Aktív témák
-
dr42
tag
hat sztem kicsit bonyolultabb:D
szal gepben 2 halokartya van gyarilag alaplapi, egyik helyi halora megy amsik meg csak figyel:) le is van tiltva. net meg isdn modemen keresztul jon.
szoval kiprobaltam azt, h vadi uj windows fel, minden szep. felrakom az alaplapi drivereket (nForce), es rogton elkezdi. szoval sem antivir sem semmi mas prg meg fennt sincs. es a legviccesebb,.h ez mar regota van, de neha abbahagyja. kb 1 honapig nem volt iylen, majd ma helyi halot ujra kellett setupolnom, es megint csinalja. felolem bootolhat enyni ideig a windows, de akkor ne hozza be nekem az asztalt es tarsait mintha mar minden jolenne. a rohadt felhasznalo meg elfelejt bejelentkezni. skacok, akik mondtatok h hasonlo nektek is, mikor bejon a win rogton nezzetek meg a feladatkezerloben a felhasznaloknal h van e ott vki, h ugyanez e tenylegesen a gond:D
ez a log ujrainicializalas pontosan hol van? -
dr42
tag
erdekes problemam van, es sajna nem egyedi az eset. a kornyezetemben levo XP-s gepek kozul 3/4-dük csinalja ezt. nem tudok rajonni miert van es mi az oka.
roviden.
bebootol a gep, feljon a windows, megjelenik az asztal minden ikon stb. tudok kattintani, pl winkommander winamp ilyenek elindulnak, de rendszertulajdonsagok, dialup ilyenek nem. feladatkezelot elinditom, es latom, hogy nincs bejelentkezve felhasznalo. varok, kb egy fel perc mulva megjelenik a felhasznalo, es tettre kesz a gepem. sejtem, hogy a halozattal van vhogy koze, de nem vagom mi. fix ip-t beallitottam a ket halokarinak (nforce2-es alaplap), igyse jo. de mas gepeken amik pl via chipesek ott is ugyanezt csinalja! mi lehet a megoldas?
ja. bootvis-be mertem egy boot idot, es 17 mp alatt jon be a rendszer, majd 17-38ig tart a logon+serv...
szal itt a bibi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kés topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest