Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Ha több Google Assistant képes cucc van a lakásban, akkor azok hogy dolgoznak össze? Csak azzal "beszélgetek" amelyik éppen a közelemben van?
Szépen lassan akarom felépíteni a Xiaomi brandre épülő okos rendszert és a konyhába (ami a lakás közepén van) gondoltam egy [Xiaomi Mi Smart Speaker okos hangszóró] -t, a szobába pedig egy [Xiaomi Mi Smart Clock okos asztali óra] -t. Csakhogy az ajtó többnyire nyitva van, illetve ha be is van csukva annak oka van, tehát nem lenne jó, ha adok egy utasítást a konyhában, akkor a benti hangszóró is csináljon valamit, vagy válaszoljon. Egyébként a két helyiség közel van egymáshoz, a tv simán kihallatszik érthetően (nyitott ajtónál persze), de pl ha kihangosítva telefonálok, akkor az már nem működik ha nem ugyanabban a helyiségben vagyok a telóval.
Ezért gondoltam két "beszélgetős" eszközre: a konyhában a nagy jó lenne zenét hallgatni is, a szobában meg az óra lenne célszerű.
Egyébként valójában a saját telefonom is elég lenne, többnyire úgyis a közelemben van, de a miui-ban van egy olyan hiba, hogy ha a GA engedélyezve van, akkor nem működik a hívásrögzítés, mert a GA kezeli állandóan a mikrofont. Szóval itt a hívásrögzítés mellett döntöttem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest