-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Mert szerettem volna valamit rögzíteni a kamerával és kb fél óra. És így lesz 30db videóm. Inkább az a kérdés, hogy ez miért jó? (persze tudom, hogy azért hogy ha csak 1 mozzanat kell, akkor nem kell megvágni, de nekem már az is jó lett volna, ha mondjuk állítható, hogy 1-3-5-10 perces intervallumokban vegyen. Autós dashcam-eknél pl így van.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Van 2db Mi360-kamera 2K nevezetű kamerám, amit a xiaomi app-ban "kezelek". Sehogy nem jövök rá, hogy lehetne megoldani, hogy ne csak 1 perces intervallumokban rögzítsen videót, hanem folyamatos legyen a felvétel. Tud valaki segíteni? -
dioka7
senior tag
Szia.
Ha jól értem neked is ez van. Nekem is. A Mi Home app-ban adj hozzá egy "scene"-t, hogy értesítsen, ha x hőfok alá megy a hőmérséklet, vagy ha fölé. Nekem a 3 fok van beállítva és kinn van a teraszon. Így ha jön az értesítés, akkor jó eséllyel jegesedik a szélvédő a kocsin és tudom, hogy pár perc plusszal kell számolni induláskor. -
dioka7
senior tag
válasz
humigabi #5467 üzenetére
Én is kiraktam teraszra, fedett helyre egy beltéri hőmérőt. Be van állítva, hogy 3 fok alatt jelezzen és ha 3 fok fölé megy, akkor is (csak hogy tudjam, hogy reggel kell-e olvasztgatni a kocsit
). Eddig nem mondom, hogy 100%-os, de 10ből 8-9 alkalommal jön az értesítés.
-
dioka7
senior tag
Ennek még utána kell járnom, de köszi, hogy felhívtad a figyelmem rá. Tanultam elektronikát, csak az már 20 éve volt és azóta nem foglalkoztam vele, De szeretem, meg szerszámaim is vannak, szóval majd kimérem, igyekszem nem tönkrevágni a kazánt
Jelentkezem még, remélem nem gond (hátha segít valakinek az infó)!
-
dioka7
senior tag
Szia!
Ez tök jó ötlet. Köszönöm
A leírás nekem nem teljesen egyértelmű, annak ellenére, hogy találtam magyart (is).
Ha jól értem a flex kapcsoló az, amit wifin tudok kapcsolni (vagy időzíteni/programozni).
És ha igen, akkor az L1 és L2 a kapcsolt kimenet.
Mivel ez a kazán adja a melegvizet is, így talán jó lehet (mert ugye annak a résznek állandóan kell áramot kapnia).
Ez egyúttal kérdés is, hátha valaki járatosabb a témában.
Viszont a leírás alapján ezt a kütyüt a yeelight appban lehet programozni, és nem a MiHome-ban. A hőmérők és a gateway viszont a MiHome-ban állítható/programozható. Valakinek van ilyen? Használható a MiHome-ban is?
Köszi mégegyszer! -
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Zéró tapasztalattal tegnap én is fejest ugrottam az okosítás világába. Vettem egy ilyet. Meg is vettem szintén a Bauhausban mindent, ami kellett hirtelen hozzá (egyelőre csak egy villanyt kapcsolok vele és az ágyfűtést), de a kis
köcsöghangya ott motoszkál a fejemben, hogy ha már van egy ilyen, akkor a fűtés távvezérlése is megoldható lenne vele, lévén, hogy van pár hőmérőm is hozzá. Érdekes nekem, hogy a központi egység dobozán ott virít a "works with apple home kit" felirat, de minden egyéb eszköz dobozán a "works with Google Assistant" felirat figyel. Így aztán abszolút nem értem, hogy most milyen termosztátot, vagy mi a fittyfenét kellene keresnem és hogy az mivel legyen kompatibilis, hogy ez működjön frankón.Amúgy a fűtés gáz-cirkó, tehát ehhez kellene valami kapcsoló "izé". Ha van valakinek hasonló megoldása és dob egy linket, azt nagyon megköszönném.
-
dioka7
senior tag
válasz
Hunter2 #5346 üzenetére
Szia!
Nekem digi netem van és ugyanez volt a gondom. Kb 2 hónapja kötötték be, 1 hónapig nem volt vele baj, utána elkezdte ezt csinálni. Mindennap ledobott és nem csatlakozott újra. Bejelentettem a hibát, kijött egy manó, kicserélte a modemet és voilá. Azóta hibátlan. Sztem eszközhibád van (bár ez nem UPC).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest