- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
nem akarlak én róla lebeszélni, mert igaz ami igaz, tényleg jól néznek ki. Ez a fekete-piros színkavalkád nagyon ott van. Viszont sok pénzt ne adj ki értük, mert az igazán minőségi termékeknek közelébe sincsenek. Sajna nem tudom mennyibe kerülnek az egyes alkatrészek, de ha elég olcsó akkor nem jársz vele rosszul.
a személyes véleményem pedig hogy inkább gyűjtsél még, és vegyél valami jobbat -
Tomi84
aktív tag
A radikalmodon én írtam a cikket
Nálam van is néhány xilence cucc, így tudok mondani tapasztalatokat.
Első és legfontosabb, hogy bizony kicsit hangosak. Na nem olyan vészes, de jóval zajosabbak mint ami a gyári érték, ez igen zavaró.
A procihűtő, ami nálam volt (Xilence Blade) az elég jó, meg jól is hűt, de azért nem a leghalkabb. Ami VGA hűtő volt, az ugyanaz mint a Jetart [link] csak rajta van az a denevér logo.
egybekben nem rossz cuccok, de nem is kimagasló. Ha olcsón meg tudod szerezni akkor jó, de sok pénzt ne adj ki érte. Ami viszont nagyon durva az a tápjuk: a 600W-os xilence power tápban egy 500W-os macron belső van. Szóval alig 100W-ot hazudtak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest