Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Ha több Google Assistant képes cucc van a lakásban, akkor azok hogy dolgoznak össze? Csak azzal "beszélgetek" amelyik éppen a közelemben van?
Szépen lassan akarom felépíteni a Xiaomi brandre épülő okos rendszert és a konyhába (ami a lakás közepén van) gondoltam egy [Xiaomi Mi Smart Speaker okos hangszóró] -t, a szobába pedig egy [Xiaomi Mi Smart Clock okos asztali óra] -t. Csakhogy az ajtó többnyire nyitva van, illetve ha be is van csukva annak oka van, tehát nem lenne jó, ha adok egy utasítást a konyhában, akkor a benti hangszóró is csináljon valamit, vagy válaszoljon. Egyébként a két helyiség közel van egymáshoz, a tv simán kihallatszik érthetően (nyitott ajtónál persze), de pl ha kihangosítva telefonálok, akkor az már nem működik ha nem ugyanabban a helyiségben vagyok a telóval.
Ezért gondoltam két "beszélgetős" eszközre: a konyhában a nagy jó lenne zenét hallgatni is, a szobában meg az óra lenne célszerű.
Egyébként valójában a saját telefonom is elég lenne, többnyire úgyis a közelemben van, de a miui-ban van egy olyan hiba, hogy ha a GA engedélyezve van, akkor nem működik a hívásrögzítés, mert a GA kezeli állandóan a mikrofont. Szóval itt a hívásrögzítés mellett döntöttem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest