Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz Deluxe00 #19 üzenetére

Én nem háborodtam fel, hogy lefuttattad, ezen csak te lovagolsz, ha nem vennéd észre magad... :U
    Nem magyarázok meg semmit, mivel nem volt 3200+-om, nem is lesz, ahogy 2800+-om sem. Remélem neked van mindkettő, hogy te megmagyarázhattad nekem. És remélem nem csak egy, hanem sokezer db, hogy ilyen 100%-os biztossággal meg tudod mondani, melyiket hogyan fogod tudni hajtani majd.
    Egy processzor vételénél nem mindenki arra hajt, hogy mennyire lehet képes, hanem hogy mennyi a teljesitménye, amit biztosan tudnia kell, mert azt ugye nem kell ecsetelnem neked, hogy a tuning eléggé esetleges dolog. De ha te tudod garantálni, hogy az összes 2800-as Sempront fel tudod húzni 200FSB-re, azaz 2400Mhz-re, akkor ok.
    Nem tudom mi a nagy szám abban, ha a teszt szempontjából szinte azonos processzor kisebb vagy nagyobb órajelen kisebb vagy nagyobb teljesitményt ad le.
    Mintha azt mondanád, hogy nézd már, ha ezt felhúzom 2400-ra akkor 2400-on megy, ha meg nem húzom fel, akkor meg 2000-en.

Ha nem érted, hogy miért nem állom meg szó nélkül, hogyha egy ilyen hsz-t látok, hogy egy sempron igy-úgy alázza a legerősebb bartont, akkor az a te bajod.
    Ebből jönnek majd az olyan hsz-ek, hogy hát én azt hallottam, hogy a sempron jobb a bartonoknál...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák