- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
picaro
tag
Szoval ha valaki hasonlo problémàkba ütközne:
Driver:
Az összes szükséges driver a MiFlash programban benne van. Elinditani, majd driver install. Ezutàn már menni fog a rom feltöltés adb fastboot recovery installal.TWRP: Csak ujabb 3.4 / 3.5 felettiekkel sikerül a WIPE hibamentesen (főleg ha encrypted a data).
Új/más Rom / Xiaomi.eu rom után:
TWRP-ben a Wipe mellett a Format Data funkciót is alkalmazni kell, mert a data encrypted marad és nem fog felmenni az új rom hibamentesen.Végül pedig, a PixelExperience 12 rom egy igen stabil, jól működő romnak tűnik. Banki alkalmazások is bírják (pl. az új OTP bank app de a Telekom alkalmazás is).
-
picaro
tag
Ehhez nincs windows howto sajnos. Ha lenne nem it kérdezném.. Már átnyálaztam a guglit. Ugyanez a probléma amit itt kérdeznek: https://xiaomi.eu/community/threads/adb-drivers.57280/ .... de használható megoldást Ő sem kapott.
-
picaro
tag
Szeretnék xiaomi.eu romról váltani.
Pixel experience vagy ArrowOS lenne a kiszemelt.
Viszont már az elején elakadok.
Fejlesztői mód: USB debugging és OEM felodás kijelölve.
TWRP re bootolás után nem engedi a wipe-ot. minden piros (operation not permitted).
A másik problem, hogy fastboot módba laptopról el lehet indítatni de "fastboot devices
" parancsra nem mutatja a telót (azaz semmit).
Mi lehet a baj? -
picaro
tag
Szasztok.
Redmi 8T-re keresek valami stabil gond nélküli romot, amivel a banki appok (pl. otp) is mennek.
Xiaomi.eu 12 romot próbáltam, nem jött be, ráadásul akad és sokminden zűr van vele. Lineage jó volt, nekem megfelelt, ment rendesen, de azt meg nem szerette az OTP app.Most a PixelExperience 12.0 -n gondolkodok, mert azt olvasgattam az elég stabi és a banki appoknak sincs baja vele (állítólag).
Vélemények, ajánlatok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged