- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
KengelRoland #23287 üzenetére
Rendben. Lépjünk túl az egész témán.
-
punky10
addikt
válasz
KengelRoland #23281 üzenetére
Attól tartok, mi sem fogalmaztunk érthetően. Tudd be ezt éretlen, tini korunknak...
Az alapkérdés a youtube háttérben történő lejátszása, amire mi mondtunk pár megoldást, amiből Te(tévesen) eljutottál addig a zseniális felfedezésig, hogy mi, tinik, a játék miatt rootolunk, és így hallgatjuk a háttérben a lopott zenéinket. Tehát, csak hogy lépjünk már tovább, a külső, alternatív youtube alkalmazások futtatásához nem feltétlen kell root! A most kezemben lévő Samsung táblagép sincs rootolva, mégis simán fut rajta egy megbízható helyről letöltött YT alkalmazás, ami tud a háttérben futni.Ennyi.
És fehér helyett fekete a backround, tudod, nekem, tininek fontos a kinézet is... -
Imi1981
veterán
válasz
A bankos résszel egyetértek. Az tényleg gáz lehet ha megtörténik. Reméljük senkivel nem fog.
-
rin33
senior tag
válasz
Persze, értem, jogos.
-
rin33
senior tag
válasz
KengelRoland #23256 üzenetére
Miért ne lehetne rootolt telefonon ,,bankolni"? Arra van a Magisk Hide... működik.
-
Black_Raven
veterán
válasz
KengelRoland #23248 üzenetére
A root az nem játék, a root az Renszergazda jog. Aki azt hiszi hogy játék, az egy idiöta.
-
punky10
addikt
válasz
KengelRoland #23244 üzenetére
Honnan tudod, hogy nekem játszani kell a telefon? Nem tudsz Te semmit. Se rólam, se az Androidról. De osztod az észt...
Pedig még örülnék is, ha néha igazad lenne. Mondjuk a koromat illetően. De sajnos már a gyermekeim is kinőtték a tini korszakukat... -
Imi1981
veterán
válasz
Én nem vitáztam csak írtam egy megoldást amit más is ajált csak azt hittem nem vetted észre. Olvasd el mit írtam mert szerintem tök normálisan válaszoltam neked. Semmi lehurrogásra nem emlékszem és nem is volt.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
"laptopommal fizetsz a Lidl-ben, vagy a SZIGET fesztiválon a PayPass terminálon"
Ezért van hagyományos bankkártyám, nem érintős, mindig pinkóddal, fesztivál jegyet előre, ami ott kell, kb annyi kápé. Számlahasználat napi limittel kártya esetén, stb. Biztonságtechnikában dolgozok, nevezzük ezt nálam munkahelyi ártalomnak. -
Upo
addikt
válasz
Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha lehetne bankolni rootolt telefonon is, de nem lehet.
Szólhattál volna előbb is, én már legalább fél éve bankolok a rootolt note4-emen mert nem tudtam hogy nem lehet.
Magisk+safetynet modulllal, magisk hide bepipálva a kritikus appoknál. A google féle safetynet check ok, google pay, banki appok, pokemon go (ez a fiam telefonján) nem rinyál, megy ahogy kell, és a root-ot kérő appok is kérik és kapják a jogosultságot ahogy illik.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ha lehetne bankolni rootolt telefonon is, de nem lehet
Márpedig lehet, ahogyan már többen is írták. Nincs azzal baj, ha másként gondolkodsz, de ne állíts olyan dolgokat, amik nem fedik a valóságot!
-
Upo
addikt
válasz
Azért az ogyoutube nem egy adathalász program. Hosszú és bevált életciklusa alatt azért kiderült volna. Kár hogy discontinued lett, nyilván ők is megkapták a szép levelet.
Azért ironikus, hogy a Google-t fikázod hogy mekkora adathalász, aztán azzal az appal, ami kikerült a play áruházból mert nem felelt meg a google adathalász, monopol érdekeinek (régebben fent volt!), az a bajod, hogy nincs fent a play áruházban!
Elég sok olyan szoftver van ami már túl jó lett, és mennie kellet a play-ről, mert nem volt hajlandó beállnia sorba. Vannak egyéb megbízható források is, pl. xda labs, f-droid, de csak erőltesd nyugodtan az adathalász céged egyre inkább a saját érdekeihez szűkített áruházát. Bár ez szerintem elég gyerekes gondolkodás. -
kmarci25
veterán
válasz
Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a továbbiakban ez a fórum/topik a PH KID, és mondjuk nem ágálnál az itteni hozzászólások ellen?
És nem minősítenéd kb. a hozzászólok felét infantilis hülyegyereknek, aki csak játszik a telefonon, és bármit beenged, telepít, letölt a telefonjára, amit aztán a gonosz adathalászok (köztük a Google) elhalásznak és gonosz célokra használnak.
Tudod, okos enged... -
helixP
nagyúr
válasz
Szerintem meg inkább egy KengelRoland PH-editiont kéne csinálni, mert itt vagy egy napja, van 4 hozzászólásod de már mindenkinek nyílik a bicska a zsebében hozzászólásaid hatására. Az még hagyján, hogy nélkülözik az alapvető szakmaiságot, de az a stílus amivel a fórum közönségéhez szólsz, minősíthetetlen. Ez volt a stílust boncolgató rész.
A szakmai tartalmat illetően:
A banki alkalmazások számára el lehet rejteni a root-ot.
Akár mennyire is fura,nem lehet minden zenét megvenni, nem mindenki hallgat olyan zenét.
Aztán nem mindegyik alternatív YT alkalmazáshoz kell a root (például a fentebb említett OGY-hez), másrészt mért lenne tini dolog rootolni a telefont? Játékhoz pont nem kell rootolni a telefont, szóval ez is kapufa. -
Imi1981
veterán
válasz
Amit lentebb írtak OGYoutube - hoz nem kell root (legalábbis nem kért root jogot) és megy a háttérben ha rányomsz a háttérben gombra. Ennél egyszerűbb nem kell.
-
kmarci25
veterán
válasz
Na, ezt aztán jól megmondtad!
-
punky10
addikt
válasz
KengelRoland #23241 üzenetére
Most ajánlottál egy félmegoldást, mikor előtted már írtak teljes értékűt is...
Az android alkalmazások topicjának összefoglalójában fel is van sorolva pár alternatív YT alkalmazás. -
helixP
nagyúr
válasz
KengelRoland #23211 üzenetére
De ha mégis karcos lesz, akkor karcos lesz. ->Na én meg nem így vagyok vele. Nem muszáj hogy karcos legyen. Tiszta zseb meg nincs. A legtöbb karcot tisztának hitt zsebben szedtem össze úgy, hogy azt se tudom mitől karcolódott meg, mert "semmi" nem volt benne.
Első sorban a karcok ellen van üvegfóliám, de a töréssel kapcsolatban: persze, extrém esetben semmi nem véd, de ha már 5%-ot segít, akkro is megéri.
-
MrChef
aktív tag
válasz
KengelRoland #23193 üzenetére
Én is nagyon vigyázok a telefonra (nem dobálom, csak felfelé nézve teszem az asztalra, nem zsebkarcolom más holmikkal, gyerek kezébe nagyon ritkán adom, és csak akkor, ha mellette ülök), de nem hiányzik, hogy vmi kis baleset miatt 1 hétig utánajárjak, hová vigyem kijelzőcserére, aztán otthagyni csillió Ft-ot, végül visszamenni érte 1 hét múlva. Ha sz@rnám a pénzt és akár hetente vehetnék komoly telót, akkor is bosszantana az utánajárás, időveszteség.
-
helixP
nagyúr
válasz
KengelRoland #23193 üzenetére
Ezt párszor végigbeszéltük már. Elég egy kvarckristály (ami a por jellemző eleme) ami élesebb és keményebb, mint a kijelző üvege és máris ott a karc, nem kell extrém életet élni ehhez.
Lehet, hogy bárhonnan nézve nevetséges a kijelezővédő, de egyeben azért egyetértünk, remélem: megkarcolódott kijelzővédőt olcsóbb cserélni, mint kijelzőt. (Nem mellesleg leszarom a mérnökök rengeteg munkáját.)
Persze örülök, hogy Neked sikerült karc nélkül élni, így tovább! És talán, TALÁN, ha megfogadjuk a bölcs, kicsit sem leereszkedő stílusban megírt életvezetési, gyermeknevelési, öltözködési, felhasználói tanácsaidat, kicsit jobb emberek leszünk mindannyian
cicmanyek: Szakmai fórumon tilos a hirdetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest