- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Ha nincs szükséged DHCP kliensre próbáld meg letíltani a szolgáltatások közt, hátha. Nekem akkor vált be, amikor modem és hálókari is volt a gépbe, de a háló nem volt bekötve.
-
Yoshida
aktív tag
Adsl-eseknél is általános ez, nekem is, hogy vár az egész rendszer, és nekem azt mondták, hogy a lan-kártya modem dhcp-s és az váratja meg. Meg hogy nem szabad fix ip-t tenni az adsl felé, nem vágom már hogy miért.
És hogy nem lehet tenni ellene :) De ha valaki tud ellne mondja, mert kíváncsi vagyok -
dr42
tag
hat sztem kicsit bonyolultabb:D
szal gepben 2 halokartya van gyarilag alaplapi, egyik helyi halora megy amsik meg csak figyel:) le is van tiltva. net meg isdn modemen keresztul jon.
szoval kiprobaltam azt, h vadi uj windows fel, minden szep. felrakom az alaplapi drivereket (nForce), es rogton elkezdi. szoval sem antivir sem semmi mas prg meg fennt sincs. es a legviccesebb,.h ez mar regota van, de neha abbahagyja. kb 1 honapig nem volt iylen, majd ma helyi halot ujra kellett setupolnom, es megint csinalja. felolem bootolhat enyni ideig a windows, de akkor ne hozza be nekem az asztalt es tarsait mintha mar minden jolenne. a rohadt felhasznalo meg elfelejt bejelentkezni. skacok, akik mondtatok h hasonlo nektek is, mikor bejon a win rogton nezzetek meg a feladatkezerloben a felhasznaloknal h van e ott vki, h ugyanez e tenylegesen a gond:D
ez a log ujrainicializalas pontosan hol van? -
psybu
csendes tag
helló
nekem is volt hasonló gondom többször, persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nálad is erről lesz szó. mindenesetre érdemes megtróbálni.
először is kérdés, hogy bútolás után, ha megnézed a service-eket van-e köztük olyan, ami sokáig ''starting'' állapotban ácsorog. ha igen, és ez a workstation (msdtc) nevű service, akkor nagy a valószínűsége, hogy nálad is az okozza a gondot, hogy az msdtc logja megsérült. ezt a logfájlt újrainicializálhatod a component services / my computer / properties / msdtc oldalon a reset log gombbal. (triviális;)
ja, nálam amúgy már másfél percig is elhúzódott ez a bénult állapot, szóval nagyon idegesítő volt. :)
üdv,
psybu
[Szerkesztve] -
Lobonc
tag
Hát ez attol is lehet hogy használsz valami tuzfalat + antivirt(remelém használsz:P)!
Nálam miután bejött a gép még kb 30 secig nem használható aztán villog egyet a floppy meg dolgozik a vincsi és utána mehet!
mondjuk lehet nálam a 2 hálokártya lassitja a dolgot fene se tudja lusta vgayok kivenni azt amelyiket 1 évben 3-4 használok max:P
Lobonc
Szerk: ja mondjuk ez nem xp hanme 2k de szerintem az mindegy:D
[Szerkesztve] -
dr42
tag
erdekes problemam van, es sajna nem egyedi az eset. a kornyezetemben levo XP-s gepek kozul 3/4-dük csinalja ezt. nem tudok rajonni miert van es mi az oka.
roviden.
bebootol a gep, feljon a windows, megjelenik az asztal minden ikon stb. tudok kattintani, pl winkommander winamp ilyenek elindulnak, de rendszertulajdonsagok, dialup ilyenek nem. feladatkezelot elinditom, es latom, hogy nincs bejelentkezve felhasznalo. varok, kb egy fel perc mulva megjelenik a felhasznalo, es tettre kesz a gepem. sejtem, hogy a halozattal van vhogy koze, de nem vagom mi. fix ip-t beallitottam a ket halokarinak (nforce2-es alaplap), igyse jo. de mas gepeken amik pl via chipesek ott is ugyanezt csinalja! mi lehet a megoldas?
ja. bootvis-be mertem egy boot idot, es 17 mp alatt jon be a rendszer, majd 17-38ig tart a logon+serv...
szal itt a bibi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest