Hirdetés
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrTwister
őstag
-
rento
őstag
válasz
Baloo27
üzenetére
Mindkettőben fixálva van. A routeren is mac alapján, de a nason is be van állítva kézzel az ip cím. Nem kell átjárót beállítani amikor összekötöm a két eszközt direktbe. Természetesen ugyan abba a tartományba vannak, a nas: 192.168.2.150, a notinak 192.168.2.100-at állítottam. Pingel a notiról a nas, tehát látja, de az 5001-s porton nem jön be a weboldal. Tudok rá kötni monitort persze, azt majd még megnézem, hogy ott ír e ki bármi furcsaságot.
-
Mauzes
addikt
válasz
Baloo27
üzenetére
Köszi a tippet! A mac cím megvan, de abban tudnátok segíteni, hogyan tudom ezzel módosítani a grub.cfg-t? Odáig eljutottam, hogy Win alatt MiniTool Partition Wizard-dal mountoltam a partíciót az usb-ről, utána meg is találom a grub mappában a grub.cfg-t, de ezt nem tudom megnyitni. Notepad++-szal próbáltam, de nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd csak ki lesz javítva a hiba.
Bár furcsálnám ha pont a Synology cég nem tudna ezekről a szürke projektekről.(aztán vajon szemet huny ingyenreklám miatt vagy jogilag nem tudja ezeket betiltatni az már egy örök rejtély marad valószínűleg...)
Erre nem gondoltam 

Essejó