- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
nemethsza #3204 üzenetére
Kaptunk egy ipad Minit, és tettem egy próbát.
Ugye 18 eszközöm van a Mi Home alatt az orosz appal vegyes régioval.
Nem jött fel a Multimode ZigBee Gateway, és a Yeelight YLMB05YL 300x300MM LED panel, és a Xiaomi Rubik kockám.
Minden más, ami a Getaway alatt lóg, látszik.Esetleg ez nem lehet megoldás, hogy orosz appal belövöd a home-old droidon, majd iOS-en lépsz be?
-
Putyin90
senior tag
válasz
nemethsza #3130 üzenetére
Igazából elég az ON/OFF is. Úgyis 90%-ban fehéren fogjuk használni, az RGB képesség a hangulatvilágításhoz kell majd néha. De azt még mindig nem értem, hogy ha az izzót párosítom majd a saját appjával és a Minit is a saját appjával, akkor a mini hogyan fogja tudni kapcsolgatni az izzót.
-
-
hzsolee
őstag
válasz
nemethsza #2506 üzenetére
Köszönöm, de azt hiszem rosszul fogalmaztam. Olyan dimmelésre gondoltam amit a gw-el tudok vezérelni. Például a mozgásérzékelő kapcsol egy egész halvány fényt éjszakai fény gyanánt. A yeelight van a listán, de ahhoz szerintem csak a hozzá járó rgb passzol. Közben kutakodtam, és találtam olyat, hogy egy ikeás, listán szereplő gu10-es szétkapva így néz ki:
Mivel ez hozzá adható az eszközökhöz, majd ezen a vonalon elindulva hozzá szerkeszthető a "hagyományos" led szalag. Ezen még majd gondolkodom.... Főleg azért, mert az említett cikkszámú lámpát nem találtam az ikea oldalán.
-
tobias40
veterán
válasz
nemethsza #255 üzenetére
Ezeket hol és mire érdemes beállítani?
Minden eszköznél külön kell?Közben megtaláltam de ha átállítom Európára akkor nem talál egyetlen eszközt sem ,visszaállítottam Myland Kínára így megvannak az eszközök de nem jön az üzenet riasztáskor a képernyőre csak a szoftverben látom hogy mi történt!
-
nemethsza
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest