- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Indexelés alatt azt a baromságot értem, ami végigkeresi a csatlakoztatott meghatjókat és szó szerint indexet készít az elérhető dokumentumfile-okról, a célból, hogy gyorsabban lehessen megtalálni, megnyitni azokat.
Öntuningoló hülyeségeket meg azt értem, hogy a használt alkamazások figyelését követően úgy állítja be a környezeti változókat, hogy a gyakran használtak könnyebben, gyorsabban induljanak (szükséges .dll, .vxd, stb. eleve memóriába töltődjenek stb.) ezt időnként ellenőrzi, átír ezt-azt, stb. Bocs ez nagyon pongyola fogalmazás volt, de nincs energiám, hogy pontosan összefoglaljam. Vmikor fél-1 éve olvasgattam erről, de már akkor sem kötött le igazán. Plusz, azt hiszem, a vírusirtód is keresgélhet éppen, vagy a gép a hálózati kapcsolatokat ellenőrzi. -
Nem a gép gyenge. Nekem a Win2K ugyanezt csinálta XP1600+ alatt anno. Telepítsd újra. Bár ez lehet hogy hülyeség, mert nekem XP alatt már semmi gond.
-
McJames
senior tag
-
turho
addikt
Nem tudom jó e a tipp, szerintem ez a konfig kicsit kevés már XP-re, de ha megpróbálnád kikapcsolni az összes látvány-és effektelemet /áttűnés, gördülés meg ilyenek, nagyon eszik a gépet/ neadjisten az új skint is lecserélni a régire...
-
WiLDoR
tag
Hi! Volna egy olyan gondom, hogy mióta feltettem a melós gépemre az XP-t, azóta érdekes játékot játszik velem (a Win 2000 is ezt csinálta):
mikor használom a gépet, véletlenszerűen lemerevednek az ablakok, ami alatt azt értem, hogy hiába kattintgatok rá az eégrrel, vagy mozognék a kurzorral, semmit sem reagál rá a gép, DE ha ALT-TAB-bal ablakot válrtok és utána egy dupla egérkattintást megeresztek az ablak fejlécére, akkor hírtelen megelevenedik újra a rendszer. DE amint ismét használni kezdem a gépet, pár másodperc, pár perc múlva ezt újra és újra eljátssza!
Van valakinek tippje arra, hogy ez miért van??? Mert már kezdek belehülyülni :(
A gép: 433-as celeron, AT-s ház, 96 mb ram, s3 Trio 3d, sb16, intel hálókártya.
default xp-s driverekkel, memtest megvolt a linux-os memóriatesztelő progival (valaki esetleg tud jobb memtest progit, mert érdekelne?)!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest