- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca4ever
tag
Én teljesen meg vagyok elégedve a Xilence 12cm hűtőmmel csendes , jól hűt!
csak ajánlani tudom mindenkinek! De ez csak személyes vélemény -
jolmegmondom
csendes tag
Nekem xilence a tápom meg a hdd coolerjeim is. Egyszerűen annyira halk, hogy a cpu hűtőt is Xilence-re cserélem. Akit érdekel majd az írjon, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
szerk: A házam is xilence!
-
Gismo
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki hol lehetne Ilyen Xilence duál fing ventit vásárni kishazánkban?
elektronikus öbölről elég drága lenne 3K a venti + 7K a pocsta...rotty!
Köszi és BÚÉK!
-
Chaser
legenda
Amit én linkeltem az eleve halkságot sejtet, 5 v 6 lamellás venti, gyakorlatilag tengelynél rögzítve, mindenféle keret nélkül, a borda meg AC7 freezer koppintásnak tűnik. 1ébként árban is ugyanazok, ahohy elnéztem a súlyuk is pár gramm eltéréssel +egyezik
szerk: És nemcsak 775-ös, hanem AM2-s procihoz is jó.
Méretek:
130 x 91 x 79 mm
Hűtőborda méretei:
94 x 91 x 54 (45) mm
Ventilátor méretei:
25 mm
Anyaga:
alu bordázat, réz heatpipe
Nettó tömeg:
484 g
Névleges feszültség:
12 VDC
Működési feszültség:
4 ~ 13 VDC
Current:
0,18 A ą10% (max)
Ventilátor típus:
PWM (Pulse Width Modulation)
Csapágyazás:
super silent glide
Fordulatszám:
0-2.800 RPM (@100% PWM)
Zajszint:
9-17 dB
Csatlakozók:
4 tűs Molex (PWM)
Minősítések:
CE, FCC, RoHS
Kompatibilitás:
összes AMD és Intel processzorhoz
-
glutamin
őstag
-
Chaser
legenda
Ezt a hűtőt ismeri valaki személyesen?
-
riki12
csendes tag
helo azt szeretném kérdezni hogy mennyire jo a xilent blade pro hüttö
-
FinalCaleb
tag
Az egyik 12cm-es venti nagyobb fordulaton (800 rpm) kezd hangoskodni. Mivel a csapágyazást nem lehet megkenni ez valszeg így is marad. Kár...
-
FinalCaleb
tag
Ventis tapasztalat: 3 db 12-es Xilence venti megy most a gépben. Nem hallok sem szélzajt sem motorhangot. Légszállításuk kielégítő.
-
Gismo
addikt
Xilence tápot használ valaki? Egy piros-fekete abit fatality lap mellé lenne téve (többnyire a dizájnja miatt is, valamint mert a mostani még codegen) és kiváncsi lennék hogy kinek mennyire tetszik.
-
Mans20
addikt
Én csalódtam a xilence 12centis ventijébe,légszállítás nem a legjobb,a motorjának meg hülye hangja van ami engem zavar.
-
Gismo
addikt
Helló!
Én erről a procc hűtőről kérném a véleményeteket, de főleg inkább a tapasztalatokat. Egy 2.8-as Dual Core (Nem C2D) proci lenne hűtve vele.
A másik kérdés, vagy inkább észrevétel, hogy ezu a xilence véletlenül nem az Evercool leányvállalata vagy valamilyen kapcsolat nincs köztük, mert a cuccaik dizájnja eléggé hasonló, de főleg ez a piros fekete venti megoldás... -
-
MarioAna
senior tag
Nézz meg más 12centis ventit 1400RPM mellett ilyen hanggal, azoknak még ettől is kevesebb a légszállítása. Főleg ilyen áron
. Amugy a Zajcsökkentő KIT-ben a vinyórögzítés az ér valamit? Mert ahogy nézem, csak a csavart rezgésmentesíti, de a vinyó ugyanúgy a befogadókerettel érintkezik-ergo rezonálhat
.
-
Mans20
addikt
Hát ez a 12centis Xilence eléggé lassú,lágszállítás nemsok van,nemtudtam hogy az 1400 fordulat az ilyen lassú.
-
MarioAna
senior tag
Na beszereltem mind2t, az egyiket előre gumicsavarokkal, a másikat meg hátra a 2db 8-as helyére, 2db kötegelővel (mivel hátul nincs 12-es hely). A CoolerMaster TX2-t 7V-ra leszabályoztam, de még így is hangosabb mint a 2db Xilence, az egyik 9V-on hátul, a másik alaplapra kötve 1300RPM-en elöl. Szóval nem bántam meg, és motorzaj pedig egyáltalán nincs. Legalábbis én nem hallom
.
A zajcsökkentő készlet pedig rohadt hasznos. Van benne rengeteg gumicsavar, 4db gumitalp a házra, meg 2db ventiszabályzó (egy 7V-ra, egy pedig 9V-ra szabályozza le), meg van gumi vinyórögzítő is, csak ezt nem használom, mivel gányolt-vinyóhelyem van, amihez nem kell ilyen. -
MarioAna
senior tag
Na ezektől függetlenül berendeltem 2db 12-es Red Wing-et, kíváncsi vagyok, 5, illetve 7V-on mire képesek
.
mod: Meg egy Xilence Zajcsökkentő készletet UV piros színben is. -
Sonja
nagyúr
No, kipróbáltam a fentebb említett 12cm-es ventit. Sajna AC ventivel nem tudtam összevetni, de nem is fontos. Egy Cooler Master 12cm-es ventivel vetettem össze (ezzel), de még ehhez képest is, valami iszonyú nagy motorzaja van.
Természetesen mind a kettőnek és 12V-on. 5V/7V-on már kedvem sem volt kipróbálni.
Szerintem felejtse el az, aki halkságot akar. Maradjon csak a jól bevált AC ventinél.
-
Sonja
nagyúr
Havernak berendeltem 2db 12cm-es Xilence ventit (ezt). Majd megsasolom a hangját, amit AC AF12025L ventivel vetek össze!
-
MarioAna
senior tag
Engem is érdekelne a házventik hangja, ugyanis 800Ft körül hozzá lehet jutni, és csábít nagyon
.
-
Mans20
addikt
Helosztok
Most rendeltem 2 darab 120mm es blue ledes xilence t ,kérdés hogy a 21 decibel az mennyire mondható halknak?mert az oldalukon 21 et írnak.
-
törölt tag
-
csaszinho
csendes tag
Na szóval vettem tegnap a P4-re egy ilyen xilence hűtőt és azt kell mondanom, hogy árához képest nagyon megéri: halk, jól hűt, dizájnos és csak 2500Ft volt... Sztem nem pénzkidobás xilence terméket venni...
-
Doc556
csendes tag
Nekem egy Xilence X1 házam van, 600W Gaming Edition (13,5cm) táppal. Abszolút meg vagyok elégedve vele. Jelenlegi konfigom:MSI K9A2-CF lap; AMD sAM2 Athlon X2 5600+ proci; Sapphire Radeon HD 3870 videókari; 2x2GB DDR2-800MHZ Kingmax Ram;Samsung 400GB Sata2 HDD; A házban további 2 ventilátor van elhelyezve, melyek ugyanúgy Xilence 12cm-es ventik. Eddig 100%-osan kiszálgálták a xilence termékei az igényeimet, nem volt semmivel problémám, remélem nem is lesz.
-
csaszinho
csendes tag
Én egy 3GHZ-es P4 (s478) mellé szeretnék procihűtőt venni (mivel a gyári intel elég gyengus már) és nem tudom, hogy megérné-e egy ilyen xilence hűtő. Láttam boltban 3k-ért, de vajon ennyi pénzért le tudja hűteni normálisan (vagy legalábbis jobban, mint a gyári) a 3300mhz-en ketyegő procit???
-
Dr. GeNy@
csendes tag
Sziasztok!
Én a múlt héten vettem E6750 alá egy Xilence Blade Pro hűtőt és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, passzivan megy (venti meg se mozdul alaplapi hőfokszabályzóval) 35 fok van beállítva nekem, ezután 65 fokig automatice fordulatszámszabályozás van, majd 65 fölött 100%on megy, mit se mondjak, még nem ment 100%on soha, igaz még nem húztam a procit.
Óriási, gyönyörű, beleszerettem!!!
Szóval ha filmezek (HD), netezek, töltök, meg se mozdul a venti ami mellesleg gumitalpacskákon van, így tényleg hangtalan. Eddig COD4 alatt 350-500RPM volt max, szóval tényleg csak ajánlani tudom!!!Ha vki kíváncsi még részletekre, szivesen segítek!
-
Gorneck
legenda
Még mindig nincs tapasztalat ezen gyártó ventijeivel kapcsolatban? Van AC szint?
-
Maotun
őstag
balgaság véleményt mondani arról amit nem tapasztaltunk még meg ezt hívják előítéletnek
" Egyszer láttam valakit, aki közel volt ahoz ,aki halotta ,mikor mondták ,ugy,hogy hiszünk neked "
De egy link arról az 500 -as belü 600 -as belsejéről készült fotókról meggyőzőbb lenne, a gyártó annyira uj a piacon ,hogy még külföldi oldalakon sem igazán volt idő tesztelni a terméket ugy hogy adjunk esélyt neki hátha jó ár értéket képvisel majd -
Hambizee
csendes tag
megkezdődött a magyar forgalmazás juhééé
-
Sbagi
csendes tag
500w 40e épen ma rendeltem,nagyon kiváncsi vagyokrá.
-
Sbagi
csendes tag
-
Darkness
aktív tag
szia,
nekem egy 420W tap van toluk a hazikomba. nagyon csendes. en meg vagyok vele elegedve. 11k volt. -
Tomi84
aktív tag
nem akarlak én róla lebeszélni, mert igaz ami igaz, tényleg jól néznek ki. Ez a fekete-piros színkavalkád nagyon ott van. Viszont sok pénzt ne adj ki értük, mert az igazán minőségi termékeknek közelébe sincsenek. Sajna nem tudom mennyibe kerülnek az egyes alkatrészek, de ha elég olcsó akkor nem jársz vele rosszul.
a személyes véleményem pedig hogy inkább gyűjtsél még, és vegyél valami jobbat -
Tomi84
aktív tag
A radikalmodon én írtam a cikket
Nálam van is néhány xilence cucc, így tudok mondani tapasztalatokat.
Első és legfontosabb, hogy bizony kicsit hangosak. Na nem olyan vészes, de jóval zajosabbak mint ami a gyári érték, ez igen zavaró.
A procihűtő, ami nálam volt (Xilence Blade) az elég jó, meg jól is hűt, de azért nem a leghalkabb. Ami VGA hűtő volt, az ugyanaz mint a Jetart [link] csak rajta van az a denevér logo.
egybekben nem rossz cuccok, de nem is kimagasló. Ha olcsón meg tudod szerezni akkor jó, de sok pénzt ne adj ki érte. Ami viszont nagyon durva az a tápjuk: a 600W-os xilence power tápban egy 500W-os macron belső van. Szóval alig 100W-ot hazudtak... -
Hambizee
csendes tag
up
-
-
Hambizee
csendes tag
up
-
Hambizee
csendes tag
Nézetem a radikalmod.hu.-n meg a www.xilencepower.com oldalon
Van valakinek Xilence bármilyen terméke amit használ és mik a tapasztalatok?
mert kinézetre jók.
Előre is köszi az Infókat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest