Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bajgunar

senior tag

válasz crok #8917 üzenetére

Nem tudom mit tettem már fel.
    Egyszer ahogy kiválasztom a file-t, úgy. Akkor simán felment, frissítette, újraindult, random indulgat.
    Aztán hogy nyomom hangerő+bekapcs, belép twrp, s onnan tallózva. De full benyomtam formatot. Akkor kellett újra rakni mindent. De ugyanúgy random újraindulgat. Most leszedtem valami 13.0.2 sjzeuxm eea-t (elvileg ez volt rajta). De nem tette fel, mert valami hibát ír, hogy nem visszafejthető vagy mi. És nincs elérhető frissítés. Akkor ott letöltettem vele az aktuális legfrissebb rom-ot, frissítette. Ok. Most ugyanúgy kiválasztottam az előzőleg leszedett joeuse eea 13.0.2-t, erre most meg ráfrissítette... :F
    Full nem értem...
    Most várakozok, mikor indul újra.
    Csak nem értem mik ezek az 5.2 meg 2.7Gb-os rom-ok. Meg a 72Mb-os firmware-k. Előbb kellett volna a 72-es firmware?
    Anno a leeco x820-amat halálba mókoltam. Twrp frissítés, gépről, magáról, otg, pendrive-ról, 16 rom-ot végigpróbáltam. Nem volt gáz. Ennél visszafele nem lehet menni. Full format-al se lehet régit visszarakni. Nyissak bootloadert. Ezek leeconál nem volt kérdés. Simán ment. Format, majd tettem rá masik rom-ot
    Ennyire nem akarok már ezzel szívni. Hogy egy napon rámenjen, aztakkor se jó. Unalmas. Kisebb dolgom is nagyobb ennél.
    Pedig laikus paraszti ésszel, ha újabbat, jobbat teszek rá, jobbnak kéne lennie. Erre tessék. Egy zsák f*s lett. Semmi baja, csak ez az állandó random újraindulgatás ez vicc.
    Ezt valahogy szedjék ki belőle. Vagy adjanak ki vmi frissítést ami megjavítja, mert ez nonszensz.

Új hozzászólás Aktív témák