Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Viszont ilyen hozzáállással nem sok barátod lehet, ha meg profi vitatkozó vagy, akkor megértem.
Te szoftverfejlesztőnek nevezed magad, ami nem egyenlő a programozóval, akkor ki is aki sznob itt? Nekem mit kellet volna írnom: hogy okleveles mérnök - informatikusként végeztem? Nah jó... ezt hagyjuk. Megpróbáltam tárgyilagos lenni, de szerintem nem lehet.
Használjak Linuxot. Egy másik topikban azt írtad, hogy nem szereted, most meg nekem ajánlgatod. Engedd meg, hogy én döntsem el, hogy mit használok.
Ha hardverre van pénz, akkor szoftverre is. Honnan veszel ilyen sztereotípiákat? Csak úgy ontod magadból. Mintha az olyan egyszerű lenne, hogy azért ilyen a társadalmunk, mert pár ezer ember elkúrta a kommunizmus évei alatt. Ez kicsit bonyolultabb ettől a dolog.
Nem köntörfalazol, nem hárítsz másra semmit. És előre bocsánatot kérsz. Ha én előre bocsánatot kérek tőled és utána az életben eltöröm az állad egy ilyen mondatért az vigasztalna téged?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest