Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átbaszások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktmt
aktív tag
Szia! Nálam a legfrisebb FW mellett voltak az újraindulások. Kipróbáltam az EU romot, de ott is egy idő után állandóan lerohad az Waze az Android Autoban. Most Arrows (enyhén moddolt AOSP CAF alapokon) van fenn, azt most frissült és vannak daily buildek is. Úgy tűnik, hogy Adithya R most ezt tolja leginkább.
A LOS is szimpatikus, nekem régen mindig CM romokat használtam, majd írj a tapasztalatokról. Fiam telefonján (Huawei P40 Lite) a micro G nem oldott meg minden problémát. Az is igaz, hogy fontosabbak appok felkúsztak, legfeljebb minden indításkor dobtak egy hibaüzit.
Elég nehéz a Google nélküli élet, elsőként ott a Gmail, másodszor a YouTube, és persze a Search. Ahol van alternatíva ott mást használok, így pl. Chrome-ot semmilyen eszközön nem használok. Szerintem a Facebook követés méginkább para, de gondolom azt is szűröd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fujifilm X
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest