Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Gondoltam, hova raktok annyit, 11-13 zseb kell nekik...
Azóta tfonáltam (itthonról, csöndes környezetből), oké volt, szóval nem az órában a hiba.N00n: appok nem telepíthetők, zene nem.tölthető rá wifin caak kártyáról, de csak mp3-at lát, az is bűn lassú, és nem játssza le (nálam.szürke marad az órás lehátszás), hiába párosítom hozzá a fülest.
A pulzus okés (érzema változásokat óra leköveti), gps nálam gyors és pontos, az edzések testre szab6óak (ha már rájöttem, h lejjebb lehet görgetni a beállításokat
), megállást/eljndulást pontosan észleli, vérO₂-t is jól méri. Értesítések rendre jönnek (appban engedélyezni apponként), ha csak smileyt kapsz msngrben akkor néha kérdőjel. Felülésmérés felejtős, súlyzés kérdőjeles, de nálam leginkább azért, mert több tizedes súlyzózás után nem nagyon megy föl a pulzusom.
Frissítést múlt héten kaptam appra, órára rég nem
Nálam a lényeg, h amit jell, mindent tud, a zenét meg elhallgatom telóról, ha márvalaminek muszáj bugzania. Galak szivacsokról olvavsa jó ez,nek.cserélek.
Nekem a pro felár megérte a biztonságos tokért,.üvegért, bőrszíjért.
5-7 napot kibír napi gps-es edzéssel, munkába járással. Ebben azért a color jobb volt. -
n00n
őstag
Nem is új funkciókat szeretnék látni. Csak pl itt a topikban olyan hibákat írtok, hogy rossz a pulzusmérés, értesítések nem jönnek meg, stb. Ezek még fent állnak? Megéri inkább a Pro-t megvenni, amin már az új OS van szerintetek? Funkcióban nem nyújt számomra annyival többet, hogy megérje. Viszont ha az S1 használhatatlan, akkor elgondolkodom rajta.
-
Predatorr
őstag
Nekem megérte a + költséget a zafírüveg és a bőrszíj, ugyanott lettem volna a simával, ha tétetek rá fóliát, a szilikon szíj meg úgyis pár hónap alatt elszakad, mint az elődmodellen. Az fémszíjat kapott, ahhoz is jobb a fémház.
Amúgy jó áron adták.
3* próbáltam telefonálni vele, csak a lakásban hallottam a hívót, ő is lakásban, és alig. A többi merő zaj és hallózás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest