk, így akkor a ramok is aktív hűtést kapnának... -
J.J. András
őstag
PCI hely nem zavar, nincs annyi bővítőkártyám....
figyu.....mihez tudnád feltekert állapotban hasonlítani a hangját ?
(nekem a leghangosabb egységem a 2400-on pörgő NB hűtő (Abit IC7-es), de mivel pille könnyű műanyag, így ez sem zavar annyira...), de ennél hangosabb cucc nem kell,......vagy hallottál már dörmögni Chieftech DualVentis tápot ?
olyanom is van....és annál se legyen hangosabb......csak azért kérdezem, meg azért is, mert egy 9600XT kerülne először, és az húzva, elég forrófejű.....elbír vele szerinted alapjáraton ez az Artic Cooler Silencer ?
-vagy mondj egy ''db'' értéket, mert a honlapján nem találtam, hogy milyen hangos.....(amúgy a Heatpipe hatékonyságában nem hiszek, inkább ez,mint heatpipe) -
J.J. András
őstag
szerelt fel valaki ilyet mostanában ?
-amúgy egy nagyon részletes cikket találtam róla:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged