- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
Lenne 1db eladó Rockstar Recovery-m, a sárga színű, 500ml-es teli, új. 750Ft. BS-ban nem kapható.
Ha viszel mellé egy Monster Khaos telit (angol), egybe csak 1000Ft a 2db!
Átvét Bp.üdv.
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15043 üzenetére
Wild Touchra nemrég vettem belőle nagy Tescoban egy simát van még almás és szőlős megfogott a doboz dizájnja csak nem lehet olyan rossz alapon, ha ennyit adnak a doboz kinézetére...tévedtem
-
Yeffy
veterán
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15017 üzenetére
Nehogy vegyél! Rettenetesen rossz!
-
-
T-unit
őstag
válasz Zirowe #15039 üzenetére
Nem akarok itt késő este atomfizikába belemenni, pláne nem az én műfajom, de a vízmolekulák remélem sejted, nagyobbak mint a levegőé jóval. Magyarán ahová a levegő bemegy, oda a víz egyáltalán nem biztos! Tehát még szivárognia se kell feltétlen. A benne lévő ital (víz) meg ugye csak párolog. Ennyire egyszerű ezen kis történet.
üdv.
-
Zirowe
nagyúr
válasz T-unit #15032 üzenetére
Fura, mert forgattam (+le is mostam előtte), de nem szivárgott belőle semmi. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Yeffy
veterán
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ma kinyitottam egy monster rippert, amit kb fél éve vettem (még nem járt le, majd csak 2013 év végén), és kb félig volt csak benne az ital.
Amikor megvettem természetesen tele volt+nem szivárgott ki belőle sehonnan.
Tapasztaltam már ilyet fél-egy évig tárolt, szintén nem lejárt watt dobozzal is.
(az ok, hogy miért iszom meg ilyen későn őket prózai: általában leértékeléskor veszek jó sokat, és fokozatosan fogyasztom el őket )Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem gatyáznak...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
CoDWaW07
őstag
válasz james001 #15026 üzenetére
Félig igaz, enyhén szénsavas
Amúgy szerintetek nem lesz több 16 OZ-nél nagyobb méretű Monster?
Kezdik kivonni a nagyobbakat, a 2 újfajta DUB is nem 18.6 oz méretű,hanem sima 16 oz-s●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
james001
veterán
Na ma voltam british store-ban,vettem pár energy-t,köztük a R* XDurance-ot is. Holnap megkóstolom mindenképp. Tényleg szénsavmentes? Mert a csaj azt mondta... Gondolom az összes R* szénsavas ezen kívül... Vagy tévedek?
A V Energy doboza pedig marhára tetszik.https://psnprofiles.com/kazama001
-
senior tag
válasz kataenergia #15024 üzenetére
Köszi megyek és megveszem
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) Thermal Grizzly E► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz VeilSide1992 #15019 üzenetére
Budapest/Keleti Pályaudvar/Postától balra, sarkon lévő diszkont boltban. GPS koordinátát most nem tudok nézni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai szerzemény:
Tök átlagos íze van.
Live-Die-Respawn
-
VeilSide1992
csendes tag
hmmm most nézegettem az új Tescos ujságot.van 1 új energia Wild touch a neve elégé világos kék színű bordoban van azt tudom. képet nem találtam rola.dec 7-től irja az újság
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz VeilSide1992 #15005 üzenetére
Múlt héten voltam ott a Mester utcai 0-24 órás boltba, semmi különös nem volt , 2 ízesítésű Adrenalin, új Hell Ice cool, kék burn, Monster Rehab, meg a szokásos Hellek, Bomba és kb ennyi
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Jarod1
veterán
8 án Bécsben leszek, tud valaaki valami edrink boltot vagy ahol különlegességek lelhetők?
-
james001
veterán
Holnap tervezem hogy meglátogatom a British Store-t,és a Rockstar Xdurance miatt legfőképp. Írják milyen ízű,de amúgy tapasztalatok? Hasonlítható valami energy-hez esetleg? Noob vagyok még Rockstarokban,fura,de még egy R* dobozom sincsen
https://psnprofiles.com/kazama001
-
werner97
tag
újdonság, elvileg Ausztriában van (nem az én képem)
http://energytests.blogspot.com/
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15003 üzenetére
Rockstart nem hiszem, hogy fogsz találni
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15001 üzenetére
Ha használod a keresőt a jobb felső sarokban, akkor észre veheted, hogy többször megírták már, Magyarországon nincs még egy ilyen. A Mester utcánál van egy bolt, elméletileg mindig más milyet árul, de én személy szerint már elég rég voltam ott.
-
VeilSide1992
csendes tag
válasz VeilSide1992 #15000 üzenetére
Na akor megkérdezem még1szer.
valaki tud-e a British Store-on kívűl még olyan oldalt ahol lehetséges rendelni ilyen energiaitalok.(ilyen alatt azt értem hogy monster rockstar stb..tehát ilyen különlegeségek amit idehaza nem igazán kapni főleg rockstar-ra étem)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest