Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Az a QuickApps lesz.. mivel ez egy Global ROM az meg alapvetően egy kínai app (a Google Instant Apps kínai Xiaomi/MIUI megfelelője) így azzal kezdeni nem tudsz semmit igazából, tiltsd le.. Xiaomi.EU-n sokszor crash-elt is, írtam róla [itt]. Mivel azt mondod gyári és vanilla így feltételezem nincs nyitva a bootloader, nincs root se, vagyis lehet root nélkül pl. Xiaomi ADB/Fastboot tools-al, az AppControllal vagy kézzel ADB-vel letiltani, vagy a nem-MIUI (sima Android) app kezelővel ami előcsalható pl. a Hidden settings for MIUI app-al vagy ha Play-ben a help-be beírod hogy "disable apps" a találati cikkben az appkezelő link is oda dob. Javaslom használd a Xiaomi ADB/Fastboot tools-t mert abban azok vannak listázva amiket nyugodt szívvel törölhetsz, hátha más is "megtetszik".. ha jó appokat keresel [ezt] is nézd át (: Ha kell egy jó, egyszerű és ingyenes zenelejátszó ajánlom pl. a Pulsar-t vagy a Musicolet-et.
Azért van hogy reklámot dobál be a gyári zenelejátszó (meg egyéb gyári appok, mint pl. a letöltő app, az időjárás..) mert ebből élnek.. a gyári alkalmazásokban levő reklámok miatt (is) tud olcsó maradni a Xiaomi. Igen, ez így működik. Kikapcsolhatóak, az MSA (MIUI System Advertisements) pedig letiltható: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]
-
crok
Topikgazda
Hát akkor szerintem jönni fog a keserű pirula és válassz egyet abból a maréknyi Android 11-es készülékből mert az még nnnnnnnnnnnagyon messze van hogy erre valóban használható R ROM lesz ami napi használatban (főleg céges felhasználásban) is meg fogja állni a helyét. De hogy olyan legyen, hogy egy appot minSDK 30-ra írjanak meg hogy minimum Android 11-en futhat csak (tehát telepíteni se lehessen kisebb SDK-ra) azt full indokolatlannak tartom még most, mert hivatalosan tényleg csak egy marék készülék támogatja, az meg ha mindegy ha akármilyen szedett-vedett custom ROM nyitott bootloader mellett DE Android 11 és akkor elmenjen a céges készülék a céges VPN-el.. az szerintem teljesen hülyeség.
-
crok
Topikgazda
Van már custom R ROM ha ez a kérdés, de hogy napi használatra alkalmatlan.. legalábbis GApps-ot is csak custom-ot lehet még szerezni rá pl.. Viszont akkor én azt ajánlom hogy kezdj el gondolkodni egy új telefonban mert hivatalosan nagyon kevés készüléknek van még csak R támogatása. Nem tudom milyen cég céges porlicy-je ez de szerintem valaki vagy félreért vagy félreértelmez valamit..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OpenMediaVault
- Autós topik
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Arena Breakout: Infinite
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy ha volt adb-vel PC-re kotve akkor scrcpy (guiscrcpy) es tudod iranyitani PC-rol teljes ertekuen.

crok